Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#5001) rdi válasza sekli (#4998) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nem a földhurok nevezetű jelenség?

Fej! Tor! Potroh!

(#5002) (Bundás) válasza attrax (#4993) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Ezek biztonsági másolatok az adott Update patch előtti környezetről. Ha bizonyos vagy benne, hogy az Update rendszer bevállt, elérted vele a kívánt hatást, nem akarod visszaállítani a régi rendszert (ala nem akarsz újra kövér lenni), nyogodtan eltávolíthatod a régi emlékekeket. Feleslegesek, mint a zsírleszívás utáni beföttezés.

A $hf_mig$ mappa tartalmazza tudtommal az információkat a frissített peccsekről, ergo szükséges a jövőbeli Update-hez, ne töröld.

Törlés: a felesleges regisztrációs bejegyzésekkel érdemes törölni ezeket, eme célt szolgjálja a következő >program<.
Manuálisan törlés: mappára jobb klikk, írásvédett kipipa, és törölhető.
Szerkesztve: ide találtam egy kellemes kis >leírást<.

A program használata, és a kókányolás csak saját felelősségre, a kockázatokért és mellékhatásokért ASDasdAsD..

[ Szerkesztve ]

(#5003) (Bundás) válasza Borisz76 (#4991) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Easy Photo Recovery, PCI File Recovery

(#5004) Zozzant válasza sekli (#4998) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

a hifibe nincs véletlenül kábeltv antenna dugva?

(#5005) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van nálam egy winyó, amiről sok dolgot ki kell tömöríteni. A gépemben levő winyó 2 részre van partícionálva, XP-nek van 20 giga, a maradék meg a másik partíció. Namost a kitömörítésnél kell a temp mappa, ezt áttettem a D-re, D-re tömörítek ki, így kitömörítés után nem kéne, hogy ismét másolja a kitömörített file-t hanem csak át kéne helyeznie. Ezzel ellentétben átmásolja a file-t, mit ronthattam el? Ezt csináltam már többször is, eddig jól működött, így viszont ugyan olyan sokáig tart mintha a másik winyóról a D-re tömöríteném ki úgy, hogy a C-n van a temp mappa.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5006) Winner_hun válasza Winner_hun (#5005) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Winrar-t használva megszűnt a probléma, winzip másolgat össze-vissza:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5007) imibogyo válasza sekli (#4997) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom, de van egy előlapi panelem, és jó lenne ha mindig kiírná az aktuális hőmérsékletet (tudom, hogy van rá progi is ami kiírja, mondjuk játék közben, de az meg feleslegesen eszi az erőforrásokat), egyébként meg nem gyári hűtők vannak a cuccaimon, és nem is az adott cuccok vezérlik a ventiket, hanem én potméterekkel, és ezért lenne fontos a szenzor. Huhh..ez részletes volt :D

(Bundás): THX

(#5008) polarx

polarx
(tag)

Hello mindenki!

OLyan problémám lenne h vettem egy razer krait egeretmég kb két hónapja és most meg vettem egy logitech lx 710 billentyűzet egér kombót( wireless) , a billentyűzet király de az egér nem győzöt meg és használnám a razer-t, de az a gond, hogy amikor elindul a gépem akkor mindig felismeri a logitech egeret amit én eltávolítottam és így belassul a razer egerem, ha eltávolítom akkor nincs gond magához tér a razer, a kérdés h hogyan tudnám azt megcsinálni h ne találja mindig meg a logitech egeret hanem a razer legyen az egyetlen egér?igyekeztem érthető lenni:)

(#5009) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek.melyik a jobb hangkartya:egy SB Audigy 4-es vagy egy SB X-Fi Xtreme Audio?melyik idotalobb es jobb hangkelto? :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#5010) fero02 válasza PPSH (#5009) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

X-Fi Xtreme szvsz...

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#5011) PPSH válasza fero02 (#5010) üzenetére

PPSH
(őstag)

ok.kossz :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#5012) D347HBR1NG3R

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, ha gépezek és folyamatosan csinálok rajta vmit akkor nincs semmi baj, de ha itthagyom kis időre, hogy menjen vmi letöltés akkor újra indul pár percen belül. Azt írja ki, hogy a rendszer súlyos hiba tán állt helyre.
(BCCode : 100000d1 BCP1 : 00000034 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000
BCP4 : F79748F0 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 ).
Nem igazán tudom, hogy mi lehet ez, ezért szeretném, ha valaki tudna nekem segíteni.
A választ előre is köszönöm. :R

Jaffa jokes???

(#5013) attrax válasza (Bundás) (#5002) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Gondoltam hogy a sok nyamvadt ápdét szórja tele a hdd-t.Amúgy sosem vettem még észre hogy miért is kell nekem az de mindegy azért biztos ami ziher ráengedtem a gépre.Ok akkor csekkolom a cuccokat amit küldtél.Köszi szépen!!Amúgy lol derültem a hsz-aidon,eiden izé mindegy csao! :C

Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

(#5014) attrax

attrax
(fanatikus tag)

1 kérdés:Hogy lehet az hogy a több hónapja megszűnt(dn) torrent oldal ellenére még mindig húznak tőlem(ami ugyan nem baj)de nem értem...Valahol mégis él valami köztes hub vag valami?

Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

(#5015) joergie válasza joergie (#4959) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

#4959?

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#5016) lakisoft válasza attrax (#5014) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ilyen kérdésekre - itt nem szoktak válaszolni :D

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#5017) lakisoft válasza D347HBR1NG3R (#5012) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ram teszt volt már?

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#5018) attrax válasza joergie (#5015) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

videokazetták archiválása:goggle/704 találat...

(#5019) attrax válasza attrax (#5018) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

hát akkor álszenteskedjünk...

(#5020) (Bundás) válasza joergie (#4959) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Kedves Gyuri,

Bugyiringón van egy komám: a bekötő úttól balra mész 25 métert, a lócánál befordulsz jobbra, és a harmadik legelő tehéncsorda után megtalálod.

Segítség: ha van a lakóhelyednek topikja, akkor oda beírod a kérésed. Sok ember foglalkozik digitalizálással, bár annál kevesebb ismeri a Super 8-as időket. :)
Nekünk is volt 8 mm-es szalagunk, odaadtuk egy kamerás csókának, aki ingyen átrakta anno még VHS-re, cserébe felhasználhatta az anyagot saját kisfilmjéhez.
Shooters, egyéb fényképész boltok is foglalkoznak drágáért digitalizálással, esetleg tudnak adni címeket. ;)

(#5021) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Sziasztok!
Ismerősömnek adódott egy kis gondja, mikor bekapcsolja a gépet ez fogadja: [link]
nem minden bekapcsolásnál csinálja, 10-ből 1x bejön normálisan. Mi lehet a gond? OP rendszer vagy hardver?

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#5022) sekli válasza rdi (#5001) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

fogalmam sincs...:U es ha az akkor miert jott most elo...? vagy ami fontosabb, hogy lehet megszuntetni...?

Zozzant: semmi antenna nincs beledugva, meg radiot se hallgatok rajta...

[ Szerkesztve ]

(#5023) sekli válasza lakisoft (#5016) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

dehogynem szoktak..., van torrent topic is..., nem tudom mi a gondod...:F
egyebkent szvsz azert lehet, mert csak a .torrent fileokat tarolja a server, nem elengedhetetlen a filecsereben...

[ Szerkesztve ]

(#5024) attrax válasza sekli (#5023) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

jaj nemmondod...
amúgy kösz nyomtam oda is a questiont

(#5025) SzalaiG válasza attrax (#4984) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Nincs egy kábelen.

/
Töröltem minden particiót és a telepítővel csináltattam újat, de akkor is ez lett.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#5026) Equitem

Equitem
(kvázi-tag)

Üdv!
Valakinek [erre] ötlete? A segítséget szívesen venném... :))
Elére is kösz!

(#5027) attrax válasza SzalaiG (#5025) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

nekem is volt ilyen és akkor beraktam az install cd-t a másik optoba és ment.Minden bekötési verziót és jumperelést próbálj ki sztem vagy formázd le újra de ne az xp cd-vel hanem sima format c.Mennie kell.

(#5028) attrax

attrax
(fanatikus tag)

Ja és aktiv-e a partíció?

(#5029) D347HBR1NG3R válasza lakisoft (#5017) üzenetére

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)

Nem, nem volt. És most egy nagyon hülye kérdés: Mit értesz pontosan ezalatt (Ram teszt)?

Jaffa jokes???

(#5030) paix

paix
(kvázi-tag)

sziasztok!

az azonnali kérdésem:
kell formázni egy új laptop akkuját (kb 16 óra töltéssel)? vagy ez is úgy működik, mint a lítium ionos mobiloknál, hogy azonnal lehet használni? mik az általános, aukkura vonatkozó szabályok ilyenkor?

köszi!

[ Szerkesztve ]

(#5031) nyuzoka

nyuzoka
(fanatikus tag)

Hali az lenne a gondom h. bios megfagy bootmenűben...(elemcsere+ reset voltmár)

(#5032) nova001

nova001
(senior tag)

chelost kérdést is lehet is felrakni? :D mert lenne kis bajom amit nem értek :S:S valaki ért itt valaki hozzá?

Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5

(#5033) nova001 válasza nyuzoka (#5031) üzenetére

nova001
(senior tag)

memoriát nézd meg vagy megtalálja a memot meg vinyot meg ilyesmiket és utána fagy meg??

Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5

(#5034) SzalaiG válasza paix (#5030) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Kell formázni! Az első három töltés legyen minimum 12 óra.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#5035) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

milyen ingyenes szoftvert érdemes használni, ami közelíti az everestet?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#5036) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok! olyan programra lenne szükségem amivel ausztriából ingyen haza tudok telefonálni!eléggé gyenge a netem,mobil internet,ahol vagyok csak GPRS vétel van!elöre is köszi!

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#5037) nova001 válasza Kalandor (#5035) üzenetére

nova001
(senior tag)

%nincs warez! se segítség, se kérés formájában!
magam is ingyenes megoldást kerestem!%

valaki mondja meg nekem h miért lassu a chello a p2p (pl torrent) kapcsolatoknál...a letöltésre gondolok...nem szedek fullal pedig elég böven a seeder :S

[ Módosította: Kalandor ]

(#5039) nyuzoka válasza nova001 (#5033) üzenetére

nyuzoka
(fanatikus tag)

megtalálja... XP-t is betölti
csak XP alatt +bootnál megfagy...

(#5042) nova001 válasza Winner_hun (#5041) üzenetére

nova001
(senior tag)

D347HBR1NG3R: haverom használja valamikor ezt a nevet azért fejlödöt ;)

komolyan korlátozza?? és nem lehet vaalmit tenni ellene ?
mert ez igy nem faja h lasab jön a torrent :(( :(((

akinek kell everest irjon egy pmet és elküldöm :)

[ Szerkesztve ]

(#5043) (Bundás) válasza nova001 (#5042) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Kis perverz, nem emékszel ilyesmire?

amit tiltunk fórumunkban:

"# "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan

* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában

:P

[ Szerkesztve ]

(#5049) RexpecT válasza D347HBR1NG3R (#5012) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Pl.: Memtest86 -al ellenőrízheted a memóriát.

Walter White is Bad*ss!!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.