Nem vmi jó választás a gép. Azt a tápot kapásból felejtsd el, mert egy ipari hulladék.
Milyen gépet vegyek topikot ajánlom.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Nem vmi jó választás a gép. Azt a tápot kapásból felejtsd el, mert egy ipari hulladék.
Milyen gépet vegyek topikot ajánlom.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
(#9002) Qru válasza Sk8erPeter (#8951) üzenetére
Jó lesz.

Vissza állítottam Normál módba, ugyanaz a hiba jön elő. Explorer.exe nem működik, így az asztal teljesen eltűnt, de a memóriahiba üzenet nem tűnik el, akárhányszor rákattintok. Task Manager előhívásánál csak a hibaüzi ugrik elő.
Eddig nem találkoztam hasonlóval, ráadásul windows cd sincs nálam. 

Sziasztok!
Mik okozhatják ezt a tünetet:
A PC állandóan áram alatt van és időnként magától bekapcsol....
Köszi a véleményezéseket!

hello
tetszôleges filet-t hgy tudok úgy megosztani, mint ahogy a képeket meg lehet az images hack . us-em, hogy egy link-kel lehet rá hivatkozni...
ez is kép lenne, de PSD vagy tiff
1.2 mega
elôre is köszi
akárkivót'tevótá
(#9006) greatchaos válasza Convex (#9000) üzenetére

sztem a vírusírtód valami olyat is leírtott, amit nem kellett volna

Áramingadozás? BIOS - az energiaellátásnál ellenőrizd le, hogy áramszünet után mit kell csinálnia.
Ember tervez, Isten perverz...

Köszi. Az lehetséges. Ez egy X.-ik kerületi lakásban fordul elő
.
A "mit kell csinálnia" részt nem értem pontosan. Mire gondoltál?

google pajti miket nem pofázik vissza, ha aszondom neki, hogy " file megosztás "
akárkivót'tevótá

Nekem azt dobta, hogy kínai lányok társat keresnek.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
(#9011) Convex válasza greatchaos (#9006) üzenetére

Igazat szólsz.
De azért furcsa, mert nem volt a találati listájában "windows file"
Hello Mindenkinek!
Ha valaki használ Opensuse 10.3-at, azon belül is a fancontrol-t, az legyenszíves küldje el nekem a tartalmát(/etc/fancontrol)!
Köszönöm!

Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Dell 1520 N inspiron notebookot.
Benne Intel GMA X3100 videokárya van, és a hozzá adott dvd-n nincs hozzá driver, de neten se nagyon lehet hozzá találni semmit.
Ilyenkor mi a teendő?
Kössz

Üdv!
Tudnátok mondani egy olyan böngészőt, ami lecsökkenti a weboldak méretét, hogy gyorsabban betöltsön? Mobilnethez kéne... (mint pl mobilon az opera mini)
köszönöm

Sötét világ: 2008 Február 29-én 19:55-től 20:00-ig
Kapcsolj le minden lámpát és lehetőleg minden elektromos berendezést hagyd lélegezni a Földet. Ha elég sokan csatlakoznak, az energia-megtakarítás óriási lehet. Csak öt perc, lássuk, mi történik. Igen, öt percre sötétben leszünk, meggyújtunk egy gyertyát, és nézzük a lángot. Lélegzünk és hagyjuk a bolygót is lélegezni. Emlékezz, az összefogás erő, az internet nagyon hatásos tud lenni és nagy dolgokra képes.
Ugye meg tudjuk csinálni?
[ Szerkesztve ]
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Sziasztok!
Adódott egy elég kellemetlen probléma.
Leállítom a Windowst, írja hogy várjak, firssítést telepít. Oké, megtörtént, szabályosan kikapcsoltam a gépet. Következő bekapcsolásnál boot előtt BOOT.INI filet hiányol, de egyből tovább is lép, betölt a Windows. Elindítom a Mozillat, és a mesterjelszóm nem fogadja el, nem tudom törölni se és módosítani se, amit idáig elfogadott, most hirtelen nem. Mit lehet tenni? 
Elgépeltem. 
[ Szerkesztve ]

A BIOSban a power résznél keress olyasmit, hogy AC Power loss, After AC ... vagy hasonó. Ez disable legyen, vagy power off... A lényeg: ha elmegy az áram, majd visszajön, arra a gép automatice bekapcsolja magát - azt kell csinálnia, amit beállítottál neki. Ezért volt a tipp az áramingadozás, és egy ilyen esetben valóban bekapcsolhat a gép.
Ember tervez, Isten perverz...
(#9018) ML320 válasza gombavadasz (#9013) üzenetére

(#9019) greatchaos válasza Convex (#9011) üzenetére

lehet volt, csak elbújt, vagy beépült valami fájlba, és abba kotorászott bele, aztán ez lett a veszte

