Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#31001) Lenry válasza kismozso (#31000) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

DVD tökéletes
a "szépen lassan eltűnik róla az adat" olyan 5-10 éves időtartamra értendő, de legfeljebb pár évente újraírod

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31002) honyike

honyike
(fanatikus tag)

Hello!

Erre senki?

Idő közben felmerült még egy kérdés!

Barátnőm gépe érdekes dolgokat csinál. Tehát bekapcsolja, megy, lehet vele NET-ezni, meg minden, és gondol egyet, és újraindul. Van amikor 10 perc után, van amikor 1 óra után, változó. A poén az, hogy ez már a 3. OPrendszer a gépen, és mindegyiknél ugyan az a jelenség. Csökkentett módban viszont még az Orthos is vígan fut 1-2 óráig, és akkor is mi kapcsoltuk ki, mert meguntuk...

Mi lehet a gond? Esetleg rossz a DVD meghajtó, és hibásan teszi fel az OPrendszert?

(#31003) tomta válasza honyike (#31002) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

Tápgység vagy HDD körül nézelődnék.

(#31004) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Használ valaki ACer gépbe SOSW-833-as DVD írót? Hogy lehet hogy 1 órába telik a megírása 1 DVD-nek?

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#31005) honyike válasza tomta (#31003) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Ez a 3 kérdésem közül melyikre válasz? :D

(#31006) mezis válasza honyike (#31002) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Processzor hűtés ? (Nem laptop véletlenül ?)

mezis

(#31007) Jarod1 válasza honyike (#31002) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Ez tipikusan memória Probléma, tök ugyanez volt a Bnőm gépével memtest futtatása után kiderült a 256 M-s RAm volt a xar.

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#31008) Pala

Pala
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Valaki tudna mondani egy jóféle, ingyenes CD/DVD író programot? A Nerotól már herótom van, kipróbálnék valami egyebet is.

(#31009) mezis válasza kismozso (#31000) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Kezdetben vala a CD. Ahogy összejött 700 MByte-nyi kép, írtam CD-re, nem vártam össze 15 GByte-ot. :R
Újabban DVD-re arhiválok, a DVD neve tartalmazza az aktuális dátumot. Majd, ha visszaolvasásnál kezd akadozni, frissítem (vagy frissíti majd az unokám). Mos még a 10 évvel ezelőtt írt CD-kkel semmi probléma nincs. Ha a DVD-k kezdenek akadozni, visszaállok CD-re (ha lesz még).
Pár évvel ezelőtt valamilyen fotós újságban olvastam egy nagyon tudományos méréssorozatról DVD-k bitvesztesége témában. Megdöbbentő volt.
Minőségi sorrendet is közölt az akkori DVD fajtákról.

mezis

(#31010) honyike válasza mezis (#31006) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Asztali PC...

(#31011) honyike válasza Jarod1 (#31007) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Memória? Az lehet... Köszi a tippet, holnap kicserélem! :D

(#31012) RootRulez válasza honyike (#31011) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Memóriát tartom én is a legvalószínűbbnek, utána vinyó

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#31013) -NOKIA- válasza Pala (#31008) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

(#31014) Pala válasza -NOKIA- (#31013) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Ezer köszönet! :R

(#31015) dreamtheatre válasza Lenry (#30997) üzenetére

dreamtheatre
(lelkes újonc)

Köszönöm. És köszi a másik választ is, bár azt inkább egyelőre nem próbálom. :)
Még annyit, hogy a gariban kötelező megcsinálniuk az ilyen problémát is, amit valószínűleg én okoztam a hanyagságommal? Másik, hogy a redtoweres szervízről mi a véleményetek?

(#31016) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nekem abban kéne segítség, hogy tudok Vista alatt előre meghatározott programot lefuttatni, majd a gépet leállítani?
:R

Milyennapvan?

(#31017) vgergo

vgergo
(fanatikus tag)

Sziasztok

A következő problémával fordulok hozzátok:van 4db bat file-m:
abc.bat
a.bat
b.bat
c.bat

abc.bat tartalma:

a.bat
b.bat
c.bat

azaz olyan batch filet szeretnék írni, ami a másik 3-t indítja el, de az előbb leírt módszerrel nem működik. Egyik munkatársam azt mondta nekem, hogy valamit elé kell írni és akkor jó lesz, de sajnos azt már nem tudta, hogy mit.

Előre is köszi a segítséget.

üddv.:vgergo

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#31018) Zozzant válasza vgergo (#31017) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

call, mindegyik indítandó elé

[ Szerkesztve ]

(#31019) Blaze71 válasza Pala (#31008) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Szerintem keress rá a DVD Decrypter nevű progira. Egyszerű, gyors és hatékony. Lehet vele iso képfile-t is csinálni és kiolvassa az adott lemez médiakódját is, ami jól jön, ha valamelyiket nem szereti az íród. Ezzel meg tudod oldani, hogy kiszűrd, ami nem jön be Neked.

