így van.
ha szerencséd van nem számláznak ki egy egész óra mérnök díjat... -ez sajnos ilyen. Ezért érdemes support céget alapítani.
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

így van.
ha szerencséd van nem számláznak ki egy egész óra mérnök díjat... -ez sajnos ilyen. Ezért érdemes support céget alapítani.

Csáó!
Lenne egy kérdésem. Xbox vásárlása végett lecseréltem a gépemet egy jóval gyengébbre. Annyival vissza, hogy nem nagyon igazodok ki a dolgokon, ráadásul Intel ami plussz probléma, mivel még soha nem volt Intel konfigom.
Szóval a gép:
Intel Celeron-S Tualatin 1200Mhz/12x szorzó/100-as FSB
2*256 SD Ram 133-asak
Abit ST6 alaplappal.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ebből hogy lehetne a legtöbbet kihozni, mert úgy vettem észre, hogy a flash-es videók is akadnak és meglehetősen lassú.
Ramokat hogy lehetne 133-as működésre bírni? Milyen osztással? Vagy hogy műkődik?
Ezeket a processzorokat mennyire lehet tuningolni?
Előre is köszönök mindent! 
Azért ez attol is függ, hogy hogy vannak rajta a matricák! Ha nincs azon az ajtócskán matrica, ahol a memóriát (egyéb) kell betenni, akkor mákod van, nyugottan rakhatsz bele.
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Help valaki!!!Nem mennek a filmek a gépemen!!Teljesen belassul a rendszer amikor elinditok egy filmet a játékok és a neten a videok tökéletesen mennek.Úgy hogy valószinüleg nem a videokártya a rossz valaki segitsen nagyon megköszönném elöre is thx
Nos, szerintem lehet, hogy a kodeke ütköznek, vagy nem megfelelően vannak beállítva...
--- N/A ---

mivel próbálod lejátszani őket? 

Most cseréltem ki a karimat elötte egy radeon 9200s volt benn akkor tökéletesen ment.Acmega codec utána azt hittem ütközik vel csináltam egy teljes rendszer gyalulást majd utána feltettem a k-liét meg az ffdshowt semmi.Nem vágom mi lehet

Bsplayer,winamp,medi player de szerintem a bsplayernél nem kell jobb

Ha régebben ment a film lejátszás és most nem megy, akkor egy karbantartás nem ártana neki. Mivel sok minden lehet fent a gépen így az sem csoda, ha megzavarodik.
Takarítás, defragmentálas , optimalizálás, ha ez nem segít, valami felül lett írva vagy kezd tönkremenni az olvasód vagy a videokártyád (ez utobi nem hiszem ha játékok müködnek)
Figyi, szerintem az lenne a legjobb, ha egyetlenegy lejátszó lenne fennt. Pl.: Mplayer vagy Gmplayer és meg van oldva a cucc. Persze csak nagyjából...
--- N/A ---

Tegnap csináltam egy renszer telepités formatálás stb. tehát a rendszerem szűz.
Akkor szerintem hardverhiba lesz...
--- N/A ---

Akkor meg számomra érthetetlen hogy a játékok és a netes videok miért mennek
Akkor számomra még nagyobb talány!... Nem tudom, biztos van aki találkozott ilyennel, de én még nem. Szal érdekes... Biztos van pár okos, aki tudja mi lehet a baj... 
--- N/A ---

Számomra is talány de én is csak hadver hibára gyanakszom
Nekem a DvD lejátszom produkált hasonlót az már a végítélet napján a DvD se ismerte fel Meg ha hibás a fílm ilyenkor is rosszul megy. De jobb ötletem nincs. Azt látni kell.

nem tudjátok hogy miért van az hogy egyszercsak meghal az egér, nem mozdul? winxp-ben. egércsere volt, de nem hatásos. SÜRGŐS LENNE HELP PLZ!!!!!
6910p
(#67) jakewyler válasza JagdPanther (#66) üzenetére

XP csere se ártana.
(#68) JagdPanther válasza jakewyler (#67) üzenetére

nem az én gépem, anyám irodájában van, bajos lenne a csere
egyéb ötlet?
azért köszönöm
6910p
(#69) ádyz válasza JagdPanther (#66) üzenetére

milyen porton menne?ps/2?usb?soros? 
(#70) Petdro válasza JagdPanther (#68) üzenetére

Egy jó macska minden egeret meg mozgat
nem tudom nekem optikai rádiós mikorsopsz egerem van annak van drivere de az sp2 már alapból fel ismeri és megbízható szereti a kávét a teát és nem panaszkodik. szerintem kérd meg az ikszpét hogy keresse meg a hadvert és telepíje a szoftvert magától.
[Szerkesztve]

Team Group memóról mit tudtok?
(Hynix chipes)
RIP MALÉV

ugyi az nem gáz ha a vinyót fejjel lefelé(teteje van alul) rakom be? mert nme akartam2-t közvetlen egymás fölé/alá rakni így pedig elfú a kettő között a venti.
[Szerkesztve]
HP Pavilion dv5-1080eh

És nem félsz, attól hogy az adatok le esnek a vinyódró mivel fejjel, lefele van 
[Szerkesztve]

Ne rakd úgy, nem a legjobb neki...

Nem baj neki, nekem is úgy megy lassan egy éve....
(#76) jakewyler válasza JagdPanther (#68) üzenetére

Esetleg az egérnek a driverét telepíteni 

Szedj szét egy winyót, és utána mond azt, hogy nem baj neki 

partitionmagic 8-al összeillesztettem két partíciót. aztán 100%-nál kiírt valami hibát 
Majd windows indít, és 1ik partíció van csak meg, mármint úgy, hogy eredeti méret, tehát a másik partíciót nem adta hozzá
. A másikról elveszett minden adat? vagy valahogy visszanyerhető? 
[Szerkesztve]

és akkor tegyem a 2 vinyót rögtön egymás mellé
így van köztük légmozgás, úgy meg marad vagy 3-4mm.
HP Pavilion dv5-1080eh

Szedtem már szét, van itthon egykét 20 megás tányér.
A seagate oldaláról: Mount the drive in either the horizontal or vertical position depending on your case orientation. Tehát vertikálisan is berakhatod, ha úgy tartja kedved.
Üdv.

Tedd, nem csak neked nem lesz légmozgás 
pl: szervereknél 6-8 winyót simán egymásra pakolják, és évekig mennek 

pm-be ez a rész unallocated, ha ebből csinálok partíciót akkor ugye nem lesz rajta az adat? 

Elméletileg igen gyakorlatilag meg rajta van minden. ha van valami jó helyreállítód akkor igen. az egyik pc-s ujságba vagy itt olvastam vannak ijen programok. Ha a felügyeleti eszözök/ számítógép-kezelés / lemzkezelés menü pontban ott van akor nem törölte a partíciót

lemezkezelésnél sincs partícionálva az a rész, szabadnak írja. Valaki tud ajánlani egy jó adatvisszaállító progit ilyen esetre?
(#85) JagdPanther válasza jakewyler (#76) üzenetére

köszönöm mindnekinek a váalszokat, a probléma megoldódott.
probléma oka: hibás ps2-soros átalakító. megoldás: másik átalakító 
csak azt nem értem hogy miért működés közben mondta föl a szolgálatot a régi átalakító
(ezért gyanakodtam mindenképp szoftveres hibára)
6910p

túrkáltam a WD FAQ-ba és kiderült h tök mind1.
''The drive can be mounted in a standard 3.5'' device bay. The drive can be mounted sideways, on end, or even upside down as long as the mounting screws are used properly. Use either the four bottom screws or four of the side mounting screws to support the drive. This will prevent vibration and provide additional electrical grounding.''
HP Pavilion dv5-1080eh

lenne egy kérdésem: DDR2-1066-os memória ugye kompatibilis visszafele Pl.800Mhz-(ezt kezeli az AMD alaplap)
mert már sokan mondták, hogy nem kezeli - elbizonytalanítottak!!!

Nem a fenét nem kezeli. Menni fog az rendesen a lapban!
(#72) golyani : Nagyon gyorsan rakd vissza eredeti helyzetbe. Nyugodtan teheted egymásra, nekem 4 vinyó van egymáson a server gépben, 3hónapja semmi bajuk nincs 24/7-ben megy.
rozsa84: Biztos teljes volt az a format c: ? Több filmnél is kipróbáltad? Milyen tipusú filmnél csinálja? xvid, dvd, hd? Milyen géped van?
[Szerkesztve]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

#86-ban a megoldás 
HP Pavilion dv5-1080eh

Jólvan, ahogy érzed. Nekem 8, a te winyód.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Nekem is fejjel lefele van 2 vinyó a gépben, és semmi bajuk sincs. És nem is lesz.
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

hi all !
volna egy problémám...következő:
új gép kb 2-3 hetes minden rendben stbstb...egyszercsak amikor emgnéznék 1 filmet bemegyek a mappába...és ott lefagy...még megnyitni sincs indőm...(mindegyiknél így megy) csak a feladatkezelővel tom vhogy visszahozni a gépet...
D\filmek.... (nem válaszol) ...feladat bezár és megjavul a gép újra
de a probléma marad ugyanez...miután leállítja a mappát kiírja h az internet explorer nem válaszol...és h állítsa le...és mindig ha filmes mappába lépek..
frissytettem IE7-re semmi változás...
win xp pro-t használok...
mi lehet a probléma? nem kapnék röhögőgörcsök ha windows javítást kéne eszközölni...rossz tapasztalatok 
szal vki tipp ? 
előre is köszönöm PH 
mod
ypos és helyesírás 

[Szerkesztve]
The Show Must Go On ...

Helló!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de majdnem megfeledkeztem a kérdésemről. 
Tehát, szerintem van elég hely. Az egyiken 8 a másikon kb 2 giga van. És csak egy 70 megás fájlt akartam első körben másolni.
Ez nem hiszem, hogy gond.
Kössz a tippet, valszeg az általad említett topikban fogom feltenni a kérdést. Még megpróbálom majd leszedni a tűzfalat.
http://www.muszaj.hu/

Igaz a Office 2003 SP3 tartalmazza az előző 2 frissítést is?
(#95) Cyberboy42 válasza NightFish (#92) üzenetére

lehot hogy osszefuggesben van a film lejatszo progiddal, problad cserelni, esteleg egy masi codek pakkot felrakni....
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...

Nem lehet valahogy beállítani Utorrentbe hogy mutassa folyamatosan a sebességet?Ne csak akkor ha fölé viszem az egeret.

Help!
A DVD Santa sem oldotta meg a problémámat. Egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy ne csússzon a hang a DVD-n.
Van egy avi filmem és át szeretném kódolni DVD-re. Sok dekóder programot kipróbáltam már, de egyik sem működött. Most vettem észre, hogy olyan mintha kb a 15 perc környékén kicsípne pár másodpercet az audio részből és innentől kezdve nincs szinkronban a film és a hang.
Már kitéptem a hajamat 

azért ez LEHET memória hiba/vírus is...
Sátán44: kiindulva abból hogy az office 2003 sp2 tartalmazta az sp1-et, ezért szvsz szerint, igen. Az sp3 tartalmazza az sp1+sp2-tőt. (ha nem akkor úgyis kéri telepítéskor)
ha jól emléxem kb 490 hibát javít az sp3... no comment...
[Szerkesztve]
+néztem, igen tartalmazza [link]
[Szerkesztve]

A DVD film írás topikban már javasoltam neked, de akkor még egyszer: csekkold le GSpottal, hogy ?FPS-es az avi filmed.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika