Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#151) Midway válasza akom (#145) üzenetére

Midway
(fanatikus tag)

Külső antenna a gyári helyére akár irányított is és simán menni fog. :))

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

(#152) STC Speed válasza Midway (#150) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Igenis vannak,jó igaz nekem a házon 1 fal kell,hogy kimenjen a jel az utcára :)

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#153) Pulsar válasza Midway (#135) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

haveromnak volt mind két karija, és ő azt mondja, hogy a 8600 jobb, mint a 7900. Sajnos személyes tapasztalatom nincs!

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#154) Midway válasza Pulsar (#153) üzenetére

Midway
(fanatikus tag)

Ha csak Vistát néz rajta akkor jobb a 8600,de ha játszik akkor a 7900 a jobb. :)

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

(#155) Midway válasza STC Speed (#152) üzenetére

Midway
(fanatikus tag)

Az nem csoda ;] Nálam a házon belül 2 falon megy át ~6 méterre és 4-5 a jel erősség (5 a maximum) :DD

[Szerkesztve]

(#156) Pulsar válasza Midway (#154) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

xp, és gamel :) Szóval akkor nemtom... :) Jó nekem a kis 7600 :)

[Szerkesztve]

(#157) Dillon

Dillon
(tag)
LOGOUT blog

Hali! Hogyan lehet egy winxp rendszer által használt msvcrt.dll file-t kicserélni egy régebbi verzióra? Mivelhogy állandóan használatban van, ezért se kilőni, se felülírni nem tudom.. esetleg létezik valami ilyen dologgal foglalkozó dll módosító progi valahol?

(#158) Pulsar válasza Dillon (#157) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csökkentet módba is használja?
Ha igen, akkor még midnig ott van az a megoldás, hogy a wincsid berakod egy másik gépbe.

(#159) tbs válasza Dillon (#157) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Bármilyen egyéb oprendszer alól, ami kezel NTFS-t. Linuxos live cd-k, rescue cd-k, esetleg karakteres recovery mód (ez utóbbival szerintem a legnehezebb). A dllcache-ben is ki kell cserélni a dll-t..! És készülj: lehet, hogy nem fog az a win már felállni többet, így legyen róla egy image... (Én így csinálnám. ;) )

(#160) PuMa_

PuMa_
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy létezik olyan dvd-felvevő, amin usbről (flashdrive) lehet divxet is nézni?
Előre is köszi
PuMa

Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan

(#161) Llew

Llew
(tag)

Üdvözlet!

Olyan kérdésem lenne a nagyérdeműhöz, hogy megéri e megvenni az alábbi két gép közül valamelyiket:
1. P4 2400-es processzor, 256 DDR memória, 350-es táp, DVD olvasó, eredeti windos
25000 Ft-ért
2.P4 2600 vagy 2800-as processzor, 512 DDR, 350-es táp, DVD olvasó, eredeti windos
33000 illetve 35000 Ft
Mindkettőben olyan az alaplap amibe AGP csatlakozós videokártyát lehet pakolni, de fekvő házasak (irodában használt gépek voltak).
Net, film, játék hármasra használnám. Fejlesztésre annyit szánnék, hogy 1GB memóri legyen benne, meg egy olyan videókártya mivel eljátszok még min 1-1,5 évig. Ja meg egy 20-22''-os wide monitort tervezek hozzá. Izmos VGA-t max a monitor miatt vennék, mert az előző gépem egy 2200 celeron volt 512 memóriával FX 5200-es vidókártyával, és egy fél éve még szépen eljátszottam vele.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#162) (Bundás) válasza Llew (#161) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Ha irodista gépek voltak lehet lowprofile alaplapok vannak bennük, ezek tuti nem cerkák? 350-es táp milyen, mert az izmos VGA-hoz normális táp is kell.
Én inkább körbenéznék az apróhírdetések között, ennyi pénzért kaphatsz egy 3GHz-re húzható San Diego-t, alaplappal, normális táppal, akár vadi új DVD íróval, igaz eredeti Windows nélkül. ;] Ráadásul a PCI-E miatt már könnyebb és olcsóbb lenne videókártyát venned, gondolkozz el ezen is.

(#163) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek.van nekem egy abit ab9 pro lapom.van melette 1 vinyo rackben es egy dvd iro mind a ketto ide csatlakozasu.vettem hozzajuk sata atalakitot,de bootolasko csak keresi az ide eszkozoket es tovabb semmi :( bios-ban mit allitsak hogy elinduljon es ne keresse az ide cuccokat? :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#164) (Bundás) válasza PPSH (#163) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Advanced CMOS Features-ben valószínű le lehet tiltani az IDE eszközöket (auto helyett none), SATA-t meg aktiváld.

