Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#15001) SzlobiG válasza FireKeeper (#15000) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nem, megy minden.:U

Holnap újra rakom a wint, remélem megoldja a problémát nincs kedvem keresgélni.

[ Szerkesztve ]

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#15002) raskolnikoff válasza SzlobiG (#14999) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

nekem egyszer hasonló problémám volt és a volt az ok hogy vmi blokkolta a VGA hűtő ventijét...játékban mindig lassú volt mint állat aztán fagyi.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#15003) Sk8erPeter válasza SzlobiG (#14999) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Attól még, mert a csökkentett módban megy, nyugodtan lehetne hardverhiba, pl. RAM-hiba esetén igen könnyen lehet, hogy épp nem a hibás területre címkéz, stb.

Szerk.: hőmérsékletek??

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#15004) SzlobiG válasza Sk8erPeter (#15003) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Érdekes msot visszaállítottam egy régebii időpontra és megy simán minden a wow se fagy semmi. Tuti hogy vmi szoftveres hiba van, de ezt holnap megoldom egy win reinstallal remélhetőleg.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#15005) raskolnikoff válasza SzlobiG (#15004) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Az a tuti. Mindent megoldó beavatkozás.:)

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#15006) Spidee

Spidee
(senior tag)

Sziasztok!

Merev egérpadot keresnék a görgös egerem alá, mivel az ágyon szeretném használni.
Max olyan 3 ezret szánnék rá, nem játékhoz kell, csak az ágy miatt kéne hogy merev legyen.

Tud valaki ajánlani valamit?

Előre is köszönöm!

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#15007) Xmodule válasza Spidee (#15006) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy. 3 ezerért már vehetsz optikai egeret is. Sőt már 2500 ért is.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#15008) micro

micro
(PH! addikt)

Hali!
Olyan szoftvert keresek Windows alá, ami meg tud tanulni infra parancsokat egy távirányítótól aztán valmi GUI vagy parancssori utasításra késöbb visszajátsza.
(Légkondit szeretnék kapcsolgatni a gépről.)
A gépen egy soros infra van.
Várom az ötleteket.
Üdv, m

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#15009) Spidee válasza Xmodule (#15007) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Nekem egérpad kéne nem egér.
Vezeték nélküli egerem van billentyüvel együtt nem akarom lecserélni.

(#15010) fastleslie válasza bubuka71 (#14912) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

tipp:
Winyóhiba. Futass egy teljes ellenőrzést!
Másik: túlhúzott gépre nem szivesen települ az XP. Főleg, ha a stabilitás határáig van húzva (vagy azon is túl). Előfordul, hogy a BIOS hülyül meg, és másnak ismeri fel a procit és túlhúzza. (volt, hogy anno. 300MHz-es Celeront 450MHz-re lőtte be... Persze, hogy pár perc után lefagyott...
Hogy melyik, arra egy tipp: Ha mindig ugyanott fagy (%) akkor winyóra tippelnék
Ha mindig máskor, de kb. meghatározott idő mulva, melegedés pl. proci...
Ha egyik sem, lehet, hogy valamilyen olyan hardver van a gépedben, amin kiakad. Szedd kia fölösleget a telepítés idejére! Olyanokkal szokott gond lenni, mint pl. TV tunerkártya...

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#15011) fastleslie válasza Xmodule (#15007) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

Sőt! 1500-ért is! pl. Genius, ami még mindig jobb, mint a legtöbb golyós egér... Én egyrádiós Logitech egeret cseréltem le rá: És jobb!
Igaz, nem rádiós, és ágyban nem műkszik, mert nem ér el oda!
És nincs számtech bolt a közelben? Valami csak akad!
Ha más nem, egy textillel behúzott funérlemez is megfelel!

[ Szerkesztve ]

Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356

(#15012) fastleslie válasza Spidee (#15006) üzenetére

fastleslie
(senior tag)

adj fel egy hirdetést, biztos küld neked valaki!

(#15013) Spidee válasza fastleslie (#15012) üzenetére

Spidee
(senior tag)

Oksa, jó ötletek megpróbálom.

(#15014) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Regisztrálás után lehet avatart változtatni? Ha igen ne mondjátok meg hol. Csak, hogy lehet -e vagy sem.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#15015) zsolesz010 válasza Xmodule (#15014) üzenetére

zsolesz010
(senior tag)

Lehet.

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#15016) Xmodule válasza zsolesz010 (#15015) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi. Akkor megkersem. Csak érdekel:)

(#15017) domi007 válasza domi007 (#14998) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Anyone?

