Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#22001) Norbi.Sz válasza KilgoreTrout (#22000) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Ha ThinkVantage-al telepítem újra a gépet, akkor a rejtett partíciót nem is törli a rendszer, mivel azon a rejtett partíción van a Vista és a driverek is... Tehát onnan telepít, de nekem éppen azért kellene a rejtett partícióról a biztonsági mentés, ha valami történne a HDD-vel, és kell bele egy másik, meglegyen a telepítő-rész is.

Lenovo ThinkPad R61i (Core2Duo T5450 1.66MHz /667MHz FSB/2MB L2 - 2X1GB DDR2 RAM - 160GB S-ATA HDD - nVidia Quadro NVS 140M 128/128 VRAM)

(#22002) GrandeP válasza Norbi.Sz (#22001) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Hát én nem tudom h ez mennyire rejtett, konkrétan ezzel a típussal még nem találkoztam, de én többinek eddig mindig láttam a Total Commanderrel a "rejtett" partícióját...

ui: egyébként honlapján nincs fent egyben a cd-s verzió?

...GPS Szervizelés Nálam...

(#22003) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Ez itt a reklám helye... :DDD

Vki, megtenné h unalmában, leteszteli, fox/ie/netscape/opera/ bármivel, h mindegyikkel szép kompatibiliblislis -e a honlap...
Mert én már nem látok hibákat... de az nem jelent semmit se...
[link]

Köszönöm...

[ Szerkesztve ]

(#22004) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki megudja mondani, hogy pontosan mekkora ez a matrica a valóságban?
Szeretnék ilyet matricában kinyomtatni, de nem tudom az eredeti matrica méretét.
Előre is köszi! :R

(#22005) kételkedem válasza GrandeP (#22003) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

IE 7.0 alatt nagyon homályosak a betűk. Otthon ránézek Fox és Opera alatt is.

Klemens: ha addig nem késő, munka után otthon lemérem.

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#22006) Klemens válasza GrandeP (#22003) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!
Nálam (Opera 9.6-al) megjelenik rendesen az oldal (jók benne a hangok :C ), de csak az árlista, akciók és a használt ermékekre jön be valami. A többinél megjelenik a menü, de csak a hangyák háborúznak és a back fül van.
Ennyi, remélem segítettem. :)

szerk.: Most meg jó. :D

kételkedem: Kösznöm szépen! :R

[ Szerkesztve ]

(#22007) GrandeP válasza Klemens (#22006) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Ahan, Akkor köszönöm Neked is, meg Kételkedemnek is...

Kételkedem: köszi a képet, így teljesen egyértelmű lett.. sőt azt is látom h a képek kereteinek szélei is vmiért nem szépek... akkor ezen még dolgozunk egy picit...

Egyébként tetszetős a "népnek"? Sajnos nem adtak támpontot, csak h a logójuk maradjon!? :))

(#22008) GrandeP válasza kételkedem (#22005) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Hmmm, de fura, átlöktem low-ra a flasht és már szebb is lett...

Na majd akkor feltöltjük a frissítést is...

[ Szerkesztve ]

(#22009) dui

dui
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az mitől van, hogy a táp egyszercsak felpörög, és nagyon hangos? Gép kikapcs. és vissza, de ugyanúgy szól :F 3at ráütök és akkor lecsendesedik.

iPhone 4S

(#22010) Oldjammer

Oldjammer
(újonc)

Sziasztok 3X
:O :O Nincs ötletetek??????????? :O :O

Lenne egy igen fontos kérdésem...előre leszögezem eléggé lammer vagyok:)
Win XP sp3, 2g ram,asrock alaplap 3g intel proci,egy cd,egy dvd olvasó/író,egy 80 és egy 160g winnyó...tökéletesen futó,stabil,"gyors"kis gép volt....
újra kellett raknom a rendszert bizonyos okoknál fogva,azóta egy elég furcsa dolgot művel...
a slave winyó(160G) megnyitásakor legalább 1 percig tart amíg beolvassa az adatokat (illetve a saját gépből pillanatok alatt hagyja hogy belépjek a meghajtóra,de ott már látszik,hogy a mappákra a képeket nem rakja ki,csak egy perc késéssel...amíg ez a belassulás tart,természetesen nem enged mást sem csinálni....utána mintha mi sem történt volna, ugrálhatok ide oda a mappákban,minden ok....illetve néha minden előzetes nélkül felpörög a meghajtó és ugyan ez az egy perces belassulás érzékelhető)

