Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#851) poffsoft válasza Pulsar (#839) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, a switch elosztja a jelenlévő gépek között a sávszélt(2gép: fél sávszél, fél sávszél), a router meg kérések függvényében kiosztja, nem? (télleg csak kérdezem :B )

Ha csak 2 gépet akar kapcsolni, csak a crosslink a legjobb megoldás, feltéve, hogy a két kábel mellett nem hentereg egy router (vagy switch) elfekvőben... :)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#852) poffsoft válasza V.Stryker (#847) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez azért komoly. Mégis milyen cpu, milyen hűtő?
Te ennyiből tudod, miről beszélt? :O

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#853) poffsoft válasza Mákos7észta (#848) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

paszta tapadása? miről beszélsz? ráégetted? :)

(#854) Mákos7észta válasza poffsoft (#853) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

E6600, gyári hűtő :D Nem ráégettem, csak még véletlen sem akarok bajt okozni a prociban :F

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#855) REDeath válasza Hani (#846) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondoltam rá, de ha rászánom magam akor meg végképp midnent kiírok előtte... köcsög elmű annyiszor játszik áramszüneteset hogy elég vakmerő dolog lenne a töredezettségmentesítés biztonsági másolat nélkül...
(meg kéne valami ami hatéknyabb mint a windows beépítettje, arról nem sok jót hallani, bár szerintem azért nem olyan vészes)

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#856) Hani válasza REDeath (#855) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

A win beépítettje helyett pl. a DisKeeper-t tudom ajánlani: ha teljes verziót nem is sikerül megszerezni, még mindig ott a lite verzió.

Az ELMÜ ellen nincs orvosságom, max szünetmentes táp.

(#857) varga911 válasza moma (#808) üzenetére

varga911
(senior tag)

Hát igaziból több fícsört tudsz használni, a gyorsulás elhanyagolható. Ha install előtt állsz akkor én bekapcsolnám, veszteni nem vesztesz semmit. :) Azért hittem hogy laptopod van mert a "lapomhoz" szót félreolvastam... :DDD

(#858) poffsoft válasza Mákos7észta (#854) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ok, vettem. Nem könnyű azért kinyirni, bár nem is túl nehéz... :)
Ésszel csináld, és menni fog!

(#859) poffsoft válasza Hani (#856) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy pl powerdefrag, meg még vagy 1000...
ja, hdsentinel is hasznos progi, adateltűnedezések idejére...

Az ELMÜ ellen nincs orvosságom, max szünetmentes táp. : 1000%-os telitalálat!!! :)

(#860) varga911 válasza Mákos7észta (#848) üzenetére

varga911
(senior tag)

A pasztát folttisztító benzin + rongy kombóval könnyedén el tudod távolítani, de ott a nitrohigító is. :) Gyors biztonságos stb..

(#861) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol nemcsak a gépem lassú de a szolgáltatóm klföldi vonala is haldoklik ezé a lassúság... belföldre 2600 kbit/sec (szerződésben 3000 van de ez most nem érdekel), külföldre meg (kapaszkodjaotk meg) 60 kbit/sec :Y :W mármint a valós...

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#862) tope

tope
(őstag)

Van az adataimnál található konfigom. Előtte egy 6600GT vid.kártyám volt, amivel szépen mentek a régi 10-en éves játékok (Hocus, Duke Nukem, Keen...), de miótta kicseréltem a kártyát egy 7900GS-re (AGP -> PCI-E) azóta ezek a játékok nem mennek (fekete képernyő, vagy csak simán kilép egyből). A monitor szerint 720x400-as felbontás mellett 70 Hz-re állítaná a képet a fekete képernyő alatt (LG E700B)
Driver több is próbálva volt, semmi eredmény.
Hogyan bírnám rábírni a gépet arra, hogy fussanak ezeak a játékok

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#863) benneddeck válasza tope (#862) üzenetére

benneddeck
(kvázi-tag)

hello!
hát, nálam mikor felpakoltam az xp-t a gépre már akkor sem mentek el ezek a játéokok, legjobban a Q1-et sajnáltam :D nemtom mivel lehetne megoldani a problémádat, de szerintem az lehet a baj h ezek a régi játékok nem támogattyák a pci-os VGA-kat...

