Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#17001) S.O.S.

S.O.S.
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Van itt valakinek COD vagy CODUO klánja?
Sajna az The All-Seeing Eye már nem működik.Az Xfire meg nem talál annyi magyar szervert.Tudtok esetek magyar szervereket amiket az Xfire nem talalt meg . :DDD

Üdv : :R

(#17002) newgamer válasza S.O.S. (#17001) üzenetére

newgamer
(senior tag)

Callofduty.hu oldalon nézz körül, vagy maga a játék PH-es fórumtopikjában.
Én szoktam Codozni, mostanság a Cod4el, de tudomásom szerint sokan játszanak mostanság is a Cod és CodUO-val.

(#17003) lorcsi válasza zsolesz010 (#17000) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

köszi

(#17004) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv

Vki tudna ajánlani egy olyan "ingyenes szolgáltatást" vagy módot arra, hogy a melóhelyen az itthon bekapcsolt webkamera képét nézhessem? :U (korlátozottak a telepítési lehetőségek, ezért valószínüleg vmilyen honlapon keresztűl tudnám megnézni)

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#17005) Chandler

Chandler
(senior tag)

hali

volna egy kérdésem: ha a processzor elromlik, akkor a gép betud kapcsolni és tud a telepítő el tud indulni? mert húztam a gépem, egy kicsit túl sokat húztam rajta, erre elindul a gép de nincs kép. kb 5 mp-et mehetett így a gép, aztán gép kikapcs, szédszettem a házat és jumperrel bios reset, gép elindul, van kép de amikor a windowst töltené, kiítja hogy hiba a rendszerben. hát akkro most mi van? windows cd be, formázni sikerült, átmásolja a telepítő file-jaiit, és amikor újraindul hogy betöltse a grafikus telepítőt ugyanaz: "hiba a rendszerben".
lehet hogy leégetta proci? :F

http://flickr.com/photos/gibert

(#17006) Thrawn válasza Chandler (#17005) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A procid jó, inkább az IDE vezérlőknél nézd meg mi a helyzet. ha van ilyen opció akkor telepíts Emulate PATA módban.

Different songs for different moods.

(#17007) Chandler válasza Thrawn (#17006) üzenetére

Chandler
(senior tag)

köszi a gyors választ :)
egyébként a vinyókat látja... és hol lehet ez az emulate pata mód ha van?

(#17008) Thrawn válasza Chandler (#17007) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

BIOS-ban az IDE vezérlőknél (Tipp: Integrated peripherals)

Different songs for different moods.

(#17009) Chandler válasza Thrawn (#17008) üzenetére

Chandler
(senior tag)

ilyet sajnos nem találtam, de ha a telepítő rá tudja másolnia fileokat, és formázni is tud. ez nem zárhazja ki az ide vezérlő hibáját?

(#17010) Chandler válasza Chandler (#17009) üzenetére

Chandler
(senior tag)

na hát próbálkoztam az ide kábelekkel, átdugtam a vinyókat a secondary-re, a dvd írót pedig a
primary-re, és most működik :)
köszönöm a gyors segítséget :)

[ Szerkesztve ]

(#17011) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Hi!

Azt vettem észre, hogy egyes zenéknél kis "zizegést" hallok. Mitől van ez? A zene minősége, a füles vagy az alaplapi hangchip a hibás? Esetleg valami más?

(#17012) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!
Ha egy ventil a tápra van kötve ,akkor hogyan állapítható meg a fordulatszáma ? Van valami progi vagy egyéb trükk?

