Mivel tudom egy avi (divix) film színmélységét, fényerejét, stb véglegesen , nem a lejátszóban
megváltoztatni?
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Mivel tudom egy avi (divix) film színmélységét, fényerejét, stb véglegesen , nem a lejátszóban
megváltoztatni?

15:48:14 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 4.38 GB / 510:01:29
15:48:15 (F : ) _NEC DVD_RW ND-2500A(0:1): Recording Method/Speed
15:48:15 Recording - DVD DAO - 1.0X (1385 KB/Sec)
(F : ) _NEC DVD_RW ND-2500A(0:1) - Media format: DVD-R
15:48:15 (F : ) _NEC DVD_RW ND-2500A(0:1): Recording failed!
15:48:15 Error message: [02/30/11] - Undocumented Error Message!
15:48:15 (F: ) _NEC DVD_RW ND-2500A(0:1): Recording failed!
uggggyanazz ;-(
mi a vihart csináljak?
1.0A volt a firmware
utána 1.06 szar volt
most már 1.07 ... de így se akarja
1.09.esnek meg hibás a linkje ezen az oldalon, amit jpisti is írt. de a 1.06 meg 1.07 lejött onnan
[ Szerkesztve ]
akárkivót'tevótá

Sziasztok!
Tudtommal Amerikában más fajta konnektorok vannak, a csatlakozó alakján kívűl miben különböznek még ?
Lehet kapni valahol olyan átalakítót, amivel meg lehetne csinálni, hogy amerikai szabványos csatlakozóval készült elektronikai készüléket biztonságosan lehessen használni Magyarországon ?
Kivizsgálom. a sd és az adavvare És vagy Vagy kapcsolással bevetendő?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
ha nem tévedek, 110V és 60Hz, kell lennie ilyen átalakítónak, tutira...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

elvileg a spybot kemény,de lassu...
az ad-aware gyors,de nem felületes...
h az adot futtatom,és utána a spybotot,akkor jo eséllyel nem talál semmit..inkább szimpátia kérdése... 
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg

Nah, akkor nézzük. A következőkben olyan megoldásokat mondok amik nállam már bejöttek hasonló hibára de ez nem jelenti azt, hogy nállad megoldja a bi-bi-t.
- régebbi nero-val nem lehett írni (vagy csak sokkal lassabban mint amit a nyeranyag és az író tudott) megoldás: régi nero le, új fe!
-más író progik bekavartak, pl.: alcohol, stb... megoldás: mindent ami írásra alkalmas (jó sok volt belölle
uninst. csak egyet (töbnyire nero) újra inst.
-régi firmware. megoldás: fw. update.
-rossz nyersanyag. (bár én pont egy TDK seriába futottam bele) megoldás: kuka!
remélem tudtam segíteni.
üdv: jpisti
...
(#7009) Darth_Revan válasza Onton (#7003) üzenetére
Nah erre én is kíváncsi lennék
Átalakítót már találtam, csak az meg a feszültséget nem alakítja át amerikairól európaira...nekem laptophoz kellene, a laptop tápja ezt megcsinálná magától ?
Csak mert nem szeretném, hogy legyen füst jelenet, ha bedugom az átalakítóval itteni konnektorba 
Lehet. 110/220 AC-AC adaptert keress.

Ha kapcsolóüzemű tápegység van a berendezésben akkor lehet hogy egy másik kábel is elég . (pl.: bizonyos szgép tápok is kezelik mindkét normát csak egy kapcsolót kell átbillenteni, vagy még azt sem. ezek a modern tápok elég széles határokon belül működnek.)
...
(#7012) syn7h37ic válasza Darth_Revan (#7009) üzenetére
Ha rá van írva az adapterre, hogy 110-240V, akkor mehet nyugodtan. Ha nincs, akkor semmiképp sem.

