fizesd ki érte a 93k-t aztán megérted. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(#27002) Sk8erPeter válasza VinoRosso (#27001) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 01:10:52

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Szerintem a srác csak érdeklődött... 
Sk8erPeter

whited
(őstag)
sziasztok
a zenét rendesen hallom (rádió) de a beszédet csak foszlányosan ilyenkor mitt kell állitani? 

Equitem
(kvázi-tag)
Sziasztok!!
Teljesen tanácstalan vagyok.
Hozott ismerős egy rossz gépet, mondta csináljam meg. Vinyó meghalt benne, vettem újat, tettem rá windowst stb mindent ami kell; vinyóval már nincs gond, kipipálva. De amikor egy kicsit használtam, hogy mégis használat közben működik-e, kb. 10 percenként lefagyott; semmi kékhaláél, csak befagyott a kép, és semmire sem reagált, Csak egy alkalommal jött ki "a ssúlyos hiba után állt helyre" üzenet. Teljesen véletlenszerűen; van, amikor a start menüre kattintva, mapaváltásnál, filmindításnál, víruskeresés futása közben, GHOST-készítés közben, szal a legkülönfélébb helyzetekben fagy. Fogalmam sincs, mi lehet a rossz. Vinyó nem bad sectoros, memtest86 nem jelez hibát; de mégis mindig lefagy. Van valami ötletetek, mi lehet a szar???
Arra gondoltam, nem esetleg a tápegységgel van-e gond (codegen csúcsminőség
); más már nem juut eszembe. Mégis vmi hibaüzenetet dobhatna, azzal lehetne mit kezdeni
de semmi...
Ha van vkinek vmi ötlete, legyen szíves ossza meg, lövésem sincs mi lehet... S
Előre is köszi: Equitem
- Privát
- 2009-02-15 11:16:41

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Para egy géppel:
kb. 30 perc használat után totál kifagy, semmire nem reagál, majd Reset után kicsi villanás a monitor közepén, majd semmi reakció, a monitoron nincs kép.
CMOS Reset, ill. alaplapi elem kivétele viszont megoldja, utána ismét lehet használni a gépet egy darabig!
Ennek mi lehet az oka?
Sk8erPeter

koxes
(tag)
hello
az a problémám hogy a számítógépen lejátszott DVD-filmek nagyon halkak, alapból mediplayert használok és olyan programot keresek ami a hangot "felerősíti" ?
tudom hogy winampban van ilyen funkció de az film lejátszásra alkalmatlan.
esetleg ha megadnád a konfig adatait, illetve hogy milyen windowst, stb.. telepítettél rá, úgy talán könyebb lenne segíteni..
Sk8erPeter: első lépésként egy Load Bios Default-ot nyomnák neki..
koxes: tudtommal a winamppal is lehet filmet is nézni
Amugy minden másnak jó a hangereje, csak a dvd halk? egy bizonyos dvd, vagy mind?
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
(#27008) Sk8erPeter válasza Barthezz2 (#27007) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 13:30:42

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
A CMOS Reset után alapból is ezt a lehetőséget kínálja fel, meg a CMOS Reset egyébként is az alapértékekre állít vissza mindent, szóval ez nem magyarázat a kérdésre.
Sk8erPeter
(#27009) Barthezz2 válasza Sk8erPeter (#27008) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 13:38:13
Hupsz tényleg, ezt benéztem 
Akkor passzolok..

Equitem
(kvázi-tag)
abit nf7-s2g (abit oldalról szedtem le gyári drivereket)
amd athlon (1,1Ghz)
1x256 kingston ram
wd caviar blue 80GB (wd800jb ha minden igaz) tök új
HIGHTECH EXCALIBUR Radeon 9550SE
kösz a hozzászólást előre is 
Sziasztok!
Ha egy fényképezőgép SD kártyájáról le lettek törölve a képek, akkor azt vissza tudom bányászni valahogy szoftveresen?
Ilyen Getdataback szerű programmal?
Üdv.:
Misi
azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen win 
Ha xp sp3, akkor nézz körül az energiagazdálkodásnál, mert elvileg az sp3-ban alapban az inteles energiagazdálkodás aktiv, és az okoz gebaszt amd-nél. A másik, hogy állítsd alapra a biost, illetve nézz szét a házban, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e kötve, nincs-e megtörve stb..
aztán meg lehet próbálni azt, hogy leszeded a chipset drivert(nforce), aztán hagyod amit a win felrak, vagy az nvidia oldaláról szeded le a legfrissebbet, és nem az abit-éról, és azt teszed fel
Valamint nézd meg, hogy nem-e melegszik túl valami, mennek-e a ventik rendesen
[ Szerkesztve ]
Hi!
Van egy régi exel dokumentumom és annó még jelszóval védtem.Mostanra meg már nem tudom mi volt a jelszó.Valahogy fel lehet "törni" ?
nem tudom mennyire fontos, de ha esetleg fizetnél érte, akkor az Elcomsoft-tól lehet vásárolni ilyen password-recovery szoftvereket
van trial verzió is, nem tudom mennyiben limitált a teljeshez képest
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Equitem
(kvázi-tag)
ja bocs nem olvastam el rendesen a kérdést... SP3, de SP2-vel is ugyanezt csinálta =) Kábelek, ventik rendben, ellenőriztem, déli hídon ott egy plusz venti, az északi meleg levegőjét tolja le a proci ventije, szal ezzel sincs gond...
közben olyat csinált h jobbegér kattintásra nem reagált, ahova vittem az egeret mindenhol úgy érezte, mintha balt lenyomtam volna; tehát pl rávittem mediaplayerre egeret, elindult 9x :S ez egy újraindítás után elmúlt.
még variálok a dirverekkel...
köszi szépen az ötleteket...
[ Szerkesztve ]

jegenye77
(őstag)
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Olyan problémám van hogy ha a neten elindítok bármit/ videó-zene-játék stb./akkor nincs hangja ha pedig a gépemről játszok le valamit akkor meg jó minden.Próbálkoztam a k-lite codec újratelepítésével de nem javult a helyzet.Egy TV kártya programjának a törlése után lett ez a hiba.
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"
próbáltad már a hangkártyát esetleg a flash playert újratelepíteni?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#27018) kételkedem válasza total90 (#27013) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 15:18:30
Tessék
Ugye kisdobos becsszó a saját fájlodat akarod megnyitni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

jegenye77
(őstag)
Megcsináltam mindkettőt de semmi! 
Most nézem most már a gépen sincs hang!
[ Szerkesztve ]
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"
(#27020) Sk8erPeter válasza jegenye77 (#27016) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 16:50:13

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Lehet, hogy ezt még sokszor fogom belinkelni: [link]
Teljesen feleslegesek ezek a codec pack-ek, több a baj velük, mint a haszon. VLC Player (még Winamp mehet) és ffdshow bőven elég.
Szvsz a hangkártyád driverét telepítsd újra.
Szerk.: most látom, hogy elvileg az utóbbit már megtetted, innen töltötted le: [link]?
(legújabb verzió: "Realtek ALC1200 Audio Driver V5.10.0.5657 for Windows XP & Windows 64bit XP.(WHQL) Realtek ALC1200 Audio Driver V6.0.1.5696 for Windows Vista & Windows 64bit Vista.(WHQL)")
Szerk.2: temp- és regtisztítás CCleanerrel megvolt?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Sziasztok.
Kellene nekem egy jó angol tudással rendelkező ember IDE.
Nagyon fontos lenne, köszi. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
(#27022) VinoRosso válasza Sk8erPeter (#27002) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 17:44:48
ööö nem értelek. Szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy nem éri meg azt a pénzt. 
láma dolog de megnézted a keverőben, hogy nincs e lehalkítva a hangerő poti? Az egyes alkalmazásoknál is nézd meg. Ha mindennek szólni kéne ezalapján is, akkor érdemes leszedni midnen hanggal kapcsolatos cuccot revo uninstallerrel, aztán regpucolás cclearerrel, s végül újrarak mindent.
(#27024) Sk8erPeter válasza VinoRosso (#27022) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 17:53:40

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

jegenye77
(őstag)
Köszönöm a segítségeket!
Revouninstaller jön aztán újra minden.
TV kari törlése okozhatta a bajt?

fradi81
(őstag)
Hali
Acronis true image programmal csináltam egy boot pen drive-ot, egy régi 128mb-os pen, de hibátlan. Erről szeretném indítani a gépet, de nem indul róla, egyszerűen bejön a windows. Nem minden pen drive alkalmas erre? A biosban vannak ilyenek hogy usb-cdrom, -fdd ,-ls ezekre állítottam az indítást. Mi lehet a gond?
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/
(#27027) kételkedem válasza jegenye77 (#27025) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 18:30:13
Igen!
"Egy TV kártya programjának a törlése után lett ez a hiba."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#27028) total90 válasza kételkedem (#27018) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 18:37:38
Ha akarod még el is küldöm neked
Egyébként meg köszi 

fradi81
(őstag)
Pontosítok, HDD boot priority, ha rádugom a pen driveot megjelenik a biosban a HDD melett a high speed 2.0 flash drive is tehát látja, beállítom első helyre de mégse indul el róla.
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

