Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#501) sgergi válasza 3psilon (#496) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

jó, akkor elég a GT, de bőven elég a 256 MB-os verzió is.

(#502) fasyrt

fasyrt
(őstag)

Üdv!

Az e-mailem tele van furcsa, számomra értelmetlen karakterláncokkal
Pl.: â026 (nyersben =E2026-nek írja) vagy â01 (=E201) és hasonlók. Gmailt átállítani nem tudom, valami karakterkódolásos b
gebasz lehet, de hol tudom megnézni a fentiek jelentését? :F

(#503) poffsoft válasza Pulsar (#493) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kapcsolót is lehet a csipogóra kötni.... :)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#504) poffsoft válasza fasyrt (#502) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

explorerben a kódolást kapcsolgasd minden egzotikusra, hátha az egyik bejön....

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#505) poffsoft válasza CséZé (#491) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet csapágyas a klikk mikrokapcsolója (win alatt jól megy?), esetleg túlterheled a procid a játékaiddal...

(#506) poffsoft válasza Winner_hun (#446) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

frissíts firmware-t :) :)
Vagy mélyformat...
esetleg sima format...
Esetleg automatzikus blabla: ne csináljon semmit...

ezismegwót, aziswót :P ;]

(#507) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

matematikusok segítsetek!

van egy biztonsági számzár, 4 tárcsával, mindegyiken 10 számjegyel 1-10 ig. hány millió kombinációt jelent ez?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#508) doc válasza rup1u5 (#507) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hány millió? 10 a negyediken, vagyis 10000...

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#509) Chili7 válasza rup1u5 (#507) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ehez matematikus kell?

(#510) rup1u5 válasza doc (#508) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

csak ?
azt hittem több.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#511) Pulsar válasza poffsoft (#505) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csapágy egy mikrokapcsolóba? Mióta? :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#512) doc válasza rup1u5 (#510) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha kicsit gondolkodsz, könnyen rájöhetsz :) anno vagy 7 évesen nekiestem egy 3 tárcsás bringazárnak, egyértelmű volt hogy 1000 kombináció van, gondoltam egy-két nap alatt végigtekerem mindet, csak kinyílik :)
nem nyílt :(
:DDD

(#513) nonoyoyo

nonoyoyo
(újonc)

Sziasztok!
MSN távsegítséggel van gondom: Mindkét gép XP, SP1, MSN Live 8.1. Ha indítom vagy fogadom a felkérést lényegében a következő hibaüzetetet kapom: "Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyéről telepíthető." Természetesen már 5x telepítettem arról a linkről amit feldobott és nincs is újabb verzió. Mi baja lehet? Mindenképp jó lenne ezt msn-nen megoldani, másik oldalon anyci ül és ő nem olyan gépzseni:) Bár én sem úgy tűnik...

(#514) Pulsar válasza nonoyoyo (#513) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet nála van a nemlegfirissebb...

(#515) Pulsar válasza doc (#508) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pontosabban 10 a negyediken minusz 4 a másodikon :) Így nem próbált egy kombinációt sem kétszer :)

(#516) edgR válasza sgergi (#499) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

koszonom

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#517) amargo

amargo
(PH! addikt)

HI! Volt itt a PH!-n pár hónapja egy teszt egy progiról, amivel kitudtam jelölni egy alkalmazást és felvette video-ra, amit ott bütyköltem.
Bugyután fog hangzani, ami az ismertetője, hogy a deskop Top-nál van egy kis sárga labda szerű, onnan tudtad kiválasztani az irányítást.

Nu ezt a programocskát keresem, de nem találom.. Ingyenes alkalmazás.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#518) nonoyoyo válasza Pulsar (#514) üzenetére

nonoyoyo
(újonc)

nála is az van, most lett telepítve 2 hete, ugyanaz a verzió amit nekem is telepít mikor frissítek

(#519) doc válasza Pulsar (#515) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

miért?
van négy, 10 számjegyű tárcsája
ebből nyilván 0000-tól 9999-ig terjedő számok állíthatóak elő, ez pontosan 10000, vagyis 10 a negyediken db

(#520) nonoyoyo válasza doc (#519) üzenetére

nonoyoyo
(újonc)

igaz:) de amúgy szerintem tök mindegy, hogy valaki max 9998 vagy 10000 kombinálciót próbál ki :)

(#521) fasyrt válasza poffsoft (#504) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Operában végigpróbálgattam az összes lehetséges (thai, kínait nem) variációt, de csak nem akart értelmes szöveggé válni... :F

(#522) fasyrt válasza nonoyoyo (#520) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Mert 10^4-4^2-on az 9998? :F
Vagy hogy jött a 9998?