igen általában a mostani berendezések 100~250V 50~60Hz működési tartományra vannak felkészítve.
Ja, igen és up a 6991-nek
[ Szerkesztve ]
...
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani hogy a prohardver, mobilarena középre igazítva jelenjen meg, ne pedig a monitor bal oldalán, mert így egy kicsit kényelmetlen?
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

virtualdubbal..szüröket kell alkalmazni,és ujratömöriteni a filmet 
Segítőkész vagyok, de ne élj vissza vele, mert OGRE is tudok lenni... 2009.08.24 : Kiara 91cm, és >12,1kg
Tudnatok egy olyan tapot ajanlani, ami elvisz egy kozepkategorias core 2-es gepet, 8600 vgaval, es halk is, meg olcso is?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
Koszi a gyors valaszt!
Ezek jottek szoba, ezek kozul is az FSP-t ajanlod? Kesobbi boviteskor is eleg lesz a 400W?
CHIEFTEC DT450A2 450W AKTÍV PFC ATX2.0 12CM FAN 11 100 Ft
FSP SAGA 400W ACTIVE PFC 9 500 Ft
FSP SAGA 450W ACTIVE PFC 10 800 Ft
Az mindegy, hogy aktiv v passziv pfc-s?
Most kerdezek egy hulyeseget, de a mostani cuccaim PATA-sak, az uj meg SATAs lesz. Ha most megveszem ezek kozul, vagy az ujak kozul barmelyiket, jo lesz a mostani es az uj gepemhez is?
[ Szerkesztve ]
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
[link]
ennyit tudok segíteni

Az amazon csak amerikába szállít? Az eee pc-nél is ez van! Ez változik?

nekem fsp van semmi bajom vele, igy lehetek elfogult vele, de sztem ár értékben igen csak jól áll.
Van ilyen topic nézz körül benne kicsit.
Aktiv v. passziv sztem mindegy a lényeg hogy legyen.
Ezt a pata Sata dolgot nem nagyon értem
Ha arra gondolsz hogy elegendő csatlakozó van-e a tápon a pata s a sata eszközöknek akkor igen. 4-4 db van mindegykből, ha jol olvasom. Szóval jó lesz most is meg késöbb is.

talán itt találsz vmit.
Aha, a PATA-SATA kerdes kb. erre vonatkozott, miszerint ha akar vegyesen lesz, vagy csak az egyik fajta, akkor ra tudom-e kotni mindet. A tobbi nyilvan az alaplaptol fugg.
Meg valami: az atx2.0 az mit jelent? A mostani atx lapomra passzolni fog? Az ujra is? Mert hallottam vhol, hogy mas v. tobb-kevesebb az alaplapi csatlakozojuk.

Hi!
Adott a probléma, van egy HP 4070-es scannerem és nem akar, új Windowa XP Pro. Sp2 Hun. újratelepülése után az indítópult elindulni. A scanner egyébként működik, tehát be tud olvasni. Azért lenne jó az indítópult is, mert szöveget is szeretnék beolvasni.
Ha valaki tudja az okosságot, jövök egy sörrel
(minimum)!
Gyanakszom erre a FRAMEWORKRA, ami nemtudom, hogy minek kell, de nem tetszik(vidkari HD 2900 PRO, a drivere 2.0-ásat telepít, a scanner meg 1.1-eset)!
By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

szisztok
nyomtatómat akarom telepiteni kiirja dugjam össze a géppel erre kidobja ezt a sz@rláda
hp f380 deskjetnem tudom hogy most mivan 
valaki segitsen má léci 
[ Szerkesztve ]

Nem tom mivan, de vallami bugos oldalt kéne nyitni ahol ilyen faxa screen shot -ok vannak.

[ Szerkesztve ]
"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..

most mivan???
szar a kép? 
vagy szar az oldal? 
[ Szerkesztve ]

Semmi. 
Csak ez a Windows XP

"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..
Adott egy P5ND2 SLI lapocska, és abban egy P805 processzor. Vettem egy Artic Cooling Alpine 7-es hűtőt, felraktam a procira a gyári cooler helyett, és miután bekapcsoltam a gépet, nem volt kép, egyszerűen nem kap jelet a monitor a vga-tól. Persze mielőtt felraktam az új cpu cooler-t szétt kellett szedni az egész gépet, mivel az új coolert úgy lehet felrakni, ha az alaplap aljára is felcsavarozom. Az új Alpine coolerhez adott ezüst pasztát le is töröltem, és sima fehéret tettem a procira. Most úgy állok, hogy nincs kép a monitoron amikor rákötöm a gépet, pedig próbáltam már másik vga-val is, másik monitorral is, szintén nem sok sikerrel.
A kábelek mind bevannak rakva, azokkal nincs is gond véleményem szerint. Most a lap, kinnt van a dobozán, mert földelési gondokra is gyanakodtam, de igy se jó, sajnos.
Vmi ötlet? Kérlek segítsetek, mert nem túl rózsás a helyzet.
Előre is köszönöm szépen a hozzászolásokat!
Üdv:
mongi_
booty time booty time across the USA
A kondik se búbosak, átnéztem az egész lapot. Kábelek is benntvannak.