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#15018) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hogy a fenébe ismerheti fel egy SP1-es 32bites Vista a 4GB-ramot??? SP nélkül csak 3,2-őt látott belőle. Ez valamiféle maszkolás? Gondolom nem használja ki a 4GB-ot csak odaírja hogy annyi van benne.

(#15019) domi007 válasza Dr. Romano (#15018) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Így

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#15020) Dr. Romano válasza domi007 (#15019) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi de az angolt annyira nem vágom, mi a lényeg benne? :B

(#15021) zsolesz010 válasza Dr. Romano (#15020) üzenetére

zsolesz010
(senior tag)

Az, hogy az SP1 után már a fizikailag betárazott memóriát rendesen meg tudja jeleníteni, nem csak a rendszer által használható mennyiséget, mint az SP1 előtt.
(Néhány lapnál BIOS-tól függ, hogy ez tényleg működik-e.)
Használni ugyanúgy nem tudja egy részét, de legalább lehet benne gyönyörködni 32bit alatt is :D

[ Szerkesztve ]

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - SSD-HDD-proci-> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :) - Rendszerben gondolkodunk. http://www.eligor.hu/

(#15022) Dr. Romano válasza zsolesz010 (#15021) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem, de akkor használni továbbra sem képes, csak a maradékot, (jelen esetben 700-800 MB-ot) csak megjeleníti a mennyiséget?

(#15023) Sk8erPeter válasza Dr. Romano (#15020) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Nagyjából annyi, hogy sokszor képes felismerni, hogy 4 GB RAM áll(na) rendelkezésre, fizikailag annyi van a gépben, de ez nem jelenti azt, hogy az az OS számára elérhető, címkézhető terület is lenne.

Sk8erPeter

(#15024) Dr. Romano válasza Sk8erPeter (#15023) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendben, köszi, tehát nem képes használni (megcímezni) csak amolyan "felhasználó nyugtató dolog" :)

(#15025) domi007 válasza Dr. Romano (#15024) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Sí!

(anyone for me? legalább vki próbálja ki, hogy megy-e nála ugyanígy xp sp3-on pls)

(#15026) spammer

spammer
(senior tag)

Hali!

PS/2-es billt szeretnék laptophoz használni, de azon csak USB van. Kerestem átalakítót és ezt a 2-t találtam:

[link] és a másik [link]

Az első USB->PS/2
A másik PS/2->USB

De ahogy a képen nézem, mindkettő ugyanaz. USB-t bedugom a gépbe és rá a billt a másik végére. Akkor mi különbség az áron és az elnevezésen kívül? Én néztem be nagyon valamit? :U

Előre is köszi a választ.

http://drugsbunnymeme.tumblr.com

(#15027) morp

morp
(fanatikus tag)

hali!
mp3 lejátszóhoz szeretnék, valami elemről működő hordozható hangszórót, persze olcsót, nem creative és társai. tud valaki valamit ajánlani?

(#15028) Nkboy válasza spammer (#15026) üzenetére

Nkboy
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem az lehet a különbség, hogy ez csak USB 1.1-t tud?

[ Szerkesztve ]

(#15029) LamerGyuri válasza domi007 (#15025) üzenetére

LamerGyuri
(fanatikus tag)

Ne izgulj,ha nem jelez hibát,elméletileg alapból így települ.Nézd meg,hogy bekerült-e a Programok törlése és telepítése listájába.Ha igen,akkor fent van.
Ha az alkalmazásod továbbra sem látja,az szívás.Egy gépnél már belefutottam én is egy ilyenbe,de sajna egyelőre nem jöttünk rá,mi lehet a bibi.Arra gondoltunk,hogy valamelyik hardver utasításkészlete nem tudja kezelni.De lehet,hogy ez hülyeség.
XP SP3-at használok én is,ott is,nálam jó,ott az alkalmazás nem látja.Ha találok megoldást,legfeljebb megírom.Vagy Te viszont.

"Egy Gyűrű mind fölött,Egy Gyűrű kegyetlen,Egy a sötétbe zár,bilincs az Egyetlen."

(#15030) spammer válasza Nkboy (#15028) üzenetére

spammer
(senior tag)

Lehet, de számít ez valamit bill használatának szempontjából? Nem értem már a nevét sem, mert ez ps/2 billt tesz használhatóvá usb-n a kép és a leírás szerint, ha pedig usb->ps/2 lenne, akkor az usb billt engedné ps/2-re dugni, de akkor USB aljzat lenne és PS/2 dugó és nem fordítva. Ezért nem értem.