8800gt
(újonc)
Heló!
Nem tud valaki olyan hőfokmérő programot ami játékközben méri a vga-t stb.-t és látom játék közben
?
Előre is köszönöm 
Asus M2N-E, AMD Athlon 6000+ 3.1ghz, Asus EN8800GT, WD6400AAKS, Kingston 800mhz 4X1gb, Zalman hűtés a procin és a videókártyán
Everest, Real Temp
Játék kozbe lemész az asztalra,megnyitod a progit és látod
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
RivaTuner. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

tucsike86
(tag)
Sziasztok!
Ide is berakom a [kérdésem], több szem többet lát.
(#27034) elfelejtette válasza csimav (#27031) üzenetére
- Privát
- 2009-02-15 20:39:28

elfelejtette
(PH! kedvence)
Ja. Játék közben lemész az asztalra, és ha jó a hűtésed, akkor 1 másodperc alatt 20 fokot csökken a kari hőfoka.
Akkor már inkább az alattad írt Rivatuner.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Saint_
(PH! nagyúr)
hello!
az Xp-mre Vista skint szeretnék, de sehol nem találok (persze valszeg cask topa vagyok).. merre keresek, vagy egy linket valaki tudna adni? 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Vista Inspirat - ezt tartják a legjobbnak

Saint_
(PH! nagyúr)
köszi! ezt feltelepitettem, de nem csinélt semmit. hol tudom beállitani?
nem tudom, én Windows 7-et használok... rég látott már XP-t a gépem
de gondolom jobb klikk az asztalon, tulajdonságok és a témák közül ki kell választani 

Saint_
(PH! nagyúr)
köszi, fenntvan... már nem homokora a töltés, hanem a kis kör.. csak a tálcát-start menüt nem tudom átváltoztatni 

Saint_
(PH! nagyúr)
restartolni elfelejtettem... produkált egy 2,5perces boot idöt.. remélem legközelebb 1 percn belül marad,mint szokott..
köszi!
Az ilyen skinek szeretik húzni a gépet,én is egy ideig használtam de aztán bekavart még a rendszerembe is.
(#27042) Sk8erPeter válasza fradi81 (#27026) üzenetére
- Privát
- 2009-02-16 00:14:28

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Elvileg nem minden pendrive bootolható. Nálunk is van egy 128-as, nem lehetett vele bootolni. Lásd ezt a cikket: [link]
Esetleg csak próbaképpen lehúzhatnád a vinyót, hogy olyankor sem bootol-e.
Sk8erPeter
Oké, már tényleg csak percekre/órákra vagyok a megrendeléstől :s
Tehát akkor jó lesz nekem a CORSAIR VX450W, Ha halk és jó tápot szeretnék vagy tudtok jobbat?
Minden érdekel, ez meghatározó döntés 
ilyenek lehetnek még alterntívák: 450-550W és ~20K ±5K
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Van pár alternatíva, ha moduláris táp kell akkor Corsair HX520, ha nem feltétlenül ölnél ennyit egy tápba akkor Gigabyte SuperB 460W. Megbízható, erős, FSP belsős. Szvsz át/érték arányban a legjobb a VX450 mellett. Ha nem Quad procid van meg két gpu-s vga-ad akkor nem gond a bontott 12V-os kör.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Végeredményben akkor az most egy újabb érv a Corsair mellett?
mod:
Vagy a GIGABYTE Superb 460W mennyira hangos a VX450eshez képest?
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

ToBeY
(PH! nagyúr)
WMP11-el lehet valahogy filmből képet "lopni"?
Attól függ mi lesz a gépben. Nekem volt egy 550W-os Chifi tápom, 3 felé osztott 12V-os körrel, majd lecseréltem egy közös vezetekézsű 650-es Corsairre. Kapásból +100Mhz-et hozott tuningban pedig (bekerült az új táppal együtt még 2 GB ram,meg egy 320-as winyó is) nem hinném, hogy az 550-es táp kevés lett volna. De egy rengeteget zabáló Q6600-om van ugye azt hozzátenném amit 1.5V-környékén tuningolgattam.
Szóval ha vmi 65nm-es Quad proci tuning lesz a cél, meg brutál vga-d lesz akkor érdemes egységes ágút venned. Ha nem, akkor nem lényeges az egységes 12V kör.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
(#27049) VinoRosso válasza Sk8erPeter (#27024) üzenetére
- Privát
- 2009-02-16 14:15:48
na így már értem...túl sok a stressz, sokszor már nem tudom hol áll a fejem
, kösz az észrevételt!
Válaszolva a megfelelő kérdésre: gyári beállításokon futnia kell normálisan mindennek, ha mégsem, akkor nagy eséllyel a VGA a ludas a 3D miatt.
Hello!
Gephez vennek valami kenyelmes, egeszseges fotelt, mire kell figyelnem? Esetleg egy bevalt fotelt, szeket tudnatok ajanlani? (vagy topikot, amiben ezzel foglalkoznak)
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

)