ATX 2.0 nem tudom pontosan mivel több. Uj tápod tuti jó a régi lapokhoz, ált. lefele kompatibilisek. Az uj lapok ált. 24tüs tápcsatival vannak szerelve és az ujabb tápok is. Régebben pedig 20 tű volt. De kapsz átalakítót a táphoz ami 24 -> 20 csinál.

Nálam ilyet akkor csinált a canon nyomtatóm, mikor szar volt az usb kábel, s nem tudta felismerni szegény xp
Probáld ki másik kábellel másik usb csatlakozóban.
De ez csak egy tipp.

sajna nem játszik sztem ... :-/
mert már a múltkor is csak 1 progi volt .
és csak most tettem fel az Alcohol 120-at ...
meg ilyen nyersanyagra írtmá már korábban nem is keveset ...
fw-t is frissítetttem már .. életembem msot elősször ... másik calbe-ra is pakoltam ...
:-/
köszönet
akárkivót'tevótá

Ööö, szétszed, összerak (megint)?
Different songs for different moods.
szétszed, lepucol, átnéz, félrerak és holnap összerak megint (tudom, nehéz, meg xar érzés, már jártam így én is...)
csak tippelem, hogy igen. Más kérdés, hogy mennyiért...

hé 30perces xpét látc a képen 

lol wtf. Ki akartam tömöríteni egy nagy fájlt, de érdekes dologgal találtam magam szembe. A kitömörítés elindult 67.3Mb/s-el és onnan folyamatosan lassult, tehát a vége felé már csak 13Mb/s-el nyomta (jahh és ez a folyamat megette a 4gbnyi ramomat, olyannyira, h a kurzor is csak szaggatva ment).. és ugyan ez van fájl másolás közbe, elindul egy sebességen és közbe folyamatosan lassul a másolás, bár ilyenkor csak minimálisan nyúlt a memóhoz. Ötlet? x64 vista rc1 sp1
Let's begin, de gozaimasu!

vettem ma egy alaplapot, és az AGP foglalat picit piszkos. Milntha a chipset coolere csapott volna szét valami zsírt. Hogyan tudom ezt kitisztítani? 
aláírás
Pio módban megy a gép. Driverek rendesen fenn vannak? Miért a régi RC verzióval küzdesz?

Vista service pack beta, inkább így mondom.
Pio? Biztos. Hol tom megnézni? Intel SATA AHCI driver fent van. és natív ahci módban futtatom a hdd-t.
Nézd meg, hogy ásolás alatt a CPU terhelés mekkora. 5% felett nem lehet csak fájlmásolás esetén. Ha nagyobb, akkor szinte biztos.

Helló mindenkinek. Nagyra értékelném, ha valaki tudna segíteni, mert ilyet még nem pipáltam. Már jó ideje lököm a CS1.6 -ot steam-el ubuntun, kifogástalanul müködött. Egyszer csak olyat gondolt, h nem indítja be a játékokat. A Steam az mükxik, de mikor játékot indítanák egyszerűen csak bezárul. . .
Már újraraktam a wine-t is meg a steam-et is továbra is ez a hiba.
Én már megtérültem, javaslom nektek is Windows-os barátaim.

Lévén, h quad prockó ezt nehezebb diagnosztizálni, mint gondoltam. A SpeedCommander (amivel a másolást végzem azonos partíción) kb 2% erőforrást vesz el a cputól. Tehát nem mondhatnám, azt h megugrik a cpuhasználat. de az is otvan, h van egy gadget, ami szerint mind a 4 mag 3-5%on dolgozik, igaz alapjáraton 2-3% között ugrál.. Eszközkezelőben megpróbáltam megnézni, de csak annyi derült ki, ha giga csatin lévő dvd íróm dma4, a másik sata ahci-nál nem ír semmit az átvitel milyenségéről. 

Hali
Valaki tudna segíteni aban hogy az ADVENT márkájú Rádiós billentyűzet és egér, milyen kaliber, megbízható e és hozzá hasonló?
Előre is köszi
[link]
Gamepad topicban soha az életbe nem fognak válaszolni. Hátha itt is van hozzáértő! 
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

ha látsz Christmas-márkájút szólj légyszi
én valami márkásabbat vennék, szerintem azok megbízhatóbbak. Én megnézném, magyon , hogy mit választanék, mert ezeket az eszközöket elég gyakran használom 
aláírás