Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#27001) VinoRosso válasza epidemic (#26992) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fizesd ki érte a 93k-t aztán megérted. ;)

(#27002) Sk8erPeter válasza VinoRosso (#27001) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Szerintem a srác csak érdeklődött... :F

Sk8erPeter

(#27003) whited

whited
(őstag)

sziasztok
a zenét rendesen hallom (rádió) de a beszédet csak foszlányosan ilyenkor mitt kell állitani? :R

(#27004) Equitem

Equitem
(kvázi-tag)

Sziasztok!!

Teljesen tanácstalan vagyok.
Hozott ismerős egy rossz gépet, mondta csináljam meg. Vinyó meghalt benne, vettem újat, tettem rá windowst stb mindent ami kell; vinyóval már nincs gond, kipipálva. De amikor egy kicsit használtam, hogy mégis használat közben működik-e, kb. 10 percenként lefagyott; semmi kékhaláél, csak befagyott a kép, és semmire sem reagált, Csak egy alkalommal jött ki "a ssúlyos hiba után állt helyre" üzenet. Teljesen véletlenszerűen; van, amikor a start menüre kattintva, mapaváltásnál, filmindításnál, víruskeresés futása közben, GHOST-készítés közben, szal a legkülönfélébb helyzetekben fagy. Fogalmam sincs, mi lehet a rossz. Vinyó nem bad sectoros, memtest86 nem jelez hibát; de mégis mindig lefagy. Van valami ötletetek, mi lehet a szar???
Arra gondoltam, nem esetleg a tápegységgel van-e gond (codegen csúcsminőség :D); más már nem juut eszembe. Mégis vmi hibaüzenetet dobhatna, azzal lehetne mit kezdeni :D de semmi...

Ha van vkinek vmi ötlete, legyen szíves ossza meg, lövésem sincs mi lehet... S

Előre is köszi: Equitem

(#27005) Sk8erPeter

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Para egy géppel:
kb. 30 perc használat után totál kifagy, semmire nem reagál, majd Reset után kicsi villanás a monitor közepén, majd semmi reakció, a monitoron nincs kép.
CMOS Reset, ill. alaplapi elem kivétele viszont megoldja, utána ismét lehet használni a gépet egy darabig!

Ennek mi lehet az oka?

Sk8erPeter

(#27006) koxes

koxes
(tag)

hello
az a problémám hogy a számítógépen lejátszott DVD-filmek nagyon halkak, alapból mediplayert használok és olyan programot keresek ami a hangot "felerősíti" ?

tudom hogy winampban van ilyen funkció de az film lejátszásra alkalmatlan.

(#27007) Barthezz2 válasza Equitem (#27004) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

esetleg ha megadnád a konfig adatait, illetve hogy milyen windowst, stb.. telepítettél rá, úgy talán könyebb lenne segíteni..

Sk8erPeter: első lépésként egy Load Bios Default-ot nyomnák neki..

koxes: tudtommal a winamppal is lehet filmet is nézni :U Amugy minden másnak jó a hangereje, csak a dvd halk? egy bizonyos dvd, vagy mind?

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#27008) Sk8erPeter válasza Barthezz2 (#27007) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

A CMOS Reset után alapból is ezt a lehetőséget kínálja fel, meg a CMOS Reset egyébként is az alapértékekre állít vissza mindent, szóval ez nem magyarázat a kérdésre.

Sk8erPeter

(#27009) Barthezz2 válasza Sk8erPeter (#27008) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hupsz tényleg, ezt benéztem :B

Akkor passzolok..

(#27010) Equitem válasza Barthezz2 (#27007) üzenetére

Equitem
(kvázi-tag)

abit nf7-s2g (abit oldalról szedtem le gyári drivereket)
amd athlon (1,1Ghz)
1x256 kingston ram
wd caviar blue 80GB (wd800jb ha minden igaz) tök új
HIGHTECH EXCALIBUR Radeon 9550SE

kösz a hozzászólást előre is :)

(#27011) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ha egy fényképezőgép SD kártyájáról le lettek törölve a képek, akkor azt vissza tudom bányászni valahogy szoftveresen?
Ilyen Getdataback szerű programmal?

