Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#25001) szalontai

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Tudom,h iszonyat lame kérdés,de soha nem láttam még vistát,és telefonon keresztül kellene segítenem egy majdnem teljesen buta embernek,így megkérdem,mivel tényleg annyira láma dolog,h sztem leírást sem találok róla(1óra alatt nem sikerült,ami meg lehet már az én lámaságom).
Szóval az a probléma,h vannak felhasználói fiókok,és adminisztrátorral lettek telepítve a progik.Hogyan tudom megmondani,h azok a progik amiket ott felraktak látszódjon a többi felhasználónál is(azaz tudja használni).Előre is köszi.

''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

(#25002) Sk8erPeter

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Okoz észrevehető gyorsulást az XP bootidejében a /noguiboot kapcsoló?

Sk8erPeter

(#25003) Spidee

Spidee
(senior tag)

Sziasztok!

Olyan progit keresek(ha létezik) ami képes formázás után vissza állitani adatokat.

Mit ajánlotok?

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#25004) Winner_hun válasza honyike (#25000) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Normális XP fel.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#25005) Winner_hun válasza Spidee (#25003) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

GetDataBack

(#25006) mezis válasza huzat (#24990) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv. !

Remélem a hosszabbítód is védőföldeléses !

A túlfeszültégvédőt minél közelebb kell tenni a védett készülékhez. Nem leold, hanem a esetleg létrejövő, határértékét meghaladó feszülségugrást próbálja meg csaknem rövidzárnak megfelelő árammal letörni. (Talán valami tárcsa alakú, higanyoxidot, stb tartalmazó elektronikus alkatrész. Minden "védekezésekor" felületének kisebb-nagyobb része kiég, ezáltal nem örökéletű.)

Egy Túlfeszültségvédő hosszabbítóba dugva is teszi a dolgát? Vagy csak közvetlenül a földelt konnektorba dugva old le?

mezis

(#25007) honyike válasza Sk8erPeter (#24998) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Igen! :) Ez a hivatalos neve! (Már amennyire egy házi készítésű, letölthető OP hivatalos lehet...)

De Szplöttyy mégjobban megfogalmazta: Sufnituning xp4eva... :DD :DD

(#25008) adatfalo

adatfalo
(kvázi-tag)

Hello, olyan problémám lenne, hogy pár napja szarakodik a net, ha bekapcsolom a notebookot vagy az asztali gépet megy a firefox(vagy bármelyik böngésző) de ha újraindítom az utorrentet akkor már nem, viszont az megy, valamint az msn is, de a weblapokat nemhozza be, ezértújrakellindítanom a gépet, vírust néztem nincs egyik gépen se... nemtudom mi lehet a baj.

(#25009) honyike válasza Winner_hun (#25004) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Az elmúlt 2 hétben 13! OPrendszert telepítettem, és ezek közül 2 ment zökkenőmentesen! :)

Úgyhogy hacsak nem élet-halál kérdése, 1 hétig ilyet nem vállalok! :D De szerintem ez érthető. :D

(#25010) Sk8erPeter válasza honyike (#25009) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Hát az elég rossz arány... :Y
Mit lehet elcseszni egy telepítésen?
Sose értettem, mire jó a buherált XP?? Megválaszolom a saját kérdésemet: SEMMIRE. Csak költői kérdés volt.

Sk8erPeter

(#25011) Csabee. válasza Sk8erPeter (#25010) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem feltétlen, van olyan "buherált" ami teljesen jó :) adott esetben integrált hasznos programok, csak hát azok is idővel frissülnek..:) én is alap oprendszereket telepítek :D

Üdv: Csabee.

(#25012) honyike válasza Sk8erPeter (#25010) üzenetére

honyike
(fanatikus tag)

Nem a telepítéssel volt gáz, hanem előtte az adatmentésekkel, vinyók formázottségéval, hasonlók!

Csabee. jól mondta! Nem magába a rendszerbe van belenyúlva, hanem csak pl: Vista-s design, meg rengeteg előre instalált driver, progi miegymás! :D

De lehet, hogy visszatérek rendes XP-re! Ha lesz időm szombatig, akkor megcsinálom, mert szombaton elutazok a várva-várt pihenésre! :D Lehet, hogy törött kézzel jövök vissza, de annyi baj legyen! Majd beforr! :D

Üdv: Gábor

(#25013) Bunker

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Üdv!

A PH megbízhatóság oldalán rákerestem a nevemre és ezt láttam: "Bunker-nak 0 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!" Ezt csak azért találom furcsának, mert már volt sikeres üzletem (2 is) amire pirosat is kaptam.

A kérdésem az lenne, hogy mi számít pozitív értékelésnek, és kihez tudok fordulni ennek regisztrálásához. Előre is köszönöm a választ! :R

A cenzúrában az a legrosszabb, hogy nem a █████████████████ !

(#25014) Sk8erPeter válasza honyike (#25012) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Sajnos épp az ilyen "tök jól működik a buherált XP-m" jellegű hozzáállás miatt van annyi embernek problémája az oprendszerével.
Persze ilyenkor jön segítségért a fórumra, és még véletlenül se hajlandó elhinni, hogy lehet, hogy talán nem kéne belenyúlni olyan dolgokba, amikhez nem ért.

Egyébként lehet itt szarozni jobbra-balra pár megákkal, de régen rossz, ha valakinek ezen múlik, hogy mennyi helye van a gépén.
A legtöbb dolgot utólag is ki lehet szedni/letiltani, ha valami zavar, de akkor még mindig ott a lehetőség, hogy vissza sikerüljön állítani.
Mindegy, mindenki olyan buherált XP-t használ, amilyet akar, szíve joga.
Csak ha valaki ezt hozzáértés nélkül teszi, az rohadt idegesítő tud lenni.

Sk8erPeter

(#25015) total90 válasza Bunker (#25013) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem fordulj egy házigazdához....

(#25016) Sk8erPeter válasza Bunker (#25013) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Szerintem időbe tellik, míg ezeket a pirospöttyöket adminisztrálják, és talán azért nincs ott a nevednél, de ez csak tipp.
Keress fel egy moderátort pl. épp az általad linkelt topicban. (Csak egy példa: Bordoi)

Sk8erPeter

(#25017) Winner_hun válasza honyike (#25009) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az átlagban nincs napi 1, én fél nap alatt tettem fel 5x mire rájöttem hogy miért hal meg újraindítás után egyből a gép. 3 éve lehetett tán, jófajta vírus intézett el:D (C-re telepítettem a windows-t, D-n a rejtett system akármilyen mappában volt a vírus...)

(#25018) Winner_hun válasza Bunker (#25013) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért nem kerültél be mert új szabály van, a pirospontozásnál a hirdetést is linkelni kell, különben nem veszik figyelembe ami be lett írva.

(#25019) Bunker válasza Winner_hun (#25018) üzenetére

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Úgy gondolom még megvannak a linkek, ha ezeket bemásolom vagy elküldöm (kinek? :D ) akkor jegyzésre kerülnek?

Az egyik [link] meg is van :)

[ Szerkesztve ]

(#25020) huzat válasza mezis (#25006) üzenetére

huzat
(újonc)

Szia!

Köszi a választ,közben sikerült kipróbálni a dolgot, és egyértelmű lett.. :R az APC kijelzi,ha nincs földelés. Belkinnél is van LED erre, de ott ahogy olvastam,mindig világít és parasztvakítás funkció. Hosszabbítón keresztül nem világított, de még a konnektorban sem, kiderült, csak a fürdőben van földelés :(((

(#25021) Bordoi válasza Bunker (#25013) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A topik első hozzászólásában le van írva, hogy kell a piros pontot kérni.

Látom már az egyik linket megtaláltad.

[ Szerkesztve ]

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#25022) Bunker

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sajna letelt a szerkesztési idő mire megtaláltam a második linket is, íme. Tehát megvan mindkét hirdetésem linkje.

Bordoi: A másikat is :R

[ Szerkesztve ]

(#25023) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez lanne csak csati nélkül

Már évek óta használom és mégse kellett a nevén hívnom…
Az kérdezném, hogy hívják ezt, csatlakozó nélkül, tehát ami a ház hátulján egy eltávolított pl.: hálókártya helyén eltakarja a lyukat, gondolom értitek mire gondolok…

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#25024) Sk8erPeter válasza RootRulez (#25023) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Rosszul raktad be a képet!