(#17013) total90 válasza lorcsi (#16999) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lézeres?Lehet anyag csere kell neki :C

(#17014) ádyz válasza ádyz (#16869) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

Senki? :F

(#17015) Emb3rke

Emb3rke
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Amatőr videoszerkesztés: Van egy DVD videóm (kamerás felvétel egy eseményről), amiből szeretnék egy 10 perces részletet kivágni (esetleg még ezenkívül 1-2 pár perces jelenetet). Szóval csak sima vágást szeretnék véghez vinni. Probléma: van-e olyan progi, amivel közvetlenül a dvd-ből (vob fájlból) lehetne kivágni a részletet vagy le kell rippelnem hosszadalmasan az egész DVD-t és avit csinálni belőle (találtam tutorialt ehhez) és utána tudom csak pl. Virtualdubbal pofon egyszerűen kivágni 1-2 részletet? (meg persze utána esetleg bohóckodni Premiere-ben)?

(#17016) zsolesz010 válasza Emb3rke (#17015) üzenetére

zsolesz010
(senior tag)

VirtualdubMod-dal meg tudod nyitni a DVD-t, majd kivágni, amire szükséged van, beállítani, hogy mibe kódolja át, majd lementeni a pár perces részeket.
Így nem kell átkódolni az egészet, csak ami tényleg kell neked.

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#17017) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok a Mobilrackek fiókja kompatibilisek egymással? :F

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#17018) total90 válasza Jarod1 (#17017) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak ha ugyanolyan :DDD De egyébként csak ritkán.

(#17019) lakisoft válasza Jarod1 (#17017) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

előfordulhat hogy igen ... de pici eltérés mindig van ... pl. az a kis pöcök ami rögzíti a belseját a külsőhöz .. na az mindegyikek szinte máshol van ... és az okozhat gondot.

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#17020) lakisoft válasza ádyz (#16869) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

nem tudom ... ilyet még nem tapasztaltam. / ha kihúzod és visszadugod a kombót nem javul meg?

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#17021) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

Erre senki? :U

(#17022) tupacamaru válasza V.Stryker (#17021) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nem ingyenest tudok, de ha valaki tud ingyeneset akkor az engem is érdekelne.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#17023) Csabee. válasza V.Stryker (#17021) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem interneten keresztül távoli asztallal esetleg sikerülhet a dolog.. :)

Üdv: Csabee.

(#17024) 04

04
(tag)

Szép napot uraim!

Lenne egy ilyen routerem: Edimax BR-6204Wg

Amit szeretnék, az az, hogy külső antenna rá, és megosztani a netet wifi-n keresztül, egyébbként microhullámú netem van (azt, ugye staticus IP alapján kell beállítani?)

Vagy esetleg letudná nekem valaki írni, hogy kell ezt beállítani?

Köszönöm előre is! :R

(#17025) tsigalko87 válasza V.Stryker (#17004) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Áthackeled az XPt több felhasználósra és távoli asztalaon észrevétlenül be tudsz lépni és tudod nézni a kamera képét.. Sajátgépben.. söt még rögziteni is tudsz vele, ha van rá megfelelő programod! Ha csak simán egy távoli asztalt csinálsz akkor ha nézed ki kell dobnod az ott ülöt a munkájából amikor rájelentkezel...

(#17026) tsigalko87 válasza 04 (#17024) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Ha a ruoterben jol be van állitva a net azaz a WANra rá van dugva a vevő és minden OK... akkor elvileg alapból müködik a WIFI azt már csak titkositanod kell..!

(#17027) 04 válasza tsigalko87 (#17026) üzenetére

04
(tag)

Ok, de routerbe, hogy kell beállítani???

(#17028) bubu18

bubu18
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Következő problémám van:
Az internet meg van osztva két gépen. A 'fő' gépben két hálókártya és úgy csatlakozik a másik gép.
Mostanában a másik gépet bekapcsolva mindig azt írja ki, hogy "Nincs kapcsolat, vagy korlátozott" és a fő gépen ki kell kapcsolnom az internet megosztást (a Hálózati kapcsolatoknál), majd újra be és csak ekkor lesz a másik gépen net. (Helyi hálózat van mindig, fájlokat tudok másolni.)
Régebben amikor bekapcsoltam a másikat, mindig automatikusan volt net azon is.
Köszi, ha valaki esetleg tud segíteni. :)

(#17029) tsigalko87 válasza 04 (#17027) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Az internet szórást sehol... ha te tudsz róla netezni UTP kábelen akkor elvileg WIFIn is mennie kell.. alapból.. Ha a titkositásra vagy kiváncsi azt nem tudom hogy ennél a tipusnál hogy van..!

