Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#20001) sgergi

sgergi
(PH! kedvence)

Sziasztok!

1. Az XP-t újra akarom tenni, de másik vinyóra. Most az egyik vinyó egyik partícióján van az xp (C: meghajtó), én a másik vinyó I: meghajtójára szeretném feltenni. Ilyenkor csak simán formattálom azt a vinyót, amin most az xp van, és fölteszem az új partícióra, ami automatikusan C: lesz? (Azt szertném, ha a windows partíciójának a jele továbbra is C: maradjon)

2. Szerintetek hogy járnék jobban? Van két vinyó, és
- a gyorsabbra felrakom a windowst, és a másik vinyóra rakom a játékokat, vagy
- a gyorsabb vinyóra rakom a windowst és a játékokat/programokat is (ennek az előnye, hogy a játékok/programok a gyorsabb vinyón vannak, de egyszerre kell egy vinyónak kiszolgálni a wint, és a játékokat, programokat)

(#20002) poffsoft válasza Realradical (#19907) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

spyware mentes, és a router reset sem segített...
további tippek esetleg???

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#20003) poffsoft válasza sgergi (#20001) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.)Nem kell a régit formattálni, de a biosodat rá kell beszélned, hogy honnan boot-oljon induláskor. Ha fizikailag nem akarod átrendezni a winyókat (ez a legegyszerűbb), akkor pl. a partition magic nevű program az (ha jól emléxem), amelyikkel a betűjeleket is hozzárendelheted a partíciókhoz.

2.) szvsz a windows külön, a többi cucc a másik winyón a jobbik választás.

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#20004) rii válasza rii (#19998) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

vagy bárhol BPen egy korrekt megbízható notebook szervíz?

akárkivót'tevótá

(#20005) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Mivel vettem egy új winyót, azt megosztottam 2 felé egyiken a rendszer van másikon a cuccaim, ezért a régi rendszerwinyón feleslegessé vált a 2 partíció, ezeket szeretném egyesíteni. Tudnátok ajánlani erre valami programot?

Paragon Partition Manager demóját leszedtem ugyan, de nem biztos, h. ez kell nekem. :)

MOD: Jah majd el felejtettem, nem ártana, ha a program át tudná nevezni a partíciók, winyók neveit (C; D; E; H; stb...)

[ Szerkesztve ]

(#20006) Lenry válasza Eagl3 (#20005) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vezérlőpult - felügyeleti eszközök - számítógépkezelés - lemezkezelés, itt mindkettőt megteheted

(a rendszerpartíció betűjelét nem írhatod át)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#20007) Eagl3 válasza Lenry (#20006) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm. :R

(#20008) Kötelező

Kötelező
(senior tag)

hali

van egy Samsung e570-em. Ha zenét akarok hallgatni és lecsukom akkor nem szol. azt meglehet csinálni hogy szoljon ha lecsukom?

:(

(#20009) - = Zk = - válasza pok.tom (#19995) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#20010) rii válasza ByB (#19840) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

megkésve bár .... de most futottam bele ... :

TnB USB Eszköz Coffe Cup Warmer + HUB (HUUS035047)

akárkivót'tevótá

(#20011) Eagl3 válasza Lenry (#20006) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elsődleges vagy kiterjesztett partíciónak kell létrehoznom?
Vagy csak azaz elsődleges partíció amin a rendszer van? Tehát a másik winyó?

MOD: Már rájöttem, h. elsődlegesnek jólesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#20012) Stirbi

Stirbi
(PH! addikt)

üdv
segitségre lenne szükségem, :O
én oda avgyok meg vissza a magyar rap zenéért és szeretnék szerzni ujakat(letölteni) nemtudna nekem segiteni vki egy oldalllal?
fontos lenni
elöre is köszi

(#20013) (Bundás) válasza Stirbi (#20012) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

PH! alapelvek:

# minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan

* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.

Ergo ezen a fórumon nem szabadna, hogy segítséget kapj ez ügyben. :P

(#20014) Sandormaster válasza gogle (#20000) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Kösz a választ! :R Lassan úgyis megérett a cserére...

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#20015) Stirbi válasza (Bundás) (#20013) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

elnézést erröl nemtudtam :R :((

(#20016) Draut_HeV

Draut_HeV
(tag)

Sziasztok!