(#165) PPSH válasza (Bundás) (#164) üzenetére

PPSH
(őstag)

ok meglesem,kossz :R

(#166) Midway válasza Llew (#161) üzenetére

Midway
(fanatikus tag)

Nézd meg h nem 4x AGP port van-e rajtuk,mert akkor nehéz fejleszteni.
Én is javaslom amit elöttem Bundás írt,azaz :NEM

[Szerkesztve]

(#167) jakewyler válasza Llew (#161) üzenetére

jakewyler
(senior tag)

Szia,
Nem nagyon éri meg...
AGP-s VGA-at már szinte nem is gyártják...

(#168) PPSH válasza (Bundás) (#164) üzenetére

PPSH
(őstag)

a bios olyat tud hogy le is tudja tiltani az ide portot+at is lehet allitani RAID-ra ezt nemtom mi lehet.most neztem meg 2 fele SATA driverrel(amit akkor lehet foltenni amikor bootol a Win hogy telepitsd)de egyikkel se jo.mi a francnak van akkor rajta ennyi SATA port ha valamiert nem mukodik.inkabb raktak volna ra 2 db-t ami tuti hogy mukodik :W :R

(#169) poffsoft válasza tbs (#159) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem beszélve róla, ha folyamatosan nyitott állománnyal akarsz mindenképpen variálni:[link]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#170) poffsoft válasza PPSH (#168) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még annyit, találkoztam már olyan abit lappal, ami -bárha nem is akartam - addig nem volt hajlandó felállni, míg a primary master porton nem talált egy bármilyen ide eszközt, ne kérdezd miért kellett neki, de fogtam egy halott olvasójú cdrom-ot, és rádugtam, utána ment minden...
RAID:pl itt olvass róla: [link] ;)
SATA driver: az csak akkor működik, ha bios szinten már renden van a detektálás, azután ahhoz kell az a driver, hogy rendesen lekezelje a win telepítő, meg majd a win is. Ha boot-nál nincs sata winyód, akkor már win-ben sem lesz, akármit csinálsz :O

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#171) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
[link]
Ilyesmi oldalakt szeretnék csinálni. Eddig Word-ben próbálkoztam, de nem tudom rendesen bepozicionálni a felső áttűnéses részt, amit képként szúrnék be.
Van valami ötletetek, hogy ilyet milyen programmal, illetve, hogy lehet a legkönnyebben megcsinálni? A lényegi rész, a dobozok fejlécében lévő áttűnés bepozicinálása, köszi!

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#172) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Valaki tud olyan progit amelyikkel klipp/film alól lehet kiszedni képeket?? Nem tudom értitek-e amire gondolok, Hypersnapal próbáltam de ha bezárom a klippet akkor a kép is eltűnik és csak feketeség lesz. Fontos lenne. Előre is thx :R

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#173) poffsoft válasza .:Kristian:. (#172) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

esetleg nero.... mintha...

(#174) PPSH válasza poffsoft (#170) üzenetére

PPSH
(őstag)

hat akkor el lesznek adva :( de amugy most sem lat semmit bios-ban :( de aztan betoltes kozben meglatja a vinyot es kesz :U ezt sem ertem mi a fakktol van :W na majd meg holnap szenvedek vele aztan kifujjt max nem lesz iro a gepemben :W :R

(#175) poffsoft válasza Gergello (#171) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ekcell??? Esetleg word, de táblázat beillesztésével...

(#176) (Bundás) válasza .:Kristian:. (#172) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Virtualdubmod

(#177) poffsoft válasza PPSH (#174) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet az kavar be, hogy nem valódi sata eszközök, csak konvertáltak. Lehet ez fáj a lapnak.
Esetleg ide detektálási időt állíthatsz be nekik, ha post után már megvannak, bootupnál meg nem...

(#178) poffsoft válasza (Bundás) (#176) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

frapps nem ilyen? :)

(#179) (Bundás) válasza poffsoft (#178) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Koma, fingom nincs. :) Játékból tuti lehet lopkodni vele, a VirtualDub meg filmre specializálódott, egy az egybe kimenti a nyers méretet, márha AVI, vagy Mpeg2 a fájlformátum...