Üdv.:
Misi

(#27012) Barthezz2 válasza Equitem (#27010) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen win :)

Ha xp sp3, akkor nézz körül az energiagazdálkodásnál, mert elvileg az sp3-ban alapban az inteles energiagazdálkodás aktiv, és az okoz gebaszt amd-nél. A másik, hogy állítsd alapra a biost, illetve nézz szét a házban, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e kötve, nincs-e megtörve stb..
aztán meg lehet próbálni azt, hogy leszeded a chipset drivert(nforce), aztán hagyod amit a win felrak, vagy az nvidia oldaláról szeded le a legfrissebbet, és nem az abit-éról, és azt teszed fel
Valamint nézd meg, hogy nem-e melegszik túl valami, mennek-e a ventik rendesen

[ Szerkesztve ]

(#27013) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Van egy régi exel dokumentumom és annó még jelszóval védtem.Mostanra meg már nem tudom mi volt a jelszó.Valahogy fel lehet "törni" ?

(#27014) Lenry válasza total90 (#27013) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem tudom mennyire fontos, de ha esetleg fizetnél érte, akkor az Elcomsoft-tól lehet vásárolni ilyen password-recovery szoftvereket

Office-hoz itt

van trial verzió is, nem tudom mennyiben limitált a teljeshez képest

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#27015) Equitem válasza Barthezz2 (#27012) üzenetére

Equitem
(kvázi-tag)

ja bocs nem olvastam el rendesen a kérdést... SP3, de SP2-vel is ugyanezt csinálta =) Kábelek, ventik rendben, ellenőriztem, déli hídon ott egy plusz venti, az északi meleg levegőjét tolja le a proci ventije, szal ezzel sincs gond...
közben olyat csinált h jobbegér kattintásra nem reagált, ahova vittem az egeret mindenhol úgy érezte, mintha balt lenyomtam volna; tehát pl rávittem mediaplayerre egeret, elindult 9x :S ez egy újraindítás után elmúlt.
még variálok a dirverekkel...

köszi szépen az ötleteket...

[ Szerkesztve ]

(#27016) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Olyan problémám van hogy ha a neten elindítok bármit/ videó-zene-játék stb./akkor nincs hangja ha pedig a gépemről játszok le valamit akkor meg jó minden.Próbálkoztam a k-lite codec újratelepítésével de nem javult a helyzet.Egy TV kártya programjának a törlése után lett ez a hiba.

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#27017) Lenry válasza jegenye77 (#27016) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

próbáltad már a hangkártyát esetleg a flash playert újratelepíteni?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#27018) kételkedem válasza total90 (#27013) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tessék
Ugye kisdobos becsszó a saját fájlodat akarod megnyitni! ;]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#27019) jegenye77 válasza Lenry (#27017) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Megcsináltam mindkettőt de semmi! :((
Most nézem most már a gépen sincs hang!

[ Szerkesztve ]

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#27020) Sk8erPeter válasza jegenye77 (#27016) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy ezt még sokszor fogom belinkelni: [link]
Teljesen feleslegesek ezek a codec pack-ek, több a baj velük, mint a haszon. VLC Player (még Winamp mehet) és ffdshow bőven elég.
Szvsz a hangkártyád driverét telepítsd újra.

Szerk.: most látom, hogy elvileg az utóbbit már megtetted, innen töltötted le: [link]? :F (legújabb verzió: "Realtek ALC1200 Audio Driver V5.10.0.5657 for Windows XP & Windows 64bit XP.(WHQL) Realtek ALC1200 Audio Driver V6.0.1.5696 for Windows Vista & Windows 64bit Vista.(WHQL)")

Szerk.2: temp- és regtisztítás CCleanerrel megvolt?