Gondolom már néhányan találkoztak azzal a problémával, hogy ha 2, vagy még több HDD van a gépbe szerelve, akkor az igencsak idegesítően tud rezonálni (pontosabban ezt hullámtanban lebegésnek hívják).

Van erre valamilyen eszköz, kiegészítő (költséghatékony), amivel ezt lehet csillapítani?

"Az esélyre komoly siker van."

(#20017) P@trick válasza Draut_HeV (#20016) üzenetére

P@trick
(kvázi-tag)

Néhány helyen húzd meg jobban a csavarokat, vagy esetleg lazítsd meg ;) nekem általában bejön :U

semmi

(#20018) Draut_HeV válasza P@trick (#20017) üzenetére

Draut_HeV
(tag)

Nem, ez abból ered, hogy a HDD-k mindenképp rezegnek valamennyire, és ha a rezgések frekvenciája csak egy kicsit is különbözik, akkor lebegés jön létre, tehát hol hallod a zúgást, hol nem (periodikusan váltakozva). Kb így néz ez ki:

Szal a #20016 -ra valaki?

(#20019) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hellóka PH!-s emberkék!
Lenne 1 hatalmas problémán. Mégpedig az h nem akar menni a gép amit havernak javítok. Elmesélem az eljéről.
Van adva egy konfig:
Asrock 775Dual-Vsta(BIOS talán 3.10)
Intel Celeron 2.8ghz
512 667Mhz DDR2 ram
NVidia Geforce 7300GS vga
400W Dana táp
Samu vinyó és LG DVD iró
Ma ugy döntöttem frissitem a op rendszert XP SP3-ra. Meg is történt minden rendben ment ahogy kell. Driverek felrakva és a nélkülözhetetlen programok is. Az arcok weboldalán vettem észre h van BIOS frissités és gondoltam azt is felrakom. Ment is minden ahogy kellet több újrainditás után is. De délután miután megtisztítottam és bezsíroztam újra mindent és bekapcsolnám nem akar semmi menni bekapcsol de a monitor nem akar aktívra váltani. Újra szétszedtem és összeraktam. Most már beindult de úgy hogy max 1.5 percig megy és utána kikapcsol magától. Újrainditásonként rövidül ez időtaram. Mit tegyek? Segítsetek

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#20020) kételkedem válasza FRENK1988 (#20019) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Első olvasatra processzor melegedésre gondolnék. Ha a procihűtőt is leszedted, tisztogattad akkor nézd meg, rendesen vissza van téve?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#20021) guiness

guiness
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e már valami megoldás arra, hogy nekem ps2 a billentyűzetem, de az alaplapomon nincs ilyen bemenet, ezert kellett vennem egy átalakitot, amivel nem is lenne gond, csak így elvesztette a billentyűzetem a multimédiás gombokat. Ezeket szeretném használni ha lehet, csak így nemtom, van esetleg valami driver, program amivel működne a dolog??

Elöre is köszönöm a segitseget!

üdv.:guiness

(#20022) guiness

guiness
(lelkes újonc)

Ja elfelejtettem irni, hogy szoval usb-en van bekötve most a billentyűzet.

(#20023) Draut_HeV

Draut_HeV
(tag)

Valaki erre: #20016

(#20024) DieHard válasza Tomate (#19997) üzenetére

DieHard
(senior tag)

thx, rálesek

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#20025) FRENK1988 válasza Draut_HeV (#20023) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Taln próbáld meg a csavarokra a winchester és a lemez közé betenni egy gumigyürűt! Olvastam régen valahol és most eszembe jutott és ott segített.

(#20026) FRENK1988 válasza guiness (#20022) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbálj a billentyűzeted gyártójánál körbenézni hátha van hozzá progi :)

(#20027) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

üdv néktek

ezzel a hibával meik topicba kéne segitségért könyörögnöm? :F
[link]

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#20028) Qru válasza - = Zk = - (#20027) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha csak egy játékban csinálja akkor lehet a játék bugos, ha máshol is előfordul akkor vga ram hiba. Lehet túlmelegszik, vagy túl van húzva pl...

