Üdv.!
Szerintetek, gázvan akkor, ha az Aliencomputersbe felküldtem a vga-mat, azt mondták 1-3 hét, és visszajön, de ez már több mint egy hónapja volt, az emailemre nem válaszolnak, a telefon meg folyton foglaltat jelez.
Ilynekor mi a teendő? 

Üdv.!
Szerintetek, gázvan akkor, ha az Aliencomputersbe felküldtem a vga-mat, azt mondták 1-3 hét, és visszajön, de ez már több mint egy hónapja volt, az emailemre nem válaszolnak, a telefon meg folyton foglaltat jelez.
Ilynekor mi a teendő? 

sziasztok!
Olyan problémám volna hogy frissen vásárolt gigabyte 8600 gt kártyám nem igazán akarja normálisan futtani a 3d -s alkalmazásokat.
Probléma a következő:
Elindítom 3d alkalmazást és a samsung 710 n monitoron beugrik egy not optimum mode felirat és az hogy a recommended mode 1280x960.
Na most minden féle felbontást kipróbáltam nem működött. Legújabb driverrel sem a kártyához adott driverrel nem működött.
A fura az egészben, hogy vinné a játékot csak ez az idióta beugró figyelmeztető ablak beugrik.
Megoldást tud valaki?
Előre is köszönöm!
remélem érthető voltam

Legújabb...Bár érdekes módon csak maga a Driver meg Creative Audio Console telepítődik, más is kéne?
UI: Bevan kapcsolva igen és elsődleges is...
Alaplapi hangkari simán megy mind az 5 csatornára ugyanezzel a beállításokkal. Ez meg csak stereóban nyomja..nem ossza szét... 
RIP MALÉV

;*(
ok .. megpróbálom ....
köszi!
akárkivót'tevótá

Valaki? 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Nekem eddig akárhányszor hívtam őket mindig felvették... 
RIP MALÉV
Rövid géphasználat után újraindult a gépem az utóbbi 2 napban,főleg ha filmeztem vagy játszottam.Most megy ezt dobta ki.Valaki help....

Tettél be valami új hardvert, vagy telepítettél valamit az utóbbi időben?
A legújabb Winamp van fent? Egy próbát megér. Anno ha jól emlékszem nekem azért nem ment a winamp alatt az 5.1 mert régit használtam.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Üdv Mindenki!
Le szeretném magam ellenőrizni, így megköszönném ha valaki át tudná váltani nekem a 21,18-at lebegőpontos, rövid valós alakba. 

A legújabb van fenn...5.5 
RIP MALÉV

tegnap este megen pont kikapcsnél fagyott be O.o
akárkivót'tevótá

És próbálkoztál már valamivel?
Pl. az Orthost futtattad már?
Van valami amiből ki lehetne indulni?
Postázást nem vállalok.

Vinyócserét eszközöltem, a rendszer partíciót elmentettem ghosttal, amjd visszaállítottam az új HDD-re, de nem hajlandó bootoln róla..
Kell még csinálni vmit a partícióval, mielőtt visszaállítom rá a rendszert? Esetleg Partition Magiccel kell valamit mókuskodni, aktívvá, primaryvá tenni, vagy valami, hogy menjen?Mert nagyon nem szeretnék egy napot elszarni a rendszer újratelepítésével 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Van bent itt a cégnél egy Novelles alapú rendszer (nem röhög) ami elég jól személyre van szabva (integrált már jó pár éve), Utóbbi időben olyan problémák léptek fel, hogy belassult a rendszer, lassan jönnek be a menük, lassan dolgozik.
Valakinek lenne ötlete, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
Ha lehet választ priviben (is) kérném.
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

még nem csináltam vele semmit
az otrhost futtatam rajta vagy 45 percig
majd ha lest jobb hűtés, akkor fog menni 2-3 hétig egy folytában is akár
a reinstalltól enyhén szólva is sírva fakadok
meg helyem sincs rá, hdd-m nmondjuk volna dögivel
hétvégné megynúzom a drágaszágot
és amúgy valami LOG-ot nem lehet nézni, hátva valami végső halálsikoly bele lett vésve ....
akárkivót'tevótá

45 perc után 95% hogy jók a hardverek, úgymint proci, ram, alaplap.
Legtöbb esetben pár perc után jelez, igaz, volt már olyan is hogy 3 óra után jött ki a hiba.
Akkor lehúznám a vinyót és feldobnék egy másikra egy XP-t, akkor kiderül nagy valószínűséggel hogy hw vagy sw.
Postázást nem vállalok.
(#4019) Dr. Romano válasza Dr. Romano (#4011) üzenetére
#4011-re valaki? 
Hát nem,már 4 hónapja megy a gépem így.Azt értettem amit írt csak azt nem,hogy miért?Semmi nem változott és egyik pillanatról a másikra behüjült.Ma volt olyan,hogy bekapcsoláskor nem iskerte fel a vinyót.Utánna kitisztította a foglalatokat és akkor is csak néhány csatlakozási próba után indult be.Az is fura,hogy mikor restratol a vinyó kikapcsol(lehet hallani).Lehet baja a vinyóban valaminek?

mostmár nekem is, és a 6600GT-m helyett küldenek egy DDR3-mas 7300GT-t
tiszta happi vagyok 
[ Szerkesztve ]
(#4022) tupacamaru válasza X@b3e (#4015) üzenetére