Naplófile-ban ilyen hibaüzeneteket találtam:
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 atapi 5: Paritási hiba van a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 Disk 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\D.
(nem úgy tűnik,hogy ezek időpontja egybeesne a fent említett problémával,de ezt ma próbálom ide kábel cserével orvosolni)
virnya és féregírtás megvolt,bad sector nincs sehol,már nincs tippem....azon gondolkodtam,hogy jelenleg sp2,illetve Net keret 3.5 van fenn...csak ennyi az eltérés az eredeti konfigtól,ami sp2,illetve Net2.0 volt...ezeket,lehet,hogy visszarakom....

Várom válaszotokat!
Üdv:Jammer

Jammer :O :O :O :O :O :O

[ Szerkesztve ]

Jammer

Jammer

(#22011) localhost válasza Oldjammer (#22010) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kábelcsere jó ötlet és HDSENTINEL innen

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#22012) Oldjammer válasza localhost (#22011) üzenetére

Oldjammer
(újonc)

köszönet,
a HDSENTINEL-t kipróbálom....
időközben a kábelcsere megtörtént,a naplóban a hiba nem mutatkozott újra,
de az alapprobléma fenn áll,ezek szerint kettő különböző dologról van szó....

Jammer

(#22013) Oldjammer válasza localhost (#22011) üzenetére

Oldjammer
(újonc)

melyik verziót ajánlod,a szerver,vagy dos?

Jammer

(#22014) GrandeP válasza Oldjammer (#22013) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Nem elég neked az otthoni, standard vagy Prof változat?

(#22015) sasa311

sasa311
(PH! addikt)

Ha bekapcsoljuk a gépet, sípol 1 db-ot aztán se kép se hang az minek a hibájára utal? :U

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#22016) Oldjammer válasza sasa311 (#22015) üzenetére

Oldjammer
(újonc)

...nálam legutóbb ez videokártya volt...

Jammer

(#22017) Oldjammer válasza GrandeP (#22014) üzenetére

Oldjammer
(újonc)

:DD ...de igen :DD ezt benéztem....

Jammer

(#22018) zuzmoo

zuzmoo
(újonc)

Üdv!

A következő a problémám: egy HP laserjet 5p-t csatlakoztattam LPT-USB átalakítóval egy Vistás laptopra. Működik is a nyomtatás, azonban ha egy ideig a gép egyedül marad, bekapcsol a képernyőkímélő és a nyomtatás nem működik tovább. Már kikapcsoltam, hogy hibernálja magát a gép bizonyos idő után.
Ha a képernyőkímélőt megszakítjuk a tartományi bejelentkező ablak lesz aktív, hogy ne lehessen hozzáférni a géphez, csak az illetékesek számára. Kipróbáltam, de maga a képernyőkímélő szerintem nem ludas, mivel a nyomtatás működött, ha rövid ideig ment a képernyőkímélő.
Bizonyos idő elteltével azonban megszakad a kapcsolat a nyomtatóval. Találtam egy beállítási lehetőséget az energia-beállításoknál (USB szelektív felfüggesztés beállítása), ami aktivizálva van. Próbáltam rákeresni, de erről nem találtam semmit. Okozhatja ez a problémát, vagy valami más a gond?
Valami ötlet?

(#22019) gogle

gogle
(senior tag)

Senki nem tud erre megoldást?

[link](#21999)

[ Szerkesztve ]

(#22020) kételkedem válasza Klemens (#22004) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

19 X 19 mm. Legalábbis az én gépemen ekkora van.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#22021) kételkedem válasza GrandeP (#22007) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Firefox 3.0.4 alól, teljesen más hardverekkel:
dexter_1
dexter_2
dexter_3
dexter_4
dexter_5

(#22022) GrandeP válasza kételkedem (#22021) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Látom... az a dúrva h az itteni monitoron ezt én nem látom.... (vagy a szemem vagy moncsi a rosz) :((

Még jó hogy letesztelted...