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#27021) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Kellene nekem egy jó angol tudással rendelkező ember IDE.
Nagyon fontos lenne, köszi. :R

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#27022) VinoRosso válasza Sk8erPeter (#27002) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ööö nem értelek. Szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy nem éri meg azt a pénzt. :F

(#27023) VinoRosso válasza jegenye77 (#27016) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

láma dolog de megnézted a keverőben, hogy nincs e lehalkítva a hangerő poti? Az egyes alkalmazásoknál is nézd meg. Ha mindennek szólni kéne ezalapján is, akkor érdemes leszedni midnen hanggal kapcsolatos cuccot revo uninstallerrel, aztán regpucolás cclearerrel, s végül újrarak mindent.

(#27024) Sk8erPeter válasza VinoRosso (#27022) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Szerintem rossz kérdésre írtad meg ezt a választ. Erre írtad ezt, ekkor erre kérdezte meg a srác ezt. (hogy miért is a VGA a hibás a dologban)
(jó sok link lett :P)

Sk8erPeter

(#27025) jegenye77 válasza VinoRosso (#27023) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Köszönöm a segítségeket!
Revouninstaller jön aztán újra minden.
TV kari törlése okozhatta a bajt?

(#27026) fradi81

fradi81
(őstag)

Hali

Acronis true image programmal csináltam egy boot pen drive-ot, egy régi 128mb-os pen, de hibátlan. Erről szeretném indítani a gépet, de nem indul róla, egyszerűen bejön a windows. Nem minden pen drive alkalmas erre? A biosban vannak ilyenek hogy usb-cdrom, -fdd ,-ls ezekre állítottam az indítást. Mi lehet a gond?

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#27027) kételkedem válasza jegenye77 (#27025) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen!
"Egy TV kártya programjának a törlése után lett ez a hiba."

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#27028) total90 válasza kételkedem (#27018) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha akarod még el is küldöm neked :) Egyébként meg köszi :R

(#27029) fradi81 válasza fradi81 (#27026) üzenetére

fradi81
(őstag)

Pontosítok, HDD boot priority, ha rádugom a pen driveot megjelenik a biosban a HDD melett a high speed 2.0 flash drive is tehát látja, beállítom első helyre de mégse indul el róla.

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#27030) 8800gt

8800gt
(újonc)

Heló!
Nem tud valaki olyan hőfokmérő programot ami játékközben méri a vga-t stb.-t és látom játék közben :F ?
Előre is köszönöm :)

Asus M2N-E, AMD Athlon 6000+ 3.1ghz, Asus EN8800GT, WD6400AAKS, Kingston 800mhz 4X1gb, Zalman hűtés a procin és a videókártyán

(#27031) csimav válasza 8800gt (#27030) üzenetére

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

Everest, Real Temp
Játék kozbe lemész az asztalra,megnyitod a progit és látod:D

[ Szerkesztve ]

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#27032) Pubszon válasza 8800gt (#27030) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

RivaTuner. ;)

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#27033) tucsike86

tucsike86
(tag)

Sziasztok!

Ide is berakom a [kérdésem], több szem többet lát.

(#27034) elfelejtette válasza csimav (#27031) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Ja. Játék közben lemész az asztalra, és ha jó a hűtésed, akkor 1 másodperc alatt 20 fokot csökken a kari hőfoka.
Akkor már inkább az alattad írt Rivatuner.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#27035) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

hello!

az Xp-mre Vista skint szeretnék, de sehol nem találok (persze valszeg cask topa vagyok).. merre keresek, vagy egy linket valaki tudna adni? :B

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#27036) Lenry válasza Saint_ (#27035) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vista Inspirat - ezt tartják a legjobbnak

(#27037) Saint_ válasza Lenry (#27036) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszi! ezt feltelepitettem, de nem csinélt semmit. hol tudom beállitani?