Milyen rendszerről van szó?? (XP, Vista) Mert nekem is csak ugyanarra a vinyóra ment vissza régen. Ha másikra tettem vagy megváltozott a partició mérete akkor a te általad vázolt hibajelenségbe ütköztem. Hátha valaki tud valami okosságot. 
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#4023) X@b3e válasza tupacamaru (#4022) üzenetére

Ez most XP MCE2005 jelenleg, ez a 3. alkalom, hogy vinyót cserélek alatta. A rendszerpartíció méretét ugyanakkorára formáztam. Első alkalommal csont nélkül ment, másodszor reinstall volt. Most sem akart összejönni, beraktam egy másik gépbe, Partition Magiccel aktívvá tettem a partíciót, és után el akart indulni, csak nem vártam meg, mert ugye másik gép miatt összekuszálta volna a rendszert. Ha hazaérek, bepattintom a helyére, remélem sikerült a műtét 
(#4024) tupacamaru válasza X@b3e (#4023) üzenetére

Akkor szerintem jó lesz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Hali!
Valaki el tudná magyarázni,hogy ez miért nem jó?
x és y már megvan,az is ilyesmi volt,de ez már nem megy...
Feladat : return (x | y) - ( b#3_11 : (a#28_12)#T )#+32
MOV(a,EAX);
ROR(28,EAX);
SHRD(12,EAX,EBX);
MOV(32, CL);
SUB(EDX, EDX);
WHILE (CL != 0) DO
SHR(1, EBX);
RCL(1, EDX);
DEC(CL);
ENDWHILE;
MOV(b,EAX);
ROR(3,EAX);
SHRD(11,EAX,EBX);
MOV(y,EAX);
MOV(x,ECX);
OR(ECX,EAX);
SUB(EBX,EAX);
Válaszokat előre is köszönöm 
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Hi!
Valaki használja az alábbi programot ?: Acoustica CD Label Maker
Aki ingem az PM me pls.
Valamiért eltolja a printeket a discen felfelé..

Mi a véleményetek ezekről a tápokról?
Northq NQ-4775-400BU2 12,7k
Super flower Atlas B450S-14P 450W 12k
Hiper 4S435 435W 13.1k
FSP 400W 9.4k
FSP Bluestorm2 400W 14.1k
Enermax Liberty 400w 14k. (használt de garis)
Chieftec 450W 12k
Asus 450 W True Power 12.9k
Melyik lehet a legcsendesebb, melyik biztosítja a legnagyobb teljesítményt és melyek azok amiket abszolút kizárnátok és miért?
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

HELP!!!
Ki akarom írni ezt, be is töltöttem virtuális meghajtóba, de asszondja nincs elég hely a lemezen
pedig ez egy DvD_RIP
[link]
Nero Burning ROM -> CD-kép felírása? Vagy ImageBurn?
Nem kell virtuális meghajtóval molyolni.
Different songs for different moods.

Az aspnet fiók asszem a .net framework 1.1 telepítésekor jön létre, webszerveres meg mailszerveres szolgáltatásokhoz szükséges. Ha ezek nem hiányoznak az életedből, sztem azt a fiókot törölheted. Én legalábbis töröltem, eddig bajom nem származott belőle.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Hi!
A kérdés a következő:
A gépem néha dob egy resetet.
A probléma hogy én ezt tökre nem kérem tőle.
Elősször vírusra gyanakodtam de a vírusírtás után is dobja a dolgot. mem? táp? tipp?
Peace!
Milyennapvan?

Igen! Iagazd van! 2 közül vmelyik. Próbálj szűrni, úgyhogy kérsz kölcsön másikat. Vagy memtest a memcsinek.

a neve hddvdrip,nem???
akkor lehet ilyen,h a normál méretü lemezre nem megy fel... 
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
memtestet mivel és meddig?
táp van a szekrényben egy csak nincs kedvem csavarozni 
Milyennapvan?
Ha engedélyezed a Nero-ban a túlírást és a rövid lezáró szakaszt is akkor sem?
Different songs for different moods.

Nem... ez egy játék 

Akkor a csavarozás ajálanám, mert memtest akár 24órát is tud futni 

ment pü

a játék h lehet dvdrip??
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
Memtest 30 perc és megmondta hogy a mem a rossz..
Amúgy már készültem a csavarozásra(kivettem a szekrényből a tápot és megnéztem
)
Milyennapvan?
(#4043) Winner_hun válasza batmab (#4041) üzenetére
warez
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Akkor sehogyan semtom kiírni?

Amúgy Empire Earth III 

Ott a hiba 
(#4046) X@b3e válasza tupacamaru (#4024) üzenetére

Bevált a dolog

(#4048) föccer válasza Dr. Romano (#4047) üzenetére
Programozás topik? Vagy esetleg a matematika help topik?
Az igazat megvalva, nekem még a kérdés felfogása is nehezen ment... 
üdv.: föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
sziasztok, beirom ide is, hatha talal vki megoldast
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Jól értem vistáról van szó?
XP-ben van egy olyan dolog, hogy control userpasswords2. Futtatásból kiadva a parancsot be lehet állítani, hogy melyik felhasználóval jelentkezzen be automatikusan a win, illetve azt is, hogy ne kérjen jelszót. Vista alatt nem tudom, hogy működik-e. Ha kipróbálod írd meg kérlek, hogy mi a helyzet. Márcsak okulás végett.
Üdv.: föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____