kérdés!!!!!
vki megtudná mondani h mennyiért tok feladni postán egy 5kilós csomagot ajánlva???
elöre is köszi :R

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#864) benneddeck válasza REDeath (#861) üzenetére

benneddeck
(kvázi-tag)

hát ez téleg szívás... :F
nálam mikor volt ez az általános sávszélemelés dolog, a letöltésemet 1Mbit helyett 1,6-1,7-re emelték, de a feltöltésemet meg felére lehuzták, rájukszoltam h nemkéne, azota is csak 128 helyett 90-el megy fel a cuccos, és nemtudnak vele mit csinálni....lehet szerződésbontás lesz a vége :DDD neked is ezt javasolnám....

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#865) daa-raa válasza benneddeck (#863) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hivatalos Postai díjszabás Mert hol máshol kellene keresni, mint a Posta honlapján.

Si vis pacem, para bellum.

(#866) REDeath válasza benneddeck (#864) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez ilyen halásztelki mucsanet [link]rios5benilyenisvan? meg nincs "szerkesztve" se :C :D nincs hűségnyilatkozat, csak ninsc jobb itt :( meg ez tök drága is. de ez is elég vicces hogy 2600 kontra 3000... namindegy, bekaphatják

(#867) Mákos7észta válasza varga911 (#860) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én csak a szétválasztás mozzanatától féltem, de már megoldottam :D Azért kösz! :D Ja, és oldószerek terén be vagyok raktározva.. Ipari alkoholtól rozsdamarón át a nitrohigítóig bármim van ;] De azért a nitrohigító a legjobb :D

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#868) Chandler

Chandler
(senior tag)

ha windows alatt formázok közbe lehet filmet nézni vagy internetezni, stb?
előre is kösz a választ

http://flickr.com/photos/gibert

(#869) REDeath válasza Chandler (#868) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attól függ mit formázol :)

(#871) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Hi!

Azt vettem észre, hogy ha töltök le vmit a netről, majdnem kivétel nélkül CRC hibás, vagy hiba a tömörített fájlban, vagy egyéb hibaüzenettel szar.
Konkrétan RTW-hoz szedtem volna le patcheket, a magyar oldalról is, és külföldiekről is, több mirror-ról.
Gyanítom nem kizárólag szar peccsek vannak a neten, ezért valószínűsítem, hogy a hiba az én készülékemben van.
Mi tud ilyen hibát csinálni? Hardveres hiba ez? Baszakszik az alaplapi hálókarcsi? Vagy a proc? Vagy a memcsik? Csinálok majd memtestet, ha lesz rá lehetőségem
Vagy szoftveres? Vindóz? Opera? Explorerrel se jó. Vagy mi a szösz lehet?

Melyik célirányos topikba dobjam be még ezt a kérdést?

(#872) fero02 válasza szabi6k (#870) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, h mi a pontos szitu, és h mit kell csinálnod.

Az excel-ben is van adatbázis szerkesztő...és ha jól emlékszem Acces-ben lehet táblázatból importálni.

Csak jól emlékeztem :DDD

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#873) REDeath válasza szabi6k (#870) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fájl --> külső adatok átvétele --> Importálás ms excel .xls fájlokat alol válaszd ki

ui: de ne lepődj meg ha nem azt kapod amit kéne, néha elég brutális dolgokra képes az access :)

(#874) fero02 válasza [HUN]Tyson (#871) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha van tuning, akkor az az első tippem.

Ha nincs, akkor az op.rendszer, esetleg a tömörítő program

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#875) [HUN]Tyson válasza fero02 (#874) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

no tuning. operával töltök le, és total commanderrel nyitnám meg, de intézőben se jó

(#876) fero02 válasza [HUN]Tyson (#875) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Operával toltam én is Xp alatt, arról tudom, h megbízható. És ha pl a tömörítő progival nyitod meg? Xp-d milyen régi?

(#877) [HUN]Tyson válasza fero02 (#876) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

winrarral se jó. XP nem veszélyesen régi, de sztem muszály lesz újrarántanom, mert egyre több szarság van.

(#878) fero02 válasza [HUN]Tyson (#877) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aham.

