lol...
énis gondoltam rá, de mondom had örüljön a gyerek..
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
lol...
énis gondoltam rá, de mondom had örüljön a gyerek..
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Sziasztok!
Apunak szüksége lenne egy Magyarország térképet magában foglaló autós térképkereső programra. Útvonalat akar tervezni. Létezik ilyen progi? Régen a Vandort használtuk, most is ilyesmi kéne, könnyen használható és elfusson egy P3 800MHz-en 128MB RAM mellett.
Köszönjük! 

üdv!Nem találtam a megfelelö topicot azért irok ide!Azzal kapcsban érdeklödnék h nekem volt(van de már nem sokáig
) 1 Genius SW 5.1 5000 HOME THEATER amiben a erösitö és a mély elszált,ez 1 "dobozban van benne"
de az 5 hangfal tökéletesen üzemel!Nha és a lényeg h esetleg megoldható az h veszek 1 uj erösitőtt meg 1 mélynyomot és az erösitőre rákötöm a réggi genius hangfalakat!?!?Meg ha rákötöm a több watt amit az erösitö leadd nem foglya megölni a hangfalakat?
Köszi elöre is!bocs a fogalmazásért!
Üdv.
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/
én ezt használom, 900as Cerka 192 SDRAM-al ment
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
ha az erősítő erősebb, mint a hangfal, az nem gáz, egész addig, amíg nem próbálod meg hangosabban hallgatni... mert akkor vége a hangfalnak
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Esetleg ez nem jó?
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

köszi!esetleg tudnál ajánlani erösitött meg mélynyomot? 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Azt elfelejtettem írni, hogy a gép offline módban van.
amit linkeltem az egy CD-ről telepíthető offline program
azt sajna nem, nem vagyok járatos ebben témában, amit írtam, az csak az alapműveltségem része 

Köszi!
Remélem jó lesz.

rendben!Köszi széppen 

Nemvoltam itt ááááááááááááá! PoffSoft te gonosz

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Helló!
Segítség kéne!
Összeraktam egy gépet (gigabyte ma69gm-s2h _ his x1650xt _ 4800+ G1 _ 2x1gb geil value _ seagate 80gb pata) egy hete magamnak, nem is volt vele semmi probléma, egészen máig: egyszerre csak nem működött a net és a hálózat, valamint fagyott is picit - gondoltam egy vírus, és nem szarakszom irtóval, úgyis most formatáltam a vinyót, megteszem mégegyszer: először csak windoz javítást nyomtam, de továbbra sem működött, pontosabban még a windoz betöltése előtt egy fehér kurzor szokott volt előjönni 5-6mp-re, ennél most befagyott (driver install utáni első resinél)..
Formatáltam a vinyót szóval, reméltem már működik - driverek felmentek, resinél is jó volt, net is működni látszott, de ekkor leállt a net egy szokásos hiba miatt (Generic host process...) - gondoltam sebaj, resi után újra működik (amúgy valami peccsel már javítottam ezt a hibát, de nem tudtam még letölteni ugye) - most pedig megint lefagy a kurzor előtt.
A legelején, amikor a net nem működött kiírt valami hibaüzenetet: msdos 16, meg hogy dl.exe leáll, de sajnos nem emlékszem többre - ugyanezt kiírta mielőtt utoljára resiztem windoz reinstall után is (tehát csak másodjára, amikor a windozra csak javítást nyomtam, akkor nem).
Mi a baja a gépemnek?
Köszi a segítséget előre is:

Legalább normális Win-t használsz, vagy valami gányoltat? Frissítések fent vannak rendesen?
Si vis pacem, para bellum.
Rákerestem google-ban is, és azt találtam, hogy ez valami trójai.
De nem kéne eltűnnie, ha formatáltam a gépet?
- megoldásnak több vírusirtós, registry-ből törlős folyamatot találtam, vagy teljes törlést - és én formatáltam a vinyót. 
Gányolt? Xp pro sp2, a frissítéseket nem engedélyeztem, mert idegesített, hogy még hetekig installálta őket amikor kikapcsoltam a gépet, mert elég régi windoz. 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm
"Mi történt ti veletek, hogy bírtok létezni, ha megdöglök hát meg, de nem fogok le fékezni!"
Legalább nem idegen vitte el! 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

[link]
Itt megtalálod a helyes bekötést, és a kábel kiosztást. A kábelek használata, az átviteli sebességtől is függ, 10MB esetén csak két ér dolgozik, 1000 esetén az összes. Ezért sem mindegy a bekötés, nehogy átviteli zavar keletkezen.