(#17030) 04 válasza tsigalko87 (#17029) üzenetére

04
(tag)

Na akkor mondom!

A helyzet, hogy most microhullámú netem van, és pci-os wifi kártyával csatlakozok a net-hez, de mivel van egy notebook-m is, szeretném azon is használni, így kitaláltam, hogy a router antenna csatijára rákapcsolom a kábelt és routerrel megosztom a netet! De hogy?

(#17031) lakisoft válasza 04 (#17030) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

így szerintem nehéz lesz ... először a routernek kellene netet kapnia. majd csak utána megy a két gépbe ... az én elképzelésem szerint.

(#17032) lakisoft válasza 04 (#17030) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

VAn még egy ötletem ... miért kell router? a két géppel egyszerre nem tudsz felcsatlakozni ugyanazzal a felhasználóval?(szolgáltatótól meg kell érdeklődni) ... mert ha feltudsz akkor teljesen felesleges a router.
Vagy a másik hogy a router felcsatlakozik kliensként és vagy wifi-n tovább játszod vagy kábelen tovább vezeted a netet. (ez router függő!!!)

(#17033) Dufresne válasza lakisoft (#17032) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ma már a router sem pénz és szerintem jobb megoldás.

Back to the field!? www.utv.hu

(#17034) V.Stryker válasza tsigalko87 (#17025) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No, ezt kipróbálom, úgysem foglalkoztam még soha ezzel a távoli asztalkapcsolattal. Van hozzá vmi leírás?

(#17035) lakisoft válasza Dufresne (#17033) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

igen igen ... de azért ilyen esetben én egy jobb minőségű routert használni ...

(#17036) Dufresne válasza lakisoft (#17035) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

6-8k-ért már kapsz jó minőséget wifi-s routerben is és ha kell a nagyobb sávszél, akkor az N-es megoldások is 15k-tól megvannak már.
Nem biztos hogy feltétlen a felső szegmensre kell koncentrálni.
Nekem is átlag közép kategóriás rouetrem van és volt mindig is és tökéletesen teszi a dolgát.

(#17037) lakisoft válasza Dufresne (#17036) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Okés ... csak amit elmondtam ahhoz elég spéci szolgáltatásokat kell tudni és abban nem vagyok biztos hogy ezt minden WIFI router tudja.

(#17038) Dufresne válasza lakisoft (#17037) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ha a #17032-ben írtakra gondolsz, akkor azokat szerintem mindegyik tudja.
Legalábbis amikkel találkoztam ( SMC, Linksys, D-Link, Asus, Edimax) mind tudták.

(#17039) Spidee

Spidee
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy kis gondom a gépemmel, [itt] már korábban leírtam hogy micsoda.
Most végre eltudtam olvasni, hogy mit ír ki a kékhalál üzenet.

Ezt:
A rendszer problémát talált, és a károsodás megelőzése érdekében leállt.
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Technikai információ:
STOP: 0x00000050

Közben még azt is írja, hogy távolítsam el az új eszközt.

Mi lehet a baj?

Köszi előre is!

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#17040) tsigalko87 válasza V.Stryker (#17034) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Ment egy Kva hosszú PÜ és a link is odaért remélem..:)

Távoli asztal nem vészes alapból > Sajatgép > Tulajdonságok > Távoli használat > pipa be

Aztán Távoli felhasználók kijelölése és ott hozzá adod a felhasználóneved... ha másik gépen beirod az IP cimed akkor megy.. és be tudsz lépni...