Van lehetőség hálózatban dolgozni az emlegetett géppel?

(#879) Chandler válasza REDeath (#869) üzenetére

Chandler
(senior tag)

vinyót

(#880) ollie válasza [HUN]Tyson (#871) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valszeg memóriahiba. Próbálj meg lazítani az időzítésein. Ha az sem segít, kuka. De persze előszőr teszteld le valamivel, pl. a memtest+ -al.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#881) ollie válasza Chandler (#879) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Persze, feltéve, hogy nem rendszerpartíciót formázod. :)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#882) transhthtl

transhthtl
(újonc)

Hi!

ASUS P5N32-E SLI Plus alaplapnál a digitális hang csak a koaxon megy ki, az optikain nem, erre vonatkozó beállítást meg nem találok sehol (se XP-ben se Vistában). Ötleteket várok, köszi.
TransHThTL

http://nosferatu.transhthtl.hu

(#883) fero02 válasza transhthtl (#882) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Estleg a hangkártya saját driverében nézd meg... ;)

(#884) fero02 válasza ollie (#881) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És azt hogy kivitelezné szted?

(#885) [HUN]Tyson válasza ollie (#880) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Alap időzítések. Nem vágom fejből, h mennyi. 2db 512es Kingston CL3 DDR1. Az egyik majdnem új. De holnap nyomok egy memtestet.

fero02: Nincs lehetőségem hálóban kipróbálni.

(#886) fero02 válasza [HUN]Tyson (#885) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha nem is párban lettek véve a ramok, akkor mindig különösen ajánlott futtani egy memtest-et.

Azért arra kíváncsi lettem volna, h ha pl hálóban másolsz fájlokat, akkor az hibás lett-e volna...

(#887) Chandler válasza ollie (#881) üzenetére

Chandler
(senior tag)

oksi, köszi :)
egyébként rendszerpartíció formázásnál hogy néznék filmet? :DDD

(#888) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi.
Van egy e6300 és P5b deluxe-om. A mostani álapotok szerint nem tudom kihajtani a procit mert nem nagyon birja a lap az 500 fölötti fsb-t. 2 lehetőség van. Eladom a lapot, és veszek egy P5K premiumot vagy deluxe-ot, avagy marad a lap és vennék egy E6850 ES procit. Árban ua ott vagyok. Ti mit csinálnátok?

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#889) fero02 válasza Shkiz0 (#888) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Régen beszéltünk...

A két alaplap között felszereltségben mi a különbség? Sok van?

(#890) Suba22

Suba22
(lelkes újonc)

hy all! bocsi de nem tudjatok mikor lesz kész a részletes kereső?????? :B :B :B :B

SENKI NE ADJON PÉNZT KAPITÁNY ZOLTÁNNAK! JELENTKEZZEN, AKI TUD RÓLA!NÁLAM VAGY SILENZIONÁL!!

(#891) Shkiz0 válasza fero02 (#889) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi.
jaja régen majd msn-en megkereslek valamikor a napokban ;)
Ami most van nekem lap az 965, a P5K premium és a deluxe az már az intel P35.
A P5k Deluxe meg a P5K Premium ua csak állitólag a premiumon a vrm-ek és a fet-ek kevésbé melegednek.

Felszereltség min3 lap esetében ua szinte, csak a P5k- szérián már uj chipset van.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#892) fero02 válasza Shkiz0 (#891) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én a chip-set miatt fontolóra venném a lapcserét. De az érme másik oldala meg h úgyis nemsoká kijön vmi újabb és akkor ez már nem is olyan jó :DDD
Procikkal dettó ugyanez.

Nem tudom mit tennék a helyedben. Nekem pl annyira a szívemhez nőtt ez EPoX lapom, h nincs az a $, amért eladnám. Ezért is vettem nemrég egy 939-es X2-es procit. Tudom, h AM2 sokkal olcsóbb, de annyival nem jobb h lecseréljem a mostani konfigom felét...
Amíg nem lesz vmi nagyon nagy durranás és zenzáció, addig marad a jelenlegi konfig. Még max vga és ram lesz cserélve.