Gigi D' Agostino meghalt vagy sem?
Project Torque nickem: PeArp80
(#10023) greatchaos válasza Romeo23 (#10022) üzenetére

ezt miből gondolod?
(#10024) poffsoft válasza greatchaos (#10023) üzenetére
namost, vagy együt élnek (és tud valamit, amit a wiki nem tud, tehát nincs is), vagy rosszul aludt 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
(#10025) greatchaos válasza poffsoft (#10024) üzenetére

nem szeressem a diskóst, de megnéztem a hivatalos honlapját úgy két óraval ezelőtt, de semmi erre utaló jel nem volt, mert vígan reklámozta a 19-i koncertet
(#10026) Romeo23 válasza greatchaos (#10025) üzenetére

Pár éve azt mondták meghalt. Akkor örülök hogy mégsem! Én akkor elhittem.
(#10027) greatchaos válasza Romeo23 (#10026) üzenetére

pár éve??? - ember! ha csak beírod a gugliba, akkor kidob egy rakás 2007-s zenéjét...
(#10028) Romeo23 válasza greatchaos (#10027) üzenetére

Tudom, de olyat is hallottam, hogy valaki átvette a nevét. 
A lényeg, hogy él, csak ezt akartam tudni.
[ Szerkesztve ]

hali . videó cd(filmeket) dvd lemezre lehet írni ? ha lehet mivel ? köszi !

Üdv all!
A következő a gondom:
A gépem kb 10 indulásból 6x úgy kapcsol be,hogy 1 hosszú majd 3 rövid csipogást ad le ilyenkor pl CoD4 ben 100fps helyett a gép 25 fps-t produkál.
Sokszor normálisan indul ilyenkor fut minden ahogy kell.
Mi lehet szerintetek a gond?
(Én a vga hibára gondolok,csak nem értem,hogy 1x hol jó 1x nem,esetleg a biosban kéne vmit átállítani?)
UI:megnéztem a kézikönyvben a csipogást és vga hibát ír.de ha hiba van akkor sokszor jiért indul be rendesen a gép?
Szakik nekem már semmi nem jut eszembe HELP 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB
(#10031) Winner_hun válasza STC Speed (#10030) üzenetére
1 Long, 3 Short Video adapter failure Bad video adapter or memory
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#10032) Winner_hun válasza bubuka71 (#10029) üzenetére
Sziasztok.
Az xp mellé felraktam a Vistát. Ilyenkor megjelenik bootolásnál egy választó képernyő,hogy a KORÁBBI WINDOWS VERZIÓ-t vagy a WINDOWS VISTÁT választom e.
Alapértelmezettként a vistát inditja ha nem csinálok semmit.
Viszont az a gond,hogy erre a választásra csak 2-3 mp van összesen. Hogy lehet ezt az időt többre rakni? És hol?
(#10034) STC Speed válasza Winner_hun (#10031) üzenetére

Igen, már megtaláltam,hogy vga hiba,de vmi megoldás biztos van,mert sokszor jól kapcsolódik be a gép.
Videókártya ellenörző program létezik 1általán? 
(#10035) Winner_hun válasza kiszu (#10033) üzenetére
XP-be:
Sajátgép jobb klikk tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállításnál Beállítások / Szerkesztés / timeout=x
x=beállított érték, ezt növeld meg

Sziasztok.
Egy kis segítség kéne: Gépfejlesztés volt (ga-p31-ds3l, e2180, 2Gb ram, 2600xt), adott volt 4db ide-s eszköz (2 vinyó, 2 dvd író). Beszereztem egy ilyet: Silikon image 0680A nevezetű raid kártyát, hogy majd innen mennek a dolgok. Drivert legfrissebbet honlapról leszedtem, win telepítése közben beadtam, szépen fel is ismerte. Következő újraindításnál szépen kilistázza a rajta lévő eszözöket. DE, ha a raid kártyán van a bootvinyó, akkor elindul a win, de az üdvözlőképernyőnél újraindul. Ha a bootvinyó az alaplapon van, akkor pedig: BOOT DISC FAILTURE... lesz. Próbáltam jumperekkel szarakodni, máshogy rendezni az eszközöket.
Mi lehet a gond, mit tudok ellene tenni? Valami biosbeállítás?
Előre is köszi: sgergi
(#10037) kiszu válasza Winner_hun (#10035) üzenetére
Köszönöm.
(#10038) Winner_hun válasza STC Speed (#10034) üzenetére
3DMark?
(#10039) STC Speed válasza Winner_hun (#10038) üzenetére