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#31020) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

sziasztok! windovs 7-het milyen drivereket telepitsek vista vagy xp vagy van valami más?

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#31021) Hosssszu válasza Zozzant (#31018) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

vagy a "start" parancsot is elé lehet írni. :R
baleee89: Leginkább vista driverekkel próbálkozz.

[ Szerkesztve ]

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#31022) Csabee. válasza baleee89 (#31020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hy a win7 a win updateről leszedi a drivereket!
ha mégis van amit külön kéne, azt elsősorban vista driverrel próbáld meg :)

Üdv: Csabee.

(#31023) baleee89 válasza Csabee. (#31022) üzenetére

baleee89
(fanatikus tag)

köszöntem! :R

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#31024) Zozzant válasza Hosssszu (#31021) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Nem az igazi (de működő), mivel az külön command line-t indít mindegyik batchnek. A call való bach-ből bach állomány hívására azonos cmd-n belül.

(#31025) Hosssszu válasza Zozzant (#31024) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

Jaja, csak a kérdező nem írta hogy egyszerre akarja-e indítani, vagy egymás után.

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#31026) vgergo válasza Hosssszu (#31025) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

Egymás után szeretném futtatni a 3 batch-t.

Ha jól értem, akkor "call" esetén egymás után futnak le, a "start" parancs esetén pedig párhuzamosan?

Zozzant és Hosssszu köszönöm a gyors választ.

http://db.tt/RcvuahpV

(#31027) Szab02 válasza bvvitya (#30999) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ö, ha jól értem akkor flashelni kelle a bios, mert nem ismeri fel a procit :F
Nekem ezt ekkor csinálta, mikor a venti túl alacsonyan pörgött, én kikapcsoltam a figyelését és megszűnt a gond. Illetve még az is lehet, hogy gyenge az elem az alaplapon- akkor ki kelll cserélni..

Kismozso: veszel scrachprof dvdt ,ami kicsit drágább, de jobban bírja a gyűrődést, mint a dvd, de pár év után sztem azt is jobb újraírni. Vagy veszel két vinyót csal erre a célra és mirrorba kötöd őket. (vagy mindez egyszerre - tökéletes biztonság sajnos nincs)

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#31028) mh197

mh197
(őstag)

Sziasztok!
Tud vki olyan 3 méter hosszú vga kábelről d-sub -os kivitelben, amiből nem hiányzik egyik tű sem, és be is van kötve mind a 15 benne?
A jelenlegi kábelemben ami 3 méter hosszú, az EDID nem megy, a gyári 1,8 méteressel viszont igen. Eddig kinézetre az az egy tű hiánya/ megléte a különbség, ezért keresek ilyen vga kábelt.
Üdv.

(#31029) bvvitya válasza Szab02 (#31027) üzenetére

bvvitya
(tag)

Köszönöm a segítséget este kipróbálom.
Valakinek van még ötlete?
Amúgy a gép indításakor ki írja a proci tipusát akkor ezeket javaslod?
:R :R :R

Hideg fehér 3528 SMD LED 1080/méter *** színes RGB SMD led 1350/méter *** Távezérlő 1500-3200

(#31030) szandisas

szandisas
(őstag)

miért mondja nekem azt a Canon I250es nyomtatóm, hogy nincs benne nyomtatófej, amikor benne van? :F

aláírás

(#31031) essexboy

essexboy
(senior tag)

Sziasztok!

Nemtudom mennyire idevágó ez a kérdés de szeretném megtudni hogy ebben a hsz-emben az az átalakító miről alakítja mPGA478B-re?

Köszi előre is :R

2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

(#31032) Csabee. válasza szandisas (#31030) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mennyi idős a nyomtató? bizonyos mennyiségű lap után lehet hogy kell nyomtatófejet cserélni! nem tudom hány ezer lap után... hp-nál van egy ilyen nyomtató ami mittudomén 20.0000 lap után leblokkol, és nyomtatófejet kell bele cserélni!

(#31033) thyrpacia

thyrpacia
(újonc)

Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy amikor neten játszok egyszer csak kiírja hogy connection interrupted és belaggolok mint állat. Ezzel még nem is lenne semmi gond ha nem másfél percenként csinálná és tudnám hogy mitől. 2 megabites netem van. A lagg előtt és után is tökélete a pingem. Mindent programot kikapcsoltam ami használja a netet.
Mitől csinálhatja?
Kezdek megőrülni tőle. PLS segítsetek.