Ha esetleg van routered és csak egy gépet akarsz használni távolira akkor a legegyszerübb ha beteszed DMZbe minden router tudja... kicsivel bonyolultabb a port forwarding ez bonyolultabb egy pöppet de nem vészes (ezt is minden router tudja)... távoli asztal alapértelmezett portja a :3389

Igy már menni fog.. amit irtam neked PÜbe az bonyolultabb de ugy 100%os a dolog..! akkor észrevétlenül tudsz nézelődni wbkameraképeket is meg munkamenetet is...

(#17041) tsigalko87 válasza Spidee (#17039) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nem lehet hogy az ATA vinyóról akar bootolni..? és azon olyan op rendszer van ami nem áll fel a te konfigoddal..

Kezd az alapoktól.. nézd meg a BIOSban a boot sorrendet..

(#17042) Spidee válasza tsigalko87 (#17041) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Nem, mert nincs semmi az ATA vinyón.
Boot sorrend jól van beállitva, már néztem.

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#17043) vapour01

vapour01
(újonc)

Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Olyan problémám lenne hogy nem tudom átállítani az usb mouse hertz-et. Tippem sincs hogy mi lehet a baj. Régebben engedte most meg nem. A Következő hibát írja : Could not find a valid sequence!
Please use Windows' original "usbport.sys"!

Akinek van vmi ötlete mi lehet a baj kérem segítsen.

Konfig : MSI K9N Platinum , AMD Athlon x2 5200+ , geforce 9600 GT .

(#17044) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Az utóbbi 3 alaplapi hangdriver frissítés óta az a tapasztalatom, hogyha el kezdek nézni egy filmet bizonyos hangerőn, vagy zenét hallgatok, szépen lassan kezd lehalkulni. Ha nyomok egy Pauset majd Playt a kezdeti hangerőn játssza tovább, majd ismét lehalkul. Ez miért lehet? Kezd idegesítő lenni, mindig arra eszmélek fel, hogy már alig hallom mi történik, pillanara megállítom majd lejátszom és megint jó a hangerő.
Tapasztalt már valaki más is ilyet? Meg tudta oldani? Kérem aki tud segítsen!
Előre is köszönöm!

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#17045) vapour01

vapour01
(újonc)

Kimaradt : mx518-as egerem van.

(#17046) Pörp válasza vapour01 (#17043) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Próbáld meg frissíteni az alaplaphoz tartozó USB drivert.

(#17047) sloeb

sloeb
(lelkes újonc)

Üdvözlök mindenkit!

Ismét egy nagy gonddal fordulok hozzátok! Ismerősömnek rendeltem egy konfigurációt a hétvégén. A konfig:
GIGABYTE GA-G33M-S2L alapon INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX, GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT, MAXTOR 250GB 7200rpm 8MB SATA2, ASUS DRW-2014L1T, FSP ATX-400PNF... a többi nem lényeges :). Elkezdtük telepíteni rá az XP-t, particionáltuk(egy nagy max méretű part.), elkezdte megformázni NTFS-ben teljes forázással, végén 100%-nál kiírja, hogy: "A telepítő nem tudta megformázni a lemezt. Lehet hogy a lemez hibás. stb." Mi lehet ennek az oka, hisz' vadonatúj vinyó... :F

Megpróbáltam úgy hogy a vinyót átkötöttem az én gépembe, és partiton experttel megformáztam ntfs-be, aztán visszakötöttem, fel is ismerte a partíciót a telepítő, elkezdte másolni a fájlokat, és pár fájlt(5-10-15) egyszerűen nem tudott rámásolni a vinyóra... és persze így meg nem indult el a winfos... :W :W
Rossz lehet a telepítő lemez? Esetleg más az oka? Légyszíves segítsetek!!

További szép napot...

(#17048) Pörp válasza sloeb (#17047) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A PowerMax progival teszteljétek le a winyót.

(#17049) sloeb válasza Pörp (#17048) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

OK megpróbálom. Köszi a gyors választ! :R

(#17050) sloeb válasza Pörp (#17048) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

És hol tudom beszerezni a progit??? :)) Amugy a SeaTools nem jó rá??

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.