Köszi szépen
úgy tünik sikerüólt
és igen a procit kellett állítani 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
nyuzoka
(fanatikus tag)

NightFish
(kvázi-tag)
sziasztok
1 naon egyszerű kérdés nektek én már elfelejtettem és nem akarom elrontani 
szal vettem 1 új hhd-t csupán helybővítás céljából
marad a régin a rendszer meg minden
csak beteszem elindítom a windowst és leformázom? vagy kell vmi mást is csinálni vele v. előbb ? 
ennyi voltam thanx
The Show Must Go On ...
ha vadi új, akkor nem árt neki a formázás elött egy partíció is 
mod: start -> vezrőpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép kezelés -> lemezkezelés. Itt mindent meg tudsz csinálni.
[Szerkesztve]
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Imy
(őstag)
Adott egy notebook, internet hozáféréssel.
A www.balatonszelet.hu oldal otthol nem megy, minden más oldal megy. Ugyanaz az oldal egy ottholi aztali PC-n sem megy. Az internetet Vlanon keresztül kapom, és egy AP ossza meg, így 2 különböző IP címe van a két gépnek. Ha a notebookot elviszem a barátnömhöz, ott egy kábelmodemre (USB-n) csatlakoztatva ugyanaz az oldal megy. Mitől lehet ez? Hol lehet a hiba? Az internetszolgáltatómnál?

NightFish
(kvázi-tag)
2 egyenlő részre osszam?? utána törölhetem a partíciót? mármint összevonni...
mert szeretem egyhelyen a sok dolgot :
lassabb lesz tudom...de baja lesz ? 
The Show Must Go On ...
nem kell. csinálhatod egyből egy nagyra, és kész. Én nem igen veszek észre lasulást. Az alokációs fájlméret (nem biztos!) nő ezzel. Tehát egy üres files egy nagyobb partíción több helyet foglal, mint egy kissebben, legalábbis a FAT-nál így volt, NTFS-nél mr lehet nincs is.
De otthon mit ír ki? A lap nem jeleníthető meg?

NightFish
(kvázi-tag)
rendben 1 nagy és format
még1 x köszönöm 
The Show Must Go On ...

Imy
(őstag)
Igen, azt írja, és megpingelni sem tudom.
Próbáltam a tüzfalat kikapcsolni, és ugyis, de ugyis ugyanez:
A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) www.balatonszelet.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Végülis iránymutatásod alapján megcsináltam, a segítséget köszönöm!
Csupán arról nem tudtam, hogy létezik olyan DOS image, amit CD-re írva bootolok egy dos 6.22-őt.
Ennélkül nehéz lett volna, így meg oké lett. 
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
próbáld meg esetleg ip címmel pinget, ill a browserbe beírni.
212.92.23.150

Hörpi
(fanatikus tag)
sziasztok!
tudna valaki nekem segíteni...?
egy régi kb 18 éves Philips Music Centerhez keresnék alkatrészeket (ékszíjak, ... )
Semmilyen sorozatszám nincs rajta...
keresőkkel már próbálkztam semmi eredmény... 
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...
Nem is fogsz találni.
Az egyetlen megoldás, hogy bemész egy elektronikai boltba, viszed a régi szíjakat, és a minták alapján kapsz hozzá újat. Ha szakadt, akkor egy vastagabb cérnával ''helyettesíted, és a cérnával megállapított méret alapján kapsz szíjakat.
Nálunk (Pápa) legalább is így lehetett szerezni.
Esetleg próbálkozz a Conrad-nál [link]
Van csepelen egy Ékszíj üzletház. webcímet nem tudok, de nem nehéz megtalálni. Ha érdekel elmondom hol van.

DragonR+
(senior tag)
Mérd meg az ékszíj hosszát és szélességét!
Azok alapján próbálj meg keresni.
Így valószínűleg megleled. 
Mod: syn7h37ic-nél a pont.
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

Hörpi
(fanatikus tag)
köszi srácok
az ékszíj után utána járok, csak az a baj, hogy az egyik oldali kazetta ajtó is sérült...
még azt kellene valahogy kijavítani és teljesen újszerű állapotban lenne...
Köszi a linkeket és neked is (#237) Csapi007.Azt hiszem a Spire Speeze ház lesz az enyém...