(#15031) tupacamaru válasza spammer (#15026) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

A kép lehet hogy ugyanaz, de nem egyforma a két eszköz. Csak annyi a különbség hogy az eggyiken olyan dugók vannak mint a billen és az egéren, a másikon pedig olyanok amilyenek az alaplapra vannak forrasztva. Remélem valamennyire érthető voltam. :B

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#15032) tupacamaru válasza tupacamaru (#15031) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

[link] [link] Talán így jobban megérteni.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#15033) spammer válasza tupacamaru (#15031) üzenetére

spammer
(senior tag)

Értem én, én is erre gyanakodtam, ez esetben hibás a kép is és a leírása is. Mert akkor USB aljzat és ps/2 dugó van rajta, és nem USB dugó és PS/2 aljzat.

Akkor mégis csak a drágábbat veszem meg, a másik tuti elírás és rossz kép.

Köszi a válaszokat.

(#15034) domi007 válasza LamerGyuri (#15029) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Köcce szépen, most végre, x-edik install után megjelent a programok telepítése/törlése listában. Sajna azonban, mint kiderült, a proginak, amihez kellene, más baja van aminek nincs köze a Visual C++ meglétének/hiányának.

Köszönöm szépen a választ!

DOMy

(#15035) domi007 válasza morp (#15027) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nincsenek nagy igényeid, ez is megteszi:
Itt nézzed csak!

DOMy

mod:
De itt találtam ezt is, ez komolyabban néz ki, és benne van az árkategóriádban.

[ Szerkesztve ]

(#15036) Tel Elek válasza Tel Elek (#14970) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

?

(#15037) Kozmonauta

Kozmonauta
(újonc)

Egyszer még a P4-es időkben találtam egy SPEC.ORG teljesítmény táblázatot amiben a világ akkori összes processzora benne volt, de sajnos később fölszívódott és sehol sem találok ilyen táblázatot.
Nagyon örülnék hogy akinek megvan egy ilyen táblázat legyen szives rakja föl!!!

(#15038) morp válasza domi007 (#15035) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

köszi, de én nem egészen ilyenre gondoltam. inkább olyasmi kis sztereo hangfalpárra amit pc-hez is adnak, csak elemről menne.

(#15039) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok!
XNA demókat töltöttem már le, de ezt még sehol sem találtam, pedig ez érdekelne a legjobban: [link]

(#15040) Cadal válasza Kozmonauta (#15037) üzenetére

Cadal
(őstag)

Hi!
Nem tudom, teljesítmény alatt mit értesz (órajel, vagy egymáshoz viszonyíitott teljesítmény???), de itt van egy bőséges lista procikról, és egy két adat (többek közt órajel...) remélem segít.

(#15041) daa-raa válasza Cadal (#15040) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A jelek szerint nem tudod mi is a SPEC. Szóval valós alkalmazásteljesítményre kíváncsi.

Si vis pacem, para bellum.

(#15042) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit gondoltok, hol kellene ezt az átalakítót keresnem??
[link]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#15043) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Na már csak az érdekelne, hogy mi a különbség az alábbiak közt:
Epson DX7400
Epson DX7450
Epson DX8400
:R

(#15044) localhost válasza Tel Elek (#15043) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg nincs fenn az epson oldalán? Keressem meg én ? :(

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#15045) Sk8erPeter válasza Nkboy (#15028) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Mit számít itt az USB 2.0??? :Y :W

Sk8erPeter

(#15046) Sk8erPeter válasza poffsoft (#15042) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Itt!! (Már vásároltam a sráctól, korrekt gyerek. :K) (Elég olcsón adja...)

Sk8erPeter

(#15047) Sk8erPeter válasza spammer (#15033) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Miért lenne elírás?
Idézek: "Delock USB -> PS/2 átalakító" ([link]): "Ezzel az átalakítóval lehet PS/2 portot elõállítani billentyûnek és egérnek USB csatlakozón keresztül."
"PS/2 (2db) -> USB átalakító" ([link]): "A termék felhasználásával, PS2 csatlakozású billentyûzetét és egerét USB portra csatlakoztathatja."

Ez a két mondat kb. ugyanazt jelenti. :U Ezért nem érte meg +500 Ft-ot kiadni, csak hogy a drágábbat vedd... ;] :P

Egyébként visszafelé, ha van PS/2 portod, és USB-s a billentyűzeted, így oldható meg: [link].

Sk8erPeter

(#15048) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#14742) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

(#15049) lakisoft válasza Sk8erPeter (#14742) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

1. válasz: nem szabad túlgyakran frissíteni és nem szabad magyar nyelvű XP-t használni! :B
2. Ha gyors a géped és lassú a neted nem veszed észre sem szerintem nem számottevő a lassító hatás.
3.telepíteni kell és megoldódik a problémád ... saját driverrel próbáltad már?
üdv

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#15050) lakisoft válasza localhost (#15044) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

nahát igen :DDD

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.