Helló !
Azt mondják,hogy a Vista alatt jobban mennek a játákok.
Én kipróbáltam de semmit nem veszek észre.
Lefuttatva a 3D Markot se változik az eredmény.
Ugyanannyi pontot ad mint XP-n.
A VGA Gigabyte 8800 GTS 512 
Szerintetek?
Üdv : 
volt ph-n erröl egy cikk, és ott azt hozták ki, hogy semmi különbség sincs a kettő között mámrint xp és vista. Énis átáltam vistára, sőt, én x64-est vettem, mert gondoltam milyen jó lesz meg gyors, pláne, hogy 4 giga ramom van, de semmi.
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
te is a marketingspirál áldozatául estél... a hardver és szoftvergyártók aljas összeesküvésének áldozatává... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Srácok.... ehhez kéne nekem xp-s driver.... most jelenleg 4 szín van.
[I]PCI
3Dlabs Permedia 2 (ELSA GLoria Synergy-8) Videokártya
3Dlabs Permedia 2 3D gyorsító
GPU
[ PCI: ELSA GLoria Synergy-8 ]
Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya ELSA GLoria Synergy-8
GPU kódneve P2
PCI eszköz 104C-3D07 / 1048-0A32 (Rev 01)
Busz típusa PCI
RAMDAC órajele 230 MHz
Pixel futószalagok 1
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók Nincs támogatva
Pixel árnyalók Nincs támogatva
Hardveres DirectX támogatás DirectX v6.0
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa SDR
Busz szélessége 64 bit [/I]
Win 98-at találtam.... xp-hez kellene... hátha van valakinek valahonnan drivere.
Nagyon meg köszönném!
...GPS Szervizelés Nálam...

Olyan problémám lenne, hogy le akarok játszani youtube-os, liveleak-es videókat, de hiába töltötte le rendesen végig őket, pár másodpercenként megakad a lejátszás és csak akkor megy tovább szintén pár másodpercig, ha kicsit továbbhúzom a csúszkát. Általában ez akkor jön elő, ha több videót töltök egyszerre. Mi lehet a baj?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Hali.
Szerintetek melyik alaplap a jobb és miért (stabilitás/tuning)?
Asus P5B Deluxe vs. Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI
Elõre is köszi.
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Hát az abiton 650-es NForce chipset van, ami ha jól tudom, nem egy tudningbajnok!

mivel én asus fan vagyok, egyértelműen az asus mellett voksolok.
soha nem volt vele problémám (még ha tuningoltam is)
www.oaziscomputer.hu

Most tudasolult bennem,hogy kivettem a floppy-t a gépemből.
Dos-os progit kéne futtatnom.
A win98 cd-met meg nem találom.
Pen driveról vagy hirens boot cd vagy miniPE vagy hogyan tudnék dos-t használni? (persze nem windows alól futtatva)
(#9029) greatchaos válasza gardener (#9028) üzenetére

abban az esetben tudsz használni, ha a lap képes usb-ről bootolni

Köszi a válaszokat.
És így
Asus P5N-E SLI vs. Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI
mi a helyzet?
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
hát én nem vagyok asus fan, sőt határozottam nem szeretem, úgyhogy én abit... de egyikről sincs tapasztalatom!
(#9032) gardener válasza greatchaos (#9029) üzenetére

Úgy emléxem tud. Asus P5K pro.
Akkor hogyan tovább?

Sziasztok még mindig megvan a problémám!
Adot a gépem. Játékok kifagynak pár perc után 3D Mark06 szintugy!
Ram teszt negatív
videókártya teszt negatív
hdd teszt negatív
Op rendszer újrahuzva. még valami 5lett? valakinek? Pls segítsetek mert nemtudom mitévő legyek! Aki segít eskü kap tölem 3tábla milka csokit! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
estleg táp? Milyen tápod van?
Videokártyád nem sül meg a 3d alkalmazások közben?
(#9036) greatchaos válasza gardener (#9032) üzenetére

most nézetem meg nálam, hogy mmc-ről nem tok booltolni, de penről igen, ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm a boot fileokat vagy ha erre nincs szükség, akkor a neveik:
COMMAND.COM
IO.SYS
MSDOS.SYS
(#9037) greatchaos válasza Xirtam (#9033) üzenetére

vga hütecs megy?
a cpu hütecs meg?
hány fokos a cpu?
a gpu?
asztalon nem 3d-s alkalmazást futtatva is megfagy?
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a hp ftp szerverének létezik valami tükrözése? A hivatalosról nem bírok letölteni és nyomtató driver kellene. 
A free download manager azt mondja: ismeretlen hálózati hiba. 
[ Szerkesztve ]
milyen nyomtató ez?
próbáltad másik letöltőmanagerrel, vagy másik böngészőből?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy olyan játékokban amiben gamepadot is használok, néha kifagy az egéssz gép (monitor úgy jelzi mintha nem is lenne bekapcsolva ,de közben pedig a kép ugyanúgy megy,de attól meg van fagyva) . Legelsőnek vga hibára gyanakodtam ,de a tesztporgik, stb tökéletesen lefutnak. Az lehetséges, hogy a gamepad zárlatos és azmiatt van ez? mert már nem mai darab, néha ki is hagy az analóg meg nem is egy nagy márka (speedlink)
BANZAII

hali. a procim leáll, mert túlmelegedik (overheating) ,100 fokos, a venti a procin 2580 rpm-mel pörög a bios szerint, és pörög is ha leszedem a ház oldalát akkor látom. halkabb nem lett, így sztem nem lassult, és eredetiled is 2580-al pörög. mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
Escape is Just the Begining
(#9043) Winner_hun válasza n-tek (#9042) üzenetére
Mióta csinálja ezt? Pl hűtőcsere óta? Ha nem, akkor takarítsd ki a hűtőt, ha igen, akkor tedd rá rendesen. Esetleg frissítsd bios-t, némelyik hülyén működik.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

volt tápcsere is

hogy értitek hogy nem sül meg? a vga-m?

ha nem megy 3D-s alkalmazás nem fagy meg gondolok itt msn+winamp + böngészésre
(#9047) n-tek válasza Winner_hun (#9043) üzenetére

nem volt hűtőcsere, 3 éves gép
Escape is Just the Begining
pasztázd újra a hűtőt!
(#9049) Pulsar válasza Winner_hun (#9043) üzenetére
Rég láttalak mester! Megvan még a parafaházad?