birno
(őstag)
Van 5 partícióm és az 5.-et nem bírom leformázni, de mindegy, hogy az sorrendben az 5. vagy nem, akkor sem engedi.
Értsd, elöszőr az 5. partíció free volt és nem engedte formázni, ezután hozzáfűztem a 4.-hez, majd a 3.-ból leválasztottam egy 5Gb-os darabot vagyis akkor ez lett az 5. partíció és ezt sem tudom leformázni semmivel.
Miért?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"
Előzzé géppel is ez volt. Csak a winyó meg a dvd maradt meg abból.
Attól lehet? 
Megvan a beállítás, majd meglátjuk. 
[Szerkesztve]
"Csak úgy mondom"
Pont kicsúsztam.
Egy winyón max 4 elsődleges partíció lehet. Formázd meg mint logikait és szerintem akkor jó lesz.
"Csak úgy mondom"

Hörpi
(fanatikus tag)
sziasztok
egy mp3 fájlt akarok kiírni...
a fájl egyben van de én trackokra akarom szedni...
van hozzá cue fájl is
melyik progival csináljam???
a cdrwin nekem hibát ír ki...
Úgy volt ahogy lett: kéhalál.
IRQL not less or equal.
Ez mit jelent?
"Csak úgy mondom"
(#274) tupacamaru válasza Hörpi (#272) üzenetére
- Privát
- 2007-09-23 16:10:29

tupacamaru
(PH! addikt)
Honosító mühely, MP3directCut szerintem arra jó amire keresed. [link] Magyar és free.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

daa-raa
(MODERÁTOR)
Gyaníthatóan memóriahiba. Esetleg driver probléma is lehet. [link]
Si vis pacem, para bellum.
(#276) Hörpi válasza tupacamaru (#274) üzenetére
- Privát
- 2007-09-23 16:34:56

Hörpi
(fanatikus tag)
köszi 
megpróbálom, bár ahogy a véleményeknél olvasom hogy eléggé lehúzták...
de ha arra jó amire nekem kell ... 

icons
(őstag)
Hello!
Milyen jó konverter progi van, ami mpg-ből csinál avi-t illetve avi-ból 3gp-t? (mindekttő tulajdonság kellene).

daa-raa
(MODERÁTOR)
Pedig nagyon jó és egyszerű kis program. Aki használt már GoldWave-et annak meg főleg.
Si vis pacem, para bellum.
(#279) tupacamaru válasza Hörpi (#276) üzenetére
- Privát
- 2007-09-23 16:38:51

tupacamaru
(PH! addikt)
Próbáld ki, szerintem jó lesz. De ha mégsem akkor van ott egy CueSplitter nevű progi is, kipróbálhatod azt is, Azt nem tudom hogy free-e.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

x63
(fanatikus tag)
Segítsetek legyetek szívesek ,ha lehet, az a problémám ,hogy egyes autós játékok nem fogadják el az ''Alt Gr'' billentyűt gázadásnak.Nem létezik valami progi amivel át lehet kalibrálni a billentyűzetet ?
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
mivel tudom a memóriahibát ellenőrizni?
Nem lehet hogy a lapozófájlal van vmi baja?
"Csak úgy mondom"
MemTest86 nevű programmal.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
Ezt tudom ajánlani -> Ultimate Boot CD [link]
Nagyon sok hasznos diagnosztikai /és egyéb/ program mellett van rajta pl memtest86 3.3, és memtest86+ 1.7, amikkel kiderítheted, hogy a memóriáid jól működnek-e.
A progi kb 20mb, és afféle pc-s svájci bicska, ha valami gondja van a gépnek.
Letöltöd, kiírod az isot, és a cd-ről kell bootolni. Lehet h van wines ramtester is, de ez a biztos.
[Szerkesztve]
Swarm is coming.

Imy
(őstag)
esetleg valakinek valami ötlete a #254-es hozászólásommal kapcsolatban?

icons
(őstag)
Miért van az, hogy amikor elindítom az XPt, nem ad választási lehetőséget a felhasználók között, hanem rögtön belép az enyémbe?
Az enyém Rendszergazda, a másik Korlátozott (de az is lehet Rg, mind1). Az üdv képernyő használata be van kapcsolva...
Viszont ha képernyőkímélő bejön, és felélesztem, akkor már választhatok, és kéri a jelszavat is, ám indításkor ezt nem teszi...
Ha a szokásos kukis dolgokat kipróbáltad, akkor az ap fwall-re tippelnék, szvsz az ic-dnek semmi köze hozzá, inkább a balatonszelet nem fogadja el vmiért az ip-det...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
[link]
Itt próbálkozz.
Nem emléxem pontosan, de a registryben kell kotorásznod hozzá.
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

varga911
(senior tag)
Start -> run -> ''control userpasswords2'' és ott bekonfigurálod ahogy tetszik. 