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#20029) - = Zk = - válasza Qru (#20028) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

értelek...hát sok helyen csinálja ezt!
Vista alatt is bohóckodik.pláne ha DX10et szeretnék ráeröltetni!(pl az új stalkernél)
mivel húzva nincs,ezért túlmelegedésre tippelek ahogy irtad:R

bár az érdekesség az h ugyanebben a játékban előszőr csinál ilyet...!egy fejezettel előbb semmi baja nem volt![link]

szerk:lehet a proci a felelős érte?mert hallottam zöngéseket h gyenge a procim a VGAm alá...! :F

[ Szerkesztve ]

(#20030) gogle válasza FRENK1988 (#20019) üzenetére

gogle
(senior tag)

Esetleg nem felejtetted el pasztázni a procit?
Mert akkor képes 90-fok fölé is menni és ezmiatt automatice letilt a proci.

(#20031) nguru válasza - = Zk = - (#20029) üzenetére

nguru
(fanatikus tag)

Hali...én azért cserélnék egy VGA drivert.

Az igaz, hogy nem Radeonnal, de egy 6600GT-vel láttam ilyet. Egy driverfrissítés megoldotta. :C

(#20032) FRENK1988 válasza gogle (#20030) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kételkedem és gogle: Nem sajnos nem felejtettem el:S Megnéztem 2x is de am a legfurább h mikor bootolna akkor állítja le magát:S

(#20033) kételkedem válasza FRENK1988 (#20032) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bootoláskor a szokásos egy rövid csippantást hallod, vagy valami mást?
Még mindig valamilyen hardwer gondra gondolok. Az sp3-nak ehez nem sok köze van. Többen panaszkodtak, hogy lassult, fagyott a gép, de a tiéd az kikapcsol. A bios frissítés is okozhat számtalan gondot, de ha azt szúrtad volna el, akkor be sem bootolna a gép. Kezdj mindent elölről. Szedd szét a gépet, alkohollal tisztítsd meg az össze érintkezőt. Gondosan rakd be a vga-t és a memóriát az alaplapba, csatlakoztasd a dvd-t és a vinyót.
Persze gondolom ezeket már megcsináltad...
Szedj le egy live linuxot, ami fut cd-ről. A biosban állítsd be, hogy a cd-ről bootoljon. Ha a linux zökkenőmentesen fut, akkor vinyó gond. Ha az sem fut, akkor próbálgatnod kellene. Táp, processzor, memória, alaplap. :F

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#20034) gogle válasza FRENK1988 (#20032) üzenetére

gogle
(senior tag)

Akkor viszont a bios chip a gond!
Volt már ilyen nekem amikor porszívornyáztam a gépet.
(por ment oda és ez volt a gond)
Szoval levettem a hűtőbordát megtísztitottam újra pasztásztam és jó lett!
Próbáld meg!

(#20035) gogle válasza gogle (#20034) üzenetére

gogle
(senior tag)

Ja elfelejtettem hogy ha leszedted a bordát róla és kitísztitottad mielött megpasztáznád kicsit ujjal nyomkod meg!

(#20036) - = Zk = - válasza nguru (#20031) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azmár rég megtörtént...!a legújabb Cata van fent(nem a béta féle)

(#20037) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Hello!

Egyre gyakrabban borulok ki szimplán a böngészéstől, ugyanis nap mint nap találkozok weboldalakkal, melyek pofámba vágják: This site not available in your country. Kezdte a youtube néhány videójával (zömében a youtube legjobb minőségű videói, feltöltői a paramount, universals stb), ma pedig a veoh.com írta az alábbit, mely eléggé felháborító: Veoh is no longer available in HUNGARY. :W
Hogyan működik ez??? Ha már nem amerikai vagy nem nézhetsz lassan videómegosztó portálokat? Ingyenes lődözős játékkal is találkoztam már, mely only US, de ezt csak azután közli, hogy regisztráltál, de ahogy belépnél csak hibakódot kapsz. Arra rákeresve meg kijön hogy nem amerikai -> access denied. :W :W
Hogyan lehet ezeket a marhaságokat megkerülni? Proxyval működik? Van egy SMC7004VBR routerem, ebben be lehetne állítani?