(#893) Shkiz0 válasza fero02 (#892) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lapcsere miatt azért döntenék mert ugye az e6300, az 7-es szórzójú. (266x7) Normálisan kihajtani nemtudom, mivel a proci bőven megy 500-as fsb fölött, de a lap nem igazán szereti az 500 fölötti tartományt, és az 500-hoz is már drasztikusan hozzá kell nyúlni az alaplapi feszekhez. Ha vennék P5K-t akkor ez a problema megoldódna mivel, azok simán mennek 500-600 fsb között, és láttam már pár 650 fölöttit is bár azt már csak L2N el meg kompival stb.
Ha viszont a procit cserélném akkor nem lenne semmi gond, mert az E6850 "ES" az 9-es szórzóval rendelkezik (333x9) Szóval ha ezt feldobom 400-as fsb-re akkor máris 3.6Ghz-en megy ami számomra elég. De mivel ezek mennek akár 3.9-en is van bene tartalék, de még akkor is simán elbirná a mostani lapom mivel 4Ghz-ez is csak 445 fsb kell annyit meg röhögve visz a lapom.
Szóval a proci mellett szól hogy teljesítmény növekedésem lenne, míg ha lapot veszek a chipsetből adódóan lehet adódna szintén de csak minimális. Illetve a mostani lapom tudja a 45nm-es procikat is kezelni amik a közeljövőben jönnek ki.
A lap mellett pedig az hogy, ha mégis a lapcsere mellett döntök akkor utánna ha pénzem lenne nem 6850-et hanem Q6600-ot vennék, és az alá a P5k jobb választás. Szal nemtudom.

(#894) fero02 válasza Shkiz0 (#893) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lennék a helyedben. :DDD Én döntésképtelen vagyok ezügyben...

(#895) Shkiz0 válasza fero02 (#894) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a baj hogy akiket eddig megkérdeztem mindenki ezt mondta :D
Most azzal győzködöm magam hogy meghagyom a lapot, veszek procit, oszt elleszel ezzel addig amig lejjebb megy a ddr3 ára, és tisztulni látszik kicsit majd a dx10 meg dx10.1 helyzet és akkor veszek majd uj x48-as lapot meg procit meg vga-t, ramot :)

(#896) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Real Player-el lejátszható hang és videókat, hogyan tudok lementeni?

(#897) citkar

citkar
(senior tag)

üdv
az a kérdésem h gép bootolásánál van egy táblázat mindenféle adatokról,alatta a vinyók sorakoznak

két 500as sata IIes van benne egyiknél a samsungnál úgy kezdődik h LBA... míg a seagatenél CHA...
kérdem h mire fel a különbség,BIOS beálíltás mindkettőnél auto,ez így normális-e,s ha igenkiváncsiságból mi is ez a két hárombetűs dolog előtte és miért más?

köszönöm

citkar

csoki ramm csoki rammm

(#898) citkar válasza Shkiz0 (#895) üzenetére

citkar
(senior tag)

szrintem az ár dönt,amelyiket viszonylag jó árban találodén egyébként az alaplap mellé voksolok ha tervezel majd új procit (4 magosat) amennyiben anyagilag nem különösebben megterhelő mint a pocicsere,szal alaplap,majd proci : o )

csoki ramm csoki rammm

(#899) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

hello

bajban vagyok, remélem már láttatok hasonló problémát:

új konfig, + 2 régi vinyó + sb live (nevemnél a töbi része.)

windows 2 fagyással települ utána pedig random lefagy (előszeretettel amikor
teljesen bebootolt...) aztán úrjainítom párszor és megy (ez volt tegnap..)

na jó, azt hittem megoldódott, így hát játszottam vagy 2 órát, telepíteni akarom
a mobaairbornet megfagy, ok restart. windows nem bootol (mennek a csíkok és megáll.)

belépek a biosba, az is megfagy......

újrainstalláltam a windowst, ugyanígy ugyanezek a problémák léptek fel....

lécci segítsetek, mer már megöl az ideg....

:O :O :O :O :R

Fringe addict.

(#900) Zazi76

Zazi76
(újonc)

Sziasztok.
Egy kérdésem lenne. Van két vinyóm s mindkettőt be szeretném tenni a gépbe, hogyan kell jumperolni ha van mellette bent ét DVD iró, olvasó is.
Üdv: Zazi76

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.