Ott is stimmelt minden.
Amúgy ilyet nem is láttam még,hogy vmi tud működni ha van kedve 

Egy 24-es méretű bringát tud kényelmesen hajtani egy 185 centiméteres 80 kilogrammos férf?
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
Vázfüggő. A kerék 24"-es és a váz is a gyermekméret, akkor nem.

Köszönöm!
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
(#10043) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#9961) üzenetére

Erre valaki??
Kipróbáltam az IE-t bővítmények nélkül (a Rendszereszközöknél lehet ezt a funkciót megtalálni), és úgy működött, de ez hosszú távon nem megoldás.
Újratettem az XP-t, és csak az alaplap drivereit tettem fel, és utána már nem ment az IE 7. Nem értem az okát, mert az oprendszerrel önmagában nincs gond, más gépen működött gond nélkül az IE. Újrainstalláltam, az se oldotta meg. Mi a frászt csináljak?
Sk8erPeter
(#10044) syn7h37ic válasza Sk8erPeter (#10043) üzenetére
Használj mozillát. 
(#10045) Sk8erPeter válasza syn7h37ic (#10044) üzenetére

Kösz, ezzel most sokra mentem...
Ezzel nem oldottad meg az alapproblémát. Az egyáltalán nem normális, hogy 50%-ot eszik az IE 7, és CSAK bővítmények nélkül hajlandó menni... 
Sk8erPeter
A raid kari jól van beállítva? (ctrl-f4)?
véletlen nem csináltál vele töböt?
Milyen verziójú a bios a raidon? Az ahhoz való drivert töltötted le a win setupnak?
(#10047) poffsoft válasza Sk8erPeter (#10045) üzenetére
Nem sokat segíthetek, nekem simán felmet az ie7, nem tapasztaltam ilyesmit 
[ Szerkesztve ]

nah lefekvés előtt még leírom mi a parám
:
szaggat a gépem
nehezen is bootol, soxor egy alap alkalmazásnál szaggat az egér meg a feladatkezelő is lassan jön be és a proci kihasználtság is ugrál fel 100%ra
az első windows sp2 telepítéssnél ha elíndítottam az msnt akkor bekészült a gép
ez a kb a 6. windows itt már ritkábban szaggat, de itt is csinálja kisebb alkalmazásoknál( pl wingomb+pausenél is) is meg fájlcsere programnál mindig elkezdi
mehnéztem az irqkat is se a hang se a videókari nem ütközik semmivel
a lankari viszont azonos irqn van a miscrosoft ACPI szabványnak megfelelőrendszerrel, lehet ez az oka?
vagy vmi hardver? esetleg a lapom? amiről nem ír semmit az everest szinte...
proc intel dualcore d930
lap ??? ati chipset int vga int hang+lan
ram 1gb samsung ddr2 533
vga noname 6600 128/256 pcix
winyók: sata és pata samsung
táp: enermax 370W
Apokalipszis, Vitriol...kapjátok el őket! Kobra, Piton, Anakonda, kússzatok a ház mögé!!!
(#10049) Sk8erPeter válasza poffsoft (#10047) üzenetére

Ez most hsz-gyűjtés volt? Vagy minek? Ilyen alapon én is írhatnám az összes kérdésre, amire nem tudok válaszolni, hogy bocs, nincs ötletem. 
Egyébként meg még bőven benne lettél volna MOD-időben... 
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter

Sziasztok 
Adjatok tippet, hogy miként pattintsam fel az Északi hídra a passzív bordát.
Itt a lapom és a képek, ahogy rajta van a passzív borda : [link]
Azokat a kis rohadt fekete pöcköket nem tudom bepattintani a helyükre...viszont parázok ha erősen rányomom, akkor jól lesarkazom.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.