Előre is köszönöm! :R

(Wikipedia segített, de ez ettől függetlenül is szemét dolog. Főleg annak tekintetében, hogy a neten "szabadság" lenne. :( )

[ Szerkesztve ]

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#20038) FRENK1988 válasza kételkedem (#20033) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah ezt megcsináltam. Mégpedig az Ubuntu félét :) és müködik :D Köszike a tippet neki is állok újra Winfost telepíteni:D Új BIOS beálltásokkal :)

(#20039) - = Zk = - válasza nguru (#20031) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Qru,nguru::R nagyon köszönöm a segitségeteket nagynehezen rájöttem mia hiba!
az ati catalyst control center....eszembejutott h azon belül is lehet BOHÓCKODNI... :B
ezt megtettem és helyre állt!rendesen működik!
köszönöm a fáradozásaitokat:R

(#20040) bme

bme
(tag)

Sziasztok!

Mivel adobe témakörben nem találtam ilyet, ezért ide írom.

Valaki esetleg nem tudja, hogy az miért van, hogy el akarom indítani az adobe livecycle-t (hogy szerkeszteni tudjak egy pdf-et), de az acrobat professional indul el helyette?

Mod: Acrobaton belülről sikerült elindítanom.

[ Szerkesztve ]

(#20041) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát minden Sikerült emberkék! Megy mint az atom :D Nagyon szépen köszönöm a segítséget amit nyújtottatok : :C :B

(#20042) L!NK->Q3

L!NK->Q3
(senior tag)

Hello All!

Gyors válasz kellene:
Keresztlányomnak van egy 900as cerkás gépe integra hanngal - lapot sajna nemtom milyen. Csiga nála a net.
Milyen audio drivereket töltsek le hogy legyen hang mert a windows nem ismeri.
Thx

Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el őket! Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház mögé!!!

(#20043) kételkedem válasza FRENK1988 (#20041) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyszerű! :))

L!NK->Q3 pl Everest-el nézd meg az alaplap és a hang chip típusát és keress rá a neten. Majd telepítsd a lapodnak megfelelő audio, chipset és lan drivereket.

[ Szerkesztve ]

(#20044) jer1cho válasza L!NK->Q3 (#20042) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rakj fel egy Everest-et, nézzétek meg a lap típusát, és a hozzá való driver.

MOD: ahhoz elég a 2.2 Home Edition is.

[ Szerkesztve ]

(#20045) L!NK->Q3 válasza jer1cho (#20044) üzenetére

L!NK->Q3
(senior tag)

ez lenne az utsó dolog amit sztenék csinálni mert lassú a net nála naon
itthon még töltenék le pár drivert
csak pls adjatok ötleteket cmi ac97 milyen típusu lehet 1 p3mas lapon

Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el őket! Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház mögé!!!

(#20046) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
hátha tud valaki segíteni...

(#20047) DieHard

DieHard
(senior tag)

üdv. elszállt a rendszer vinyóm. elég komolyan.bebootoltam egy másikról. pqmagic látja a hogy disc 1, de semmilyen adatát nem irja. felül sárgán azt irja hogy bad:(. nem tudok sem primari se logical, se semmit csinálni.van másik progi amivel próbálkozhatok? vagy végképp vége?

ui: hd sentinel még irja is hogy minden tuti. vele...
jah, csak mintha vinyóm sem lenne.

[ Szerkesztve ]

600 eredeti filmes dvdm eladó. ha valakit érdekel lista irjon nyugodtan. Falusi üdülésre vágysz? Falusi izek, programok Kelet-magyaroszág szép vidékein. www.csekevendeghaz.hu

(#20048) Barell

Barell
(senior tag)

Sziasztok! Érdeklődnék hogy valaki tud e valamit erröl a lapról: 4CoreDual-SATA2 R2.0
A kérdésem a következő lenne: 8800GS-t visz a lap, 4X PCI-e csatlakozó ellenére? :F

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#20049) looser válasza L!NK->Q3 (#20045) üzenetére

looser
(senior tag)

Ha esetleg az Everest nem menne, van még egy tuti program, nekem is sokat segített: Unknown Device Identifier
Hajrá :)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#20050) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyors kérdés:
Mitől lehet hogy néha(olyan mintha terhelés hatására, de inkább random):
Leáll néhány program/eltűnik a tálca és az asztalról is minden.
A folyamatok futnak tovább(FF,TC) de kikapcsloni csak ctrl+alt+del után tudom.
Már néztem néhány dolgot de nem akarom befolyásolni a gondolatmeneteket.
Mik a tippek?

Milyennapvan?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.