Sziasztok!
Hosszú lesz, sorry 
Van egy olyan probléma, amivel nem tudok már mit kezdeni, pedig szinte mindent kipróbáltam. Asszony gépéről van szó. Egy régi Celeron-os gépe volt (a részletes konfig nem érdekes), az utóbbi időben egy olyan hibajelenség volt nála, hogy az XP iszonyat lassan töltött be, a winyó tekert mint a barom, minden nagyon lassan működött. (fagyás, meg hasonló nem volt, feladatkezelőben is 98%-os szabad erőforrás, stb) HD Sentinel szerint a winyó elég ramaty állapotban volt, ezért került bele egy 100%-os, ami az én gépemben volt és nekem semmi bajom nem volt vele. Látszólag megoldódott a probléma, de nem sokkal később ismét előjött a fenti gond. Winyót leteszteltem, látszólag rendben van. Gondoltam akkor valami más hardverhiba, táp, alaplap, vagy ilyesmi.
Közben nekem lett egy új gépem, amit pedig addig használtam (maximálisan meg voltam vele elégedve, 100%-osan megbízhatónak tartom, csak már nem egy mai darab, 2,8-as P4) odaadtam asszonynak, hogy legyen végre egy olyan gépe ami jól működik. Érdekes módon a fenti gond újra előjött. És itt adtam fel... Egyszerűen nem értem mi a baj. Hiszen az utolsó alkatrészig minden más a gépben, semmi nincs benne a régiből. És ez a gép nálam minden gond nélkül működött. Más ötlet híján vírusra gondoltam, futtattam zonealarm, nod32, spybot, avg, a-squared keresőket, de egyik sem talált SEMMIT! Memtest is hibátlan 8 órás futás után...
Mi lehet a gond?
Kezdetben vala a semmi. Majd mondá az Úr: ''Legyen világosság!''. S továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.