Köszönöm....

(#22023) kételkedem válasza GrandeP (#22022) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A munkahelyi monitor 17" Gaba LCD 800*600-on, az itthoni FuSi 19" LCD 1024*768
Mind a kettőnél ugyan olyannak láttam a képet.

(#22024) GrandeP válasza GrandeP (#22022) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

NA így hülyén hangzik...

Szóval, a linkelt képeken, látom a hibát, de itthon a böngészőben, vagy élesben megnyitva már nem.....

(#22023 kételkedem)

Ahan, akkor télleg nálam a hiba, vmit elqurtam, na mindegy akkor holnap ezzel kezdem a munkát, már már vége, további szép estét

[ Szerkesztve ]

(#22025) localhost válasza Oldjammer (#22013) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyiket sem : STANDARD VAGY PROF! EZT

Lásd még ezt a topicot...háromezernél is több hozzászólással és a HD SENTINEL fejlesztőjével

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#22026) Klemens válasza kételkedem (#22020) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Hú..az jó! :D
Mástól is kérdeztem, neki 27x25mm-es a matrica. :F
Hát...nem tudom.
Köszönöm szépen! :R

(#22027) mefistofeles

mefistofeles
(fanatikus tag)

Skacok!
Nagy problémám van!
DV kameráról akarok felvételt másolni a PC-re firewire-n keresztül, egyenlőre Movie Maker használatával. Az a gond, hogy akár mit csinálok a PCre került felvétel mindíg dupla sebességű, lejátszáskor élvezhetetlen.
Mi lehet a probléma???? :F :O

(#22028) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helló!

Tudna nekem valaki mondani egy e-book szerkesztőt ? Lehetőleg ingyeneset de ha nem az,az sem baj.

(#22029) mezis válasza mefistofeles (#22027) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Üdv.!

Én a Power Director ősrégi változatát szoktam használni és semmi probléma.

Próbáltad már az ingyenes VLC media player-t ?

DV kameráról akarok felvételt másolni a PC-re firewire-n keresztül, egyenlőre Movie Maker használatával. Az a gond, hogy akár mit csinálok a PCre került felvétel mindíg dupla sebességű, lejátszáskor élvezhetetlen.

mezis

(#22030) consulatio

consulatio
(újonc)

Sziasztok

Némi segítségre lenne szükségem a következőkhöz.

Sehol nem találok olyan beállítási lehetőséget, ahol a legördülő lista elemeinek betűméretét változtatni (növelni) lehetne. Pl: autoszűrő
(úgy tűnik az egyes elemek eredeti betűméretétől függetlenül a lista egy "gyárilag" beállíott, meglehetősen kis betűmérettel jelenik meg, ami bizonyos körülmények közepette nehezíti az olvasást, kiválasztást.)
Egyáltalán, létezik ilyen lehetőség?

előre is köszönöm,
Üdv

(#22031) Atti1112

Atti1112
(fanatikus tag)

Sziasztok ! Egy olyan kérdésem lenne : melyik az a program amivel kijelölök a képernyőn egy részt ( ablakot méretezek egérrel a képernyőre) és elmenti a képet (avi)-hangot(mp3) ami azon a kijelölt területen belül történik ? Tudtok ilyet ?

Segítsetek , ha tudtok ! Köszi !

(#22032) consulatio válasza Atti1112 (#22031) üzenetére

consulatio
(újonc)

A program neve CamStudio
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2654&k=15

Remélem jó lesz, nekem megvan.
Szia

(#22033) djbahool

djbahool
(senior tag)
LOGOUT blog

Légyszíves valaki adjon egy NEM HALOTT topik linket, ajándékvásárlási ötletekhez.
THX

djbahool

(#22034) Oldjammer válasza localhost (#22025) üzenetére

Oldjammer
(újonc)

Köszönet Localhost,ma betesztelem!

Jammer

(#22035) PuMa_

PuMa_
(kvázi-tag)

Jó reggelt!
Remélem tud valaki segíteni...Éjjel újra akartam rakni a win-t eladásra szánt gépemen ám a telepítés felénél lefagyott az egész egy kattanás után. Jobb híján egy reset-et kellett csinálnom ám akkor már a telepítés elején jött a kattanás és fagyás. