Szevasztok, a gondom az, hogy bármiféle átállítgatás nélkül mind a böngészőben, mind az oprendszerben a betűméret meghülyült, értem ez alatt hogy a betűk megvastagodtak, és erre vonatkozóan nem találtam semmi beállítást, amivel vissza tudnám ezt állítani. Itt van két kép a jelenségről:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
- 2009-03-26 17:46:13

Szkipi
(kvázi-tag)
Sziasztok
A tanácsotokat kérném egy már-már idegesítő dologban.
Vettem egy SATA-s DVD írót (Pioneer 216) amit be is építettem a gépbe a szintén SATA-s winyóm mellé....viszont van egy kis gond...folyamatosan villog a winyó működés jelző led-je.
Ha lehúzóm az alaplapról a DVD írót akkor a winyó, windows alap állapotban csak néha 2-3 percenként villan egyet...viszont ha rajta van akkor alap állapotban is villog, szinte másodperces ütemben
Mintha a DVD író folyamatos olvasásra késztetné a winyómat....de az író meg se villan.
Már újra is raktam a win-t és az írót is átdugtam máshova..de semmi változás...esetleg a BIOS-ban kellene állítani valamit?
Az alaplapom MSI K8N-Neo Platinum.
Ötleteket várok mert jelenleg le van húzva az író, hogy ne dolgozzon a winyó...csak ha írni akarok akkor dugom vissza....és hát már kicsit kezdem unni 
Közelebbről meghallgatva néha karistól is...mintha töltene valamit!
[ Szerkesztve ]
Ellopták UMF Hardy bringámat: http://hardverapro.hu/apro/lopott_umf_hardy_5/friss.html
ténylegesen dolgozik is a vinyó (lehet hallani, hogy teker) vagy csak a lámpa villog?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Szkipi
(kvázi-tag)
Meghallgattam és néha teker, mintha töltene valamit...de legtöbbször csak a lámpa villog és nem hallom a tekerést.
Ellopták UMF Hardy bringámat: http://hardverapro.hu/apro/lopott_umf_hardy_5/friss.html

RexpecT
(PH! addikt)
Adott A és B gép hálózatban.A géphez van csatlakoztatva egy nyomtató, ha én B gépről akarok nyomtatni(a nyomtató megvan osztva) akkor a B gépre is fel kell telepíteni a nyomtató driverét?
Walter White is Bad*ss!!
(#29006) ogre@ válasza Sk8erPeter (#28996) üzenetére
- Privát
- 2009-03-26 20:05:02

ogre@
(újonc)
Köszi a segítséget!

Az emberi hülyeség és világegyetem végtelen,bár ez utóbbiban nem vagyok biztos!

whited
(őstag)
hy
bocs h ide de topicban nicns válasz
sziasztok
sony nwz-s638f
nwz-a826 ezekről van valakinek tapasztalata? 
(#29008) DeFranco válasza Frost Ashes (#29001) üzenetére
- Privát
- 2009-03-26 20:13:50
Volt nekem is ilyen problémám, és olvastam valahol, hogy bizonyos programok telepítéskor beletúrnak a betűkészletbe. Mondjuk az közröhej, hogy ehhez nyolc rendszergazda kellett (sem volt elég). Nálam minden dőlt betűvel volt. A megoldás az volt, hogy újraraktam a betűkészleteket a windows install CD-jéről. Arra figyelj, hogy a vezérlőpultból rakd fel a betűkészlet telepítésénél mert copy/paste-tel nem működik.
szerk.: túrni kell, valamelyik .cab file-ban van a telepítőn, ha jól emlékszem, de total commander a barátod, meglesz az. Amikor kicseréled a betűkészleteket, rákérdez mindegyiknél, hogy felülírja-e ott meg OK-zni kell ezerrel. Ne lepődj meg. 
[ Szerkesztve ]
(#29009) futár válasza Frost Ashes (#29001) üzenetére
- Privát
- 2009-03-26 20:16:38

futár
(fanatikus tag)
szia,
gúgül a barátod.
betűtípus+xp 11000 találat
:-)
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

sbazsi
(PH! kedvence)
igen. bár van nyomtató amit xp felismer.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
(#29011) sbazsi válasza Frost Ashes (#29001) üzenetére
- Privát
- 2009-03-26 20:35:28

sbazsi
(PH! kedvence)
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

RexpecT
(PH! addikt)
Thx
.
Walter White is Bad*ss!!

Knilee
(kvázi-tag)
hy
AZ NSIS hibaüzenettel mit lehet tenni? egy program telepítésekor elindul és letiltja a feladatkezelő regedit stb és programokat sem lehet telepíteni. jelenleg vista x64 van fenn egyszer az adaware talált 1 trójait miután töröltem jólett de később megint visszajött a hiba. help
Sziasztok!
Ház vásárlását tervezem. 10-10enpár ezret szánnék rá. két alternatíva van jelenleg:
-AEROCOOL I-Curve+
-GIGABYTE GZ-X3
Persze ezek változhatnak, csak ez a kettő, ami nem olyan drága, tetszik és belemegy 1-1 12 centis venti előre és hátra
Ajánljátok valamenlyiket, vagy esetleg van mégjobb ebben a kategóriában?
A lényeg
-ne legyen túl überbrutál csicsa kinézetű kis szolid...
-férjen benne el pár hdd kényelmesen min 4 darab
-előre és hátra is tudjon menni 1-1 12cm-es venti
-komolyabb vga is elférjen benne vagyishát termetesebb
Köszi a segítséget: RR
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#29015) Frost Ashes válasza DeFranco (#29008) üzenetére
- Privát
- 2009-03-26 22:37:58
Kössz a segítséget, nameg persze sbazsinak is. Egyébként a Left 4 Dead nevű játék unistallja után kattant be, szóval úgy néz ki valóban bizonyos programok telepítése / eltávolítása a ludas.

vepe
(senior tag)
vegyél egy sharkoon rebel9 házikót (van ezüst és feketében is)...elől-hátul 12cm venti, oldalt 25cm-es (gyárilag adják az első ledes 12cm-es coolert és az oldalsó 25cm-est...nekem is ilyen van, pöpec ház...és jó a szellőzése...
**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**
Ebben van anyag?
Hány kiló lehet?
Ismeritek a Casetek márkát? Jónak tűnik, de még sose hallottam róla...
Mi a véleményetek róla?
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
- Privát
- 2009-03-27 08:11:32

Oxy.kiraly
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Előzmény:
pillanatnyi fagyás probléma
segítőkész kolega,majdteszt,majd válasz
Sokat próbálgattam a modulokat ide-oda raktam (csak az ablakba nem raktam
) ,felcseréltem és mindig hibázik.Viszont teszteltem külüön-külön is őket, igy semmi gond nem volt többszöri teszt után sem. A 2 ram teljesen azonos, és eddig a másik alaplapban nem észleltem semmi problémát! csak 2 napja jelentkezik mióta alaplapot cseréltem (vadi új).
Köszi !
[ Szerkesztve ]
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
(#29019) Lenry válasza Oxy.kiraly (#29018) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 08:22:56
ilyen nekem is volt... két tök egyforma RAM, együtt hibázott meg fagyott meg kékhalál, külön semmi bajuk.
az enyémek még garisak voltak, visszavittem őket a boltba, ahol vettem, elmondtam, hogy mi a bajom velük és azonnal kicserélték őket
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
(#29020) PPSH válasza Sk8erPeter (#28995) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 09:26:12

PPSH
(őstag)
hat elvileg ugy volt hogy kihuztam aram alol a routert resetet nyomtam,aztan visszacsatlakoztattam az aramot es meg ezutan is nyomtam vagy 15 masodpercig.
valahogy igy oldodott meg.azota atirtam ezt a belepesi adatot
nehogy meg egyszer baj legyen belole. 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

süti5
(senior tag)
Erről a laptopról ki tudom tenni a képet lcd tv-re?
VGA kimenete van, az jó rá?
(#29023) Sk8erPeter válasza süti5 (#29021) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 11:27:59

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Igen, ki tudod. Ha van az LCD-n VGA-bemenet, akkor még jobb. És valószínű, hogy van, ekkor átalakító sem kell hozzá, csak a sima VGA-kábel a két apa-végű csatlakozóval.
Sk8erPeter
(#29024) Sk8erPeter válasza PPSH (#29020) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 11:30:08

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
Én is pontosan ugyanezt a megoldást javasoltam neked múltkor, csak úgy mellékesen... Dehát ha szeretsz levelezni a TP-Linkkel, akkor egészségedre... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sk8erPeter

vepe
(senior tag)
nem kötöttél még össze pc-t tv-vel?
**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**
(#29026) asadasad22 válasza Sk8erPeter (#28902) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 12:55:49

asadasad22
(PH! addikt)
közben végigfuttattam a hivatalos samsung tesztelőt, a teljes felületet étnézte elvileg és nem talált hibát.. az általad javasolt proginál ez volt a végeredmény: test failed by read element. viszont lefuttattam egy másik vinyómon is, amelyiken még semmilyen gondot nem tapasztaltam, és ugyanezt mondta rá.. nemtom mostmár megint, hogy a vinyó-e hibás egyáltalán..

Borg76
(tag)
Hello.
Nem tudom jó helyen érdeklődök e, ha nem akkor elnézést 
Ez a konfig mennyit érne?
Tudom nem egy erőmű, de beszámitanák pár cuccom azért érdekel a bolt.
DFI s939 lap,AMD X2 4600+ dual-core proci,2x1giga a-data vitesta extrém edition 500+ dual ram,inno3d 8800gts oc 640mb ddr3 pcie vga,120gb samsung sata2 és 80gb maxtor ata hdd,Asus dvdrw,X-FI extrém gamer hangkari,Revoltec Chrome 450wattos táp,Antec Dragon szerver ház,3db kéken világitó alu venti,Samsung 19colos tft monitor,Razer egérpad,Razer optikai egér.
Krisz
(#29029) Sk8erPeter válasza asadasad22 (#29026) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 13:35:30

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)
chkdsk-et ráküldtél már?
A HD Sentinel egyébként elég megbízható program.
Úgy tűnik, a vinyód olvasófejével nem talál rendben valamit.
De pl. nálam ezt a problémát egy Zero Fill oldotta meg! Ez azt jelenti, hogy nullákkal tölti fel a vinyó összes szektorát, így közel gyári állapotra lehet visszaállítani a vinyót, ha azzal időközben problémák akadtak, majd utána érdemes ráküldeni még egy chkdsk-et.
Az egyik itthoni vinyót a tápcsere után (a táp volt a hibás mindenért
) csak ezzel tudtam helyrepofozni.
Olyasmi, mint régen a low level format, de ez a fogalom ma már átlagos userek esetén megszűnt. Csak a gyárban van low level format.
Már nem tudom, milyen vinyód van, gyártó honlapjáról lehet ehhez általában letölteni segédprogramokat.
Sk8erPeter
Szaisztok, háznézésem jelen állása szerint így fest:
-AeroCool i-Curve+
-Casetek Roma
Az AeroCool 7 kg, a Casetek pedig ~9 kg, ami amellett szólna, csak épp nem nagyon ismerem a márkát. Valakinek valami tapasztalaz akármelyikel kapcsolatban, más ötlet?
10K tájékán szertnék maradni (max 15)
[ Szerkesztve ]

Szkipi
(kvázi-tag)
[Erre] valakinek valami ötlet??
Sziasztok,
az a problémám, hogy vettem egy 512-es SD ramot a meglévő 256 mellé, de nem indul a windóz velük. Ha az bármelyiket kiszedem, akkor ok. A régi 100, az új 133 MHz-es. Bootoláskor felismeri a gép a 768 MB ramot, csak a windóz nem tölt be (amikor ki kéne írnia az Üdvözöljük-et, ott lefagy)
Lehet ezen vhogy segíteni?
1,4 GHz Celeron
Asus TUSL2-C

Blaze71
(őstag)
Próbáld meg beállítani a Biosban 100-ra a memóriafrekit. De ha a két modul időzítései sem egyformák pl 100-on, akkor attól is kifagyfat. Mondjuk szerintem sokkal gyorsabb lesz 512/133-on, mint 768/100-on.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
ok, megpróbálom..
(#29035) süti5 válasza Sk8erPeter (#29023) üzenetére
- Privát
- 2009-03-27 16:20:02

süti5
(senior tag)
Köszi szépen!

jorden06
(senior tag)
Sziasztok!
Fényképező vásárlásban vagyok benne, de elég nagy tételben. Kinéztem magamnak egyet reális áron a woxcomputernél. Viszont nem hallottam erről a cégről,van valakinek tapasztalata, véleménye róluk? Találkoztatok már velük?Ha kisebb összegről lenne szó, nem lenne gond, de nem sajnos nagy. Fontos lenne!
üdv

Blaze71
(őstag)
Nem vásároltam még náluk, de volt hozzájuk már pár kérdésem egy-egy termékkel kapcsolatban. Korrektnek tűnik a cég, gyorsan és tárgyilagosan válaszoltak mindenre.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

PPSH
(őstag)
egy masik kerdes.
nagyon fontos lenne.a SetupHelper.dll-t vadaszom de sehol sincs.
valaki fol tudna tolteni a data.hu-ra ha meg tudja talalni? 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
milyen viszonylag olcsó de jó rádiós billentyűzetet tudtok ajánlani?
a mostani kipurcanni látszik és nem akarok +1 zsinórt.
mennyire pontosak jók ezek?elem bírja?
linket plz.
Na ééésss?::DDD

vepe
(senior tag)
akkor miért nem írod ki?nem derült ki egyértelműen, hogy csak azt nem tudod összehozni...
itt találsz pár hasznos infót:
[ Szerkesztve ]
Ilyen kéne nekem. 1db egérhez, 1db billentyűhöz. Merre lehet kapni?

Nem tudom, hogy külön hol árulnak, de rendszerint a régebbi egerekhez adnak (néha). Úgyhogy szerintem a pcbontóban biztos lesz. Vagy ilyen kisebb boltokban. Ha nem találsz keress meg, hozatok neked eggyet haverral.
Ja, még annyit, hogy nem tudom, hogy bill-el működik-e, de agérrel se 100. Nálunk már volt olyan, hogy nem ismerte fel vele az egeret.
[ Szerkesztve ]

Knilee
(kvázi-tag)
Azért nem ismerte fel, mert maga az egér nem volt megfelelő!
Kis tanfolyam. Az USB és PS2 technológia alapvetően más! Attól, hogy a csatlakozót "átalakítod", de az egérben nincs benne a másik technológia, még nem fog működni!
Példa:
Ugyanazon Genius egér létezik: (1) PS2 (2) USB (3) USB&PS2 kivitelben.
Tehát ha egy (1)-es típusúra dugod ezt az "izét", nem lesz jó, ugyanakkor a (3)-as jó lenne.
Ezt kívülről nem látni az egéren.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Köszönöm! 
jer1cho:Szintén! Bár ha tudsz hozatni pár száz forintért, olyat mint amilyen a képen van (gondolom olcsóbb) érdekelne. Kiadnék 1500Ft-ot Knilee által linkeltért azt lehet nem is megy 
[ Szerkesztve ]

Kecuhun
(senior tag)
Sziasztok! WinXP-ben, hogyan tudom megnézni a rejtett mappákat? GTA 4-hez kellene, hogy a mentéseimet visszaállítsam.
"Mentések Visszaállítása:
Megkeresed az eddigi mentéseket. Itt találod őket:
C:\Documents and Settings\(név)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
Ez egy rejtett mappa. A "savegame" mappa tartalmát átmásolod a:
C:\Documents and Settings\(név)\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\savegames mappába "
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

sgergi
(PH! kedvence)
Mappában: Eszközök/ Mappa beállításai/ Nézet/ rejtett fájlok mutatása.

Kecuhun
(senior tag)
THX 
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

parkasz
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Kérdés. Gép bekapcsol, minden szép és jó, de elsődleges ide csatornát keres a lölköm, majd másodlagost, de egyiket sem óhajtja feltelepíteni. Azt mondja, hogy a telepítés során hiba lépett fel. Nos mi lehet a nyűgje? Kicsit unom, hogy minden bekapcsolásnál ezt eljátssza. Amúgy 1 db sata vinyó és egy pata dvd van a gépben. Az alaplap Asus P5W dh Deluxe. Lécci segítsetek! Köszi!
Ja, és az eszközkezelőben van 2-2 elsődleges és masodlagos ide-csatorna. Ebből egy-egy jó, a másik 2 szarakodik.