(#31034) Szab02 válasza Csabee. (#31032) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Hp-nál van egy ilyen nyomtató ami mittudomén 20.0000 lap után leblokkol, és nyomtatófejet kell bele cserélni"

Biztos vagy benne? Hpnál ha patront cserélsz, azzal fejet is cserélsz..

(#31035) Csabee. válasza thyrpacia (#31033) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

windows update nem fut alatta? más felhasználó nincs a hálózaton?
Más nem lopja a neted? illetve a HDD-d Ahci vagy IDE módban van?

(#31036) Csabee. válasza Szab02 (#31034) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lézer nyomtatónál? Tonerbe lenne fej? nem tudok róla.. :)

(#31037) thyrpacia válasza Csabee. (#31035) üzenetére

thyrpacia
(újonc)

Az update nem fut, ugyan be van kötve egy router de nincs itthon a laptop ugyhogy senki más nem használja a netet. Az antenna ki van csavarva ugyhogy nem is lophatják. A winyo meg ide módban van.

(#31038) Szab02 válasza Csabee. (#31036) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én tintasugarasnak néztem.
Ha i sorozat, akkor tintás, ha L sorozat, akkor lézer. Nem egyértelmű az írás...

(#31039) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nem tudom, ilyet kérdeztek-e már, ezért inkább off-ba tettem, de nagy szükségem lenne a Berger Józsefné-féle 9.-es biosz munkafüzet kitöltött verziójára. :D
Holnapra kellene kitöltenem az egész munkafüzetet. Eltűnt kb. egy hete és hát nem olyan egyszerű ~60 oldalt kitölteni. Az évvégi ötösöm múlik rajta. :(
Valakinek egész véletlenül nincs benne a könyvjelzői közt? :U
Üdv.

♥ prelude

(#31040) Ice!? válasza Ice!? (#31039) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lejárt a szerkesztési idő. Megtaláltam.

♥ prelude

(#31041) Csabee. válasza Szab02 (#31038) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bocs én lézerre gondoltam, de lényegtelen, tény hogy létezik ilyen :)

(#31042) breed30

breed30
(fanatikus tag)

Hello vetem egy technaxx nevü usb-és dvb-t készüléket feltelepitetem beismeri a gép keres is de nem talál semmit. A haveromnak van egy pci-os ö neki jönnek adások.
Valakinek van ilyen mi lehet a gondom?
Elöre is köszi. :R

Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

(#31043) szandisas válasza Csabee. (#31032) üzenetére

szandisas
(őstag)

i250, nem voltam egyértelmű, elnézést. Öreg darab, a múltkor eltettem, mert csíkosan nyomtatott, most elővettem, hogy csak kéne, de megint szar. :(

aláírás

(#31044) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Geforce Mx 200-hoz melyik driver érdemes használni?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#31045) Lenry válasza rup1u5 (#31044) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az utolsót, amit neki írtak: 93.71

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31046) Lokids

Lokids
(tag)

Sziasztok.

Fő kérdés. Wettem egy Wifi kártyát, de nem felel meg, van lehetőségem arra, hogy visszavigyem ilyenkor 3 napon belül, és elálljak a vásárlástól? (angliában tudom van, de az a nyugat. ;))

Ha nem:

A wifi kártya egy Netgear WG311. Feltettem a drivert és valamiért a vista az írta állandóan, hogy a működése leállt bla bla. Leszedtem, majd kerestem frisebb verziót, mikor fel akartam rakni közölte, hoyg a windows/installer/700... sokszámú mappában egy tsm file megvan-e. Megnéztem megvan. De nem teszi fel a drivert. Már a régit sem!
Ezekután regeditből is mindent kiszedtem, manuálisan amit találtam kuka... ugyanaz a hiba. :(
A backup rendszeren (szűz vista) felment, de mikro csatlakozni akartam, nem jött össze. A hálózat WAP2-PSK-TKIP és a netgear meg a wpa2-esből cska valami AES-t ajánl fel. Nem csatlakozik. Ráadásul a hálózatot cska 60%-osnak látja (4 méterre van a router) :(
Amit most használok az egy Allied Telesis cucc, az 100%-on látja, cska sajna kölcsönbe van és vissza kell adnom. :(

(nem találtam külön Wifis témát, így ide került)

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#31047) rup1u5 válasza Lenry (#31045) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

köszi.
fogalmam sem volt hogy a 9x. -es sorozatban még gondoltak a régi mx-ekre.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#31048) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hogy lehet érvénytelenített hírdetést keresni? Félbe maradt egy üzletem, és nincs meg az ember telefonszáma.

(#31049) Lenry válasza jer1cho (#31048) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudtommal sehogy... :( bányászd ki a böngésződ előzményeiből

(#31050) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mi a véleményetek erről az asztali DVD lejátszóról?

Panasonic DVD-S511

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.