Aktive96
(kvázi-tag)
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy vettem most egy wifi router, a net 5Mbit, a 2 kapcsolodik a hálóra, egy laptop és egy asztali, az asztali kábellel a laptop pedig wifin, a probléma az hogy ha csak a laptop vagy laptopok kapcsolodnak rá akkor szépen szétosztja nagyon a router a netet de ha a pc is akkor pedig az van hogy a pc netje gyors de a laptopé pedig minimálisra csőkkent, probáltam már beállitani hogy max legyen a wifi sebessége de csak néha sikerült néha nem, kérdés : szar a router? azt gondolom hogy ha veszek egy olyan ''vmit'' amit belehet rakni a pc-be hogy az is a wifit használja akkor jobb lesz az netosztás, jól gondolom? kérdés : hogy hivják az a ''vmi'', háló antenna, háló adapter vagy hálókártya? köszi a választ
sajnos a nem sávszélesség managgelhető routereknél fentáll ez a probléma.
a gépbe PCI-os wifi háló kártya kell.

virkir
(PH! addikt)
Segííííítség
Az azonnali mobilosban senki nem reagált hát lássuk itt van-e valaki akinek legalább ötlete van merre próbálkozzak.
Kaptam egy BT adaptert amivel gondoltam, majd jól lementem a telefonom tartalmát meg majd jól internetezek a klotyón PDA-val.
Gépbe bedug zikszpé felismeri települ stb. stb. örül, hogy nincs semmi gáz a cuccal.
Az asztali gépen szépen látszik a PDA meg a Nokia, portok kiosztva eszközkezelőben megjelenve, PC Suite feltelepítve.
Na akkor itt indult el a hajtépés ugyanis amikor a telefont a connection managerrel megnyitnám minden portra hibát ír ki, vagy egyszerűen nem tudja megnyitni, vagy foglalt a port. A kommunikáció megvan a telefon érzékeli a gépet, egy pillanatra kapcsolódik is de rögtön szétkapcsol. A PDA doszt ugyan ez ott is portprobléma van a kapcsolódáskor.
Próbáltam Nokiával, Samsunggal, Acer PDA-val mindnél ua. hiba.
Mit csinálok rosszul vagy mi lehet a gond?
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

tbs
(PH! addikt)
A zixpé alap BT drivere kuka... Szerezz a dongléhoz saját BT stack drivert. Ha azzal is beteg a dolog, még mindig lehet szétcseszett a win BT oldala. BT + win nagyon nem jól kitalált dolog...
(Ha mégis erősködnél, akkor BlueSoleil a kulcsszó. Sztem a legjobb BT driver win alá.)

virkir
(PH! addikt)
Tapasztalatom szerint valami driver ütközés lehet, nekem addig csinálta rendszeresen míg a Philips hangkártyám volt.
Lecseréltem Sb-re azóta megszűnt.

virkir
(PH! addikt)
Ok első ötletnek jó bár régebben egy kölcsön adapterrel a Samu telefon csont nélkül ment.

tbs
(PH! addikt)
BT csipje válogatja. Ja, ha meg volt már egyéb BT dongle a winen, akkor piszkosul meg szokott kavarodni a dolog... Nem egyszerű. 

birno
(őstag)
Az a gáz, hogy formázni sem engedi, semmit nem bírok vele csinálni.
Az 5-ből az első swap particíó, az nem tudom elsődlegesnek számít-e?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

virkir
(PH! addikt)
Hát nem jött össze.
Az a baj, hogy a kiosztott portot nem tudja megnyitni azon nincs kommunikáció.
Itt látszik, hogy a telefon meg a gép között megvan a kapcsolat csak a programok nem látják a telefont.
[link]
hát fentt áll még a lehetőség, hogy rossz a BT cucc. Próbáld ki esetleg másik gépbe másik telóval.
mod: volt régen egy BT-m, ami SE-hoz simán kapcsolódott, nokiát pár másodperc múlva edobta. Kicseréltettem a cuccot, és megjavult.
[Szerkesztve]

tbs
(PH! addikt)
Hmmm... Ha a BT hóbelevanc levakarása és újratelepítése után sem megy, akkor passz. Nem egyszerű leszedni a BT cuccokat. Nem nagyon hagyja a win. Google és türelem.
Sajnálom, nincs egyszerű recept. Pláne, ha tobzódnak a BT HWID-ek és driverek a windowsod alatt...