(#180) poffsoft válasza (Bundás) (#179) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD Télleg, kris nem monta, lehet stream-ból akar lopni... (stream grabber pl :) )

(#181) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Sikerült köszi a válaszokat :R mpg-t akartam.

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#182) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

sziasztok! hol tudok letölteni teljes verziós convertxtodvd progit? Ha vki tud küldjön már egy linket!
köszi :R

www.laptopkalauz.hu

(#183) benneddeck válasza spyduck (#182) üzenetére

benneddeck
(kvázi-tag)

probálj meg vmeik free torrent oldalon keresgetni, ott általában vannak teljesverzios progik
[link] [link]

[Szerkesztve]

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#184) benneddeck

benneddeck
(kvázi-tag)

hy all!
vki megtudná mondani h hogyan tudnám exportálni vagy kimenteni msn-röl pl. a siros smiley-t? progival, vagy csak simán kimentsem?:S

''...Still Lowride in the West Coast...''

(#185) Cicero

Cicero
(őstag)

hi. myspaceről zenét hogy tudok letölteni?

(#186) PazsitZ válasza Cicero (#185) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A win hangfelvevőt a kimenetre állítod és rec.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#187) G@ben

G@ben
(őstag)

Mit kell beírni a Start/Futtatásba, ha azt az ablakot akarom előhozni, amivel meg tudom határozni, hogy a Win indulásakor mik induljanak? Egyszerűen nem ugrik be a neve!

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#188) PazsitZ válasza G@ben (#187) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

msconfig

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#189) G@ben válasza PazsitZ (#188) üzenetére

G@ben
(őstag)

Az az, köszi! :R

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#190) Nortid

Nortid
(fanatikus tag)

Hali!

Sokan mondják hogy 2gb ram-nál ne legyen virtuális memória, mert csak belepiszkál a win ok nélkül...
Nos nekem world in conflict játék közben kilépett egy ilyen üzenettel: blablabla elfogyott a virtuális memória.
Most akkor mi az igaz? :F

[ Szerkesztve! ]

(#191) poffsoft válasza Nortid (#190) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az a kivétel, ami erősíti a szabályt. Normál működéshez nem kell, de ez a játék úgytűnik igényli....

Vagy csak peches vagy. :)

(#192) poffsoft válasza benneddeck (#184) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a linkjét eléred, akkor ha simán kimented(jobbklikk), már itéd is , hisz csak egy sima gif. Másrészt ha rákeresel emotion-ra, vagy smily-re , millió oldalt kapsz , képpel, linkkel...

(#193) STC Speed

STC Speed
(senior tag)

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#194) poffsoft válasza STC Speed (#193) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

IGEN!!!!!!!

határozottan!
Bár lehet, mégsem.
de talán.
:F

(#195) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A feladat: DOS-bootolhatóvá kell tenni egy 10 GB-os winchestert, de a gépben (...és másikban SINCS) NINCS floppymeghajtó. Ráadásul a DOS-t fel is kéne rá installálni...

Hogyan ?

[Szerkesztve]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#196) poffsoft válasza localhost (#195) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bootcd: dos image-ből, bebootoltadod (pl win98 ebd fdd image, bár az nem 6.22 hanem 7.0 dos), aztán sys c:, és kész is.
DOS-nak pedig a setupban van parancssorija, hogy csak másoljon hdd-re, ne setupoljon

mondjukaz is műxik, ha cd-ről bebootolt, format c:, aztán dos setup disk-ről (amit kiirtál a cd-re) simán setup c:....

[Szerkesztve]

(#197) n-tek válasza Petdro (#140) üzenetére

n-tek
(tag)

de ha mail.t-online.hu-t írom be akkor nén és jelszó kell neki a kiszolgálóhoz (mail.t-online.hu) és nem fogadja el.

Escape is Just the Begining

(#198) n-tek

n-tek
(tag)

Van egy olyan counter ami azt számolja, hogy meik oldalról ugrottak a másik oldalra és hogy ez mikor történt. Na, ilyet honnan tudnék szerezni vagy tud vkin iet szerezni nékem?
Köc

(#199) daa-raa válasza Petdro (#141) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Én spec a freemail smtp-jét írtam, az tényleg nem érhető el kívűlről.

Ahogy a t-online smtp-i sem működnek TLS nélkül.

Si vis pacem, para bellum.

(#200) n-tek

n-tek
(tag)

és még az lenne a kérdésem, hogy egy Maxtor 250GB 7200rpm 16MB cache SATA winchester mien minőségű, jó-e? és hogy megéri-e 15000Ft-ért (új)?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.