(#27038) Lenry válasza Saint_ (#27037) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem tudom, én Windows 7-et használok... rég látott már XP-t a gépem
de gondolom jobb klikk az asztalon, tulajdonságok és a témák közül ki kell választani :U

(#27039) Saint_ válasza Lenry (#27038) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszi, fenntvan... már nem homokora a töltés, hanem a kis kör.. csak a tálcát-start menüt nem tudom átváltoztatni :B

(#27040) Saint_ válasza Saint_ (#27039) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

restartolni elfelejtettem... produkált egy 2,5perces boot idöt.. remélem legközelebb 1 percn belül marad,mint szokott..

köszi!

(#27041) total90 válasza Saint_ (#27040) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyen skinek szeretik húzni a gépet,én is egy ideig használtam de aztán bekavart még a rendszerembe is.

(#27042) Sk8erPeter válasza fradi81 (#27026) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Elvileg nem minden pendrive bootolható. Nálunk is van egy 128-as, nem lehetett vele bootolni. Lásd ezt a cikket: [link]
Esetleg csak próbaképpen lehúzhatnád a vinyót, hogy olyankor sem bootol-e.

Sk8erPeter

(#27043) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Oké, már tényleg csak percekre/órákra vagyok a megrendeléstől :s

Tehát akkor jó lesz nekem a CORSAIR VX450W, Ha halk és jó tápot szeretnék vagy tudtok jobbat?
Minden érdekel, ez meghatározó döntés :D

ilyenek lehetnek még alterntívák: 450-550W és ~20K ±5K

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#27044) tucsike86

tucsike86
(tag)

(#27045) Qru válasza RootRulez (#27043) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van pár alternatíva, ha moduláris táp kell akkor Corsair HX520, ha nem feltétlenül ölnél ennyit egy tápba akkor Gigabyte SuperB 460W. Megbízható, erős, FSP belsős. Szvsz át/érték arányban a legjobb a VX450 mellett. Ha nem Quad procid van meg két gpu-s vga-ad akkor nem gond a bontott 12V-os kör.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#27046) RootRulez válasza Qru (#27045) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Végeredményben akkor az most egy újabb érv a Corsair mellett?
mod:
Vagy a GIGABYTE Superb 460W mennyira hangos a VX450eshez képest?

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#27047) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

WMP11-el lehet valahogy filmből képet "lopni"?

(#27048) Qru válasza RootRulez (#27046) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Attól függ mi lesz a gépben. Nekem volt egy 550W-os Chifi tápom, 3 felé osztott 12V-os körrel, majd lecseréltem egy közös vezetekézsű 650-es Corsairre. Kapásból +100Mhz-et hozott tuningban pedig (bekerült az új táppal együtt még 2 GB ram,meg egy 320-as winyó is) nem hinném, hogy az 550-es táp kevés lett volna. De egy rengeteget zabáló Q6600-om van ugye azt hozzátenném amit 1.5V-környékén tuningolgattam.
Szóval ha vmi 65nm-es Quad proci tuning lesz a cél, meg brutál vga-d lesz akkor érdemes egységes ágút venned. Ha nem, akkor nem lényeges az egységes 12V kör.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#27049) VinoRosso válasza Sk8erPeter (#27024) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na így már értem...túl sok a stressz, sokszor már nem tudom hol áll a fejem :( , kösz az észrevételt!

Válaszolva a megfelelő kérdésre: gyári beállításokon futnia kell normálisan mindennek, ha mégsem, akkor nagy eséllyel a VGA a ludas a 3D miatt.

(#27050) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Gephez vennek valami kenyelmes, egeszseges fotelt, mire kell figyelnem? Esetleg egy bevalt fotelt, szeket tudnatok ajanlani? (vagy topikot, amiben ezzel foglalkoznak)

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.