Sk8erPeter

(#25025) Bunker válasza RootRulez (#25023) üzenetére

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Véleményem szerint hátlapi takaró lemez, ha erre gondoltál:

:)

[ Szerkesztve ]

(#25026) Winner_hun válasza Bunker (#25019) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez még elfogadható, mivel a vásárló fél írt a hirdetésedhez. A másik privátban lett (gondolom) megbeszélve, az nem számít. A topikban jelezd ezt a kiegészítést.

(#25027) Bunker válasza Winner_hun (#25026) üzenetére

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Megírtam a kérést, remélem följegyzésre kerül a két pozitívom :) Köszönet a segítségért! :R

(#25028) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

erre gondoltam, köszi

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#25029) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

Tanácsot kérnék. Van egy gép, amin Office 2000 van és 2003-as kéne helyette. Ha most simán a 2003-at felinstalálom, akkor az frissíti a 2000-et? Vagyis a fontosabb kérdés az, hogy az Outlook -os cimtárral és levelezéssel mi lesz és hogy lehet zökkenőmentesen átpakolni a 2003-ba? :U

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#25030) Csabee. válasza V.Stryker (#25029) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

speckiel nemtudom hogy frissül-e de érdemes a fiókbeálltásaiden ki importálni, lementeni illetve egy mentést csinálni a leveleidről és a címjegyzékedről.

(#25031) utánvétel válasza V.Stryker (#25029) üzenetére

utánvétel
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, hogy frissíti-e, de ha kimented és aztán visszapakolod, akkor nem vész el.
importálás

[ Szerkesztve ]

*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***

(#25032) Sk8erPeter válasza V.Stryker (#25029) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Először is mindenképp készíts backupot az Outlook-os leveleket tartalmazó PST kiterjesztésű fájlról, ami a "C:\Documents and Settings\<felhasználó>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook" könyvtárban található.
A "Személyes címjegyzék" egy .pab kiterjesztésű fájl a "C:\Documents and Settings\<felhasználó>\Application Data\Microsoft\Outlook" könyvtárban, a "Kapcsolat nélküli címjegyzékek" (ez nem tudom micsoda) egy .oab kiterjesztésű fájlban vannak: "C:\Documents and Settings\<felhasználó>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook".
Lásd: [link]
[link]

A 2003-as ugyanide pakolja a cuccait, tehát ELVILEG a frissítés során nem kell külön beállítani, de megvan rá az esély, mindenképp készíts mentést, nehogy elcsessze.
Azt is megteheted, hogy egy számodra tetsző mappába pakolod, és megmutatod az Office-nak azt az elérési utat (hogy ne legyen ilyen bonyolult az elérési útvonal).

----------------------------
(#25031) utánvétel: V.Stryker az Office Outlook-ot kérdezte, NEM az Outlook Express-t. Nem mindegy.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#25033) utánvétel válasza Sk8erPeter (#25032) üzenetére

utánvétel
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jogos :R

*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***

(#25034) Sk8erPeter válasza honyike (#25007) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

honyike: a problémás lejátszódat megpróbáltad már NEM buherált XP-ben/Vista alatt is?

Sk8erPeter

(#25035) V.Stryker válasza Sk8erPeter (#25032) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a kimerítő választ. :R lassacskán nekilátok a műveletnek. :)

(#25036) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok Havernak összeraktam egy kis p4est, feltelepítettem rá pár játékot többek közt CoD2 meg San Andreas, Cod meg fazsán, viszont a SA nem akar...
Elindul,, jönnek logók, és mikor a menü következne kidoba sokak számár aismerős hibaüzenet ablakkal: "gta_sa.exe hibát észlelt, ezért leáll..kellemetlenségért elnézését kérjük ....." Mi lehet a baj? A gépnek bírnia kell, driver is rendben van nos? Szerintetek

[ Szerkesztve ]

(#25037) Csabee. válasza RootRulez (#25036) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tegyél fel egy windows installert, és egy natframework-öt,és egy directx9c-t illetve, próbálj egy új törést, vagy ha eredeti akkor re install!:)

(#25038) RootRulez válasza Csabee. (#25037) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van rajta minden, amit mondtál Framework directX meg a instaler is :s De ne mmegy... Más ötlet... Lehet vmi régebbi driver kellene...

(#25039) V.Stryker válasza RootRulez (#25038) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a játékra gyanakodnék. De nem ártana egy driver frissítés vagy újratelepítés, másik verzió használata. Meg aztán nem tudom mennyire van agyon crackelve a játék...ez a gyanúsabb.

(#25040) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs kizárva hogy krekkelt és most tettem fel, másik driver is van, mégse jó

(#25041) Bunker

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Egy gyors kérdésem lenne. Melyik az a gomb a billentyűzeten amivel a böngészőkben a következő oldalra lehet ugrani? Az előző oldalra ugrás ugye a backspace gomb, de melyik a következőre ugrás? :)

(#25042) sNORh válasza Bunker (#25041) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Alt+Balra gomb

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#25043) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mozilla Firefoxban Vissza = Alt+bal (kurzor) Előre = Alt+jobbvagy előre jó még a Shift+BackSpace

(#25044) Bunker

Bunker
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A vissza az megvan, az a backspace de ahogy kipróbáltam az Alt + balra is jó de csak billentyűzettel. Melyik egy gombbal lehet a következőre váltani? Az egerem makro beállításához kellene (Razer Diamondback). A bal oldalsó gombom így most a backspace-re van kalibrálva, de szeretném a jobb oldali gombot is beállítani, hogy oda-vissza működjön a két oldalsó gomb a navigálásban a lapok között.

(#25045) Csabee. válasza Bunker (#25044) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

feltelepíted a razer-nek a programját és ott a gomb kiasztásnál belemész a rublikába nyomsz egy ALT-ot és utána egy balra :) én is így állatottam be anno ;)

(#25046) YoOo

YoOo
(újonc)

Sziasztok,

Ma vettem egy Logitech G9es egeret. Feltelepítettem a setpoint drivert, de sehogyse akar jól működni. A vista-ba visszaállitottam a sens-et a legkisebbre, az egeret pedig 1800dpi-re. Ilyenkor megy, de ha ujrainditom a gépet, akkor a vistába visszaáll a sens a középértékre és kezdhetek mindent előröl.
Valaki tudja az okát?

(#25047) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismét én. Remélem valaki jogász-szerűség, esetleg ügyvéd van közöttünk.

A probléma az lenne, párom október vége óta táppénzen van, a betegsége sajnos elhúzódik. Gyk. járóképtelen perpill. Rögtön az elején próbáltak közös megegyezéses papírt aláíratni, természetesen ilyenbe nem megyünk bele. (a szerződése határozatlan idejű) Tegnap viszont megint bejelentkeztek, ma itt voltak beszélgetni. Picivel kedvezőbb feltétellel közösmegegyezhetünk... amennyiben nem, akkor elindítják a munkáltatói felmondást, amit szerintük megtehetnek a táppénz alatt is, és így sokkal rosszabbul jövünk ki a dologból. A kérdésem az lenne, ezt megtehetik-e, amennyiben igen, akkor mikor lép hatályba a felmondás?

:F

U.I.: a dolog pikantériája, hogy úgy lett beteg, hogy "megemelte" magát munka közben, ezt jelezte a csoportvezetőjének, ami után kegyesen elengedték 2 nap szabadságra. Tehát nem lett jegyzőkönyvezve üzemorvosnál...

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#25048) Csabee. válasza YoOo (#25046) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

beálításokat elmentetted rendesen? ha igen, és így sem megy.. akkor baráljál bele a programba :) ha értesz hozzá.. :) én txt-be megnyitottam pl egyes részét, és megcsináltam magamnak ami kellett :)

(#25049) hugobossi válasza wwenigma (#25047) üzenetére

hugobossi
(lelkes újonc)

szerintem a zugügyvédre írj egy posztot, ott hasznos tanácsokat szoktak adni ilyen kérdésekben (is) ;)

Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.

(#25050) wwenigma válasza hugobossi (#25049) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemsokára kinnlesz... :K

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.