Sz.: bocsi a dupla postért.

(#523) CséZé válasza poffsoft (#505) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Win alatt semmi probléma vele, a procit meg nemhiszem h túlterheltem a játékaimmal, mivel van fenn vagy összesen 1 db :DD Csak akkor nem akar reagálni mikor gyorsan akarok klikkelni, vagy egy tárazás után rögtön.

(#524) Qru válasza CséZé (#523) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Próbáld ki másik egérrel. Ha azzal nem csinálja akkor az egered fáradt be. :)

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#525) CséZé válasza Qru (#524) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Igazából ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező (400DPI) egérrel tudnám kipróbálni de sztem iugyanez lenne ezzel is. Lehet a gyorsulása kevés az egeremnek vagy a felbontása?

(#526) ANT válasza CséZé (#525) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Milyen típusú ez az egér? Nem A4TECH? Nekem régebben egy NB-90-esnek volt ilyesmi érzékelési problémája. Az egy katt. helyett kettőt (néha hármat) vitt be! :K Garis volt, kicserélték a komplett paneljét. Sztem nálad is panel v. mikrokapcsoló hiba lehet.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#527) CséZé válasza ANT (#526) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy eltaláltad :C Csak ez SWOP-3, már nem garis :( de annyira nem is bánom, többé nem lesz 400DPI-s egerem :R

(#528) PuMa_

PuMa_
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Vettem 1 új winyót (IDE), viszont beszerelés után a windows nem kezeli meghajtóként bár látni látja (BIOSba is látni) mégse tudom használni... :F Nincs ötlete valakinek?
Előre is köszi
PuMa

Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan

(#529) Pulsar válasza PuMa_ (#528) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

partíció, és format megvolt?

vezérlőpult, Administretive Tool (agyarul nem jut eszembe), számítógép kezelés, lemezkezelés, és itt mit ír?

(#530) sgergi válasza PuMa_ (#528) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Megformáztad?

(#531) PuMa_ válasza Pulsar (#529) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Nem tudtam leformatálni, mivel a win nem látja sajna.... (csak az eszközkezelőbe látja)
A hibaelhárító azt írta ki, hogy 6 IDE csatorna van és 4-nek kellene lenni. Lehet itt van a gond?

(#532) n-tek

n-tek
(tag)

Hello
van egy új samsung vinyóm sata-s. csak egyszerűen bedugom a sata1-be és automatikusan felismeri a gép vagy be kell állítani a bios-ban is vmit? (pl úgy mint a vga-nál?)
a mostani sata0-ba van bedugva.
És ha újrahúzom a xp-t akkor hol tom beállítani h meik vinyóra tegyem az xp-t? vagy ezt automatikusan felkínálja?
Köc.

Escape is Just the Begining

(#533) Jarod1 válasza PuMa_ (#531) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

jumperok jól vannak, nincs vele együtt DVD író a kábelen?

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#534) PuMa_ válasza Jarod1 (#533) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Jumperek jól szerintem hisz akkor sehogy se látná és íróval van 1 kábelen. Próbáltam nélküle is, de úgy nem látta gondolom a SATA-s winyó miatt. Próbáltam minden jumperen, de ha máshogy van akkor látni se látja...DOSba BIOSba eszközkezelőbe így látja csak nem kezeli meghajtóként pedig: "Az eszköz megfellelően működik"

(#535) sgergi válasza n-tek (#532) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Elvileg, ha rádugod akkor működni fog. Újratelepítésnél majd a telepítő felkínálja, hogy hova akarsz telepíteni.

(#536) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

hi, újra kell tennem a windows-t,de meg szeretném tartani a vinyón az adatokat...Ha azt választom telepítésnél hogy: Maradjon a jelenlegi fájlrendszer, akkor megmaradnak rajt az adatok? vagy akkor is formázza?
előre is thx
:R

üdv.: ocsi

(#537) marsu válasza ocsi19 (#536) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Ha formázod, akkor formázod .... Tehát minden adatod elveszíted. Függetlenül attól hogy FAT32 vagy NTFS, vagy hogygyorsformázás, avagy nem ....

Persze ha nem csak egy partíciód van, hanem külön partíción tartod a dokumentomaidat, zenéidet, képeidet, akkor ha csak a "C"-t formázod, akkor újra telepítheted a WIN-t, a "D" partíciódon minden megmarad ....

Press any key to continue ...

(#538) ocsi19 válasza marsu (#537) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

és nem lehet úgy telepíteni a wint, hogy ne kelljen formázni? :U
(nincs itthon másik winyóm amire menteni tudnám az adatokat)

hát sajnos nincs 2részre osztva, és a win már nem indul el...vmi hibát ír ki bootolás helyett :/

(#539) harry

harry
(PH! kedvence)

Láma kérdésnek tűnhet, de van ~120db kép, kb 120 mega, ezt szeretném megosztani. Gagyi kep.tar nem működik (ez vagy hasonló jó lenne), csináltm egy reget ATW-re index oldalt, hivatkozással, azt törölték, esetleg vmi rapidshare-hez hasonló megosztót, vagy a fenti problémára megoldást tudnátok ajánlani? Tudnék saját gépből FTP-t is, de szeretném egyszerűen elintézni (mármint, hogy aki letölti ne kelljen beállításokkal tökölnie meg linkeken át elmászni vhova, ahonnan letölthet, stb).

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#540) marsu válasza ocsi19 (#538) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Egy winyón is lehet külön, külön partíció. De ha neked egy "C"-d van akkor elég komplikált a dolog ....

Press any key to continue ...

(#541) Thrawn válasza harry (#539) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Regisztrálj tárhelyet valahol és oda töltsd fel egy zip-ben. Extra.hu vagy uw.hu mindegy.
Példa

Different songs for different moods.

(#542) Pulsar válasza PuMa_ (#531) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és megvan partícionálva?

(#543) Hosssszu válasza PuMa_ (#534) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

Sajatgepen jobbgomb, kezeles, azon belul lemezkezeles, ott megkeresed a vinyot, rajta egy jobbgomb, es ott particio (vagy talan kotet) letrehozasa. Elvileg mennie kell!

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#544) PuMa_ válasza Pulsar (#542) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Ez az én nagy gondom...
Ha nem kezeli meghajtóként (nem ad neki betűjelet) akkor, hogyan formatáljam illetve partícionáljam?

Szerk.: Utóbbi hsz-ben írtakat kipróbálom pillanat

(#545) mezis válasza harry (#539) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

A Google - Picasa2 szerintem pont erre való lenne, de azt hiszem, hogy ott 100 MByte a korlát, meg alapbeállításban 1600 pixelre átméretezi a feltöltött képeket.

A groups.google.com 1 GByte-ot ad, de nekem nem sikerült alkönyvtár struktúrát kialakítani.

Account kell ezekhez a Google-nél, ha kérsz küldhetek meghívót.

Üdv.

Láma kérdésnek tűnhet, de van ~120db kép, kb 120 mega, ezt szeretném megosztani. Gagyi kep.tar nem működik (ez vagy hasonló jó lenne), csináltm egy reget ATW-re index oldalt, hivatkozással, azt törölték, esetleg vmi rapidshare-hez hasonló megosztót, vagy a fenti problémára megoldást tudnátok ajánlani? Tudnék saját gépből FTP-t is, de szeretném egyszerűen elintézni (mármint, hogy aki letölti ne kelljen beállításokkal tökölnie meg linkeken át elmászni vhova, ahonnan letölthet, stb).

mezis

(#546) PuMa_ válasza Hosssszu (#543) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Jövök 1 sörrel :C :C :C :R :R :R
1000 kösz......

(#547) Pulsar válasza PuMa_ (#544) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

addig nem is lesz betűjele, amég nincs partícionálva :)
vezérlőpult, Administretive Tool (agyarul nem jut eszembe), számítógép kezelés, lemezkezelés, és itt tudsz partíciót létrehozni, illetve megformázni.

mod: látom lekéstem.. vagyis nem, mert már ezt írtam kb 10 hsz-el ezelött :)

(#548) n-tek válasza sgergi (#535) üzenetére

n-tek
(tag)

oksa. köcce

Escape is Just the Begining

(#549) PuMa_ válasza Pulsar (#547) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Neki is köszi :)

(#550) 3psilon

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1 db azonnali kérdés: van egy új modell Lexmark (X4550) multifunkciós gépem. Nyomtatáskor mikor használja a fekete patront és mikor a színeset? Ez automatikus? A 6 éves HP-n még külön jelölni kellett hogy csak a fekete patronnal nyomtasson.

Előre is kösz.
ui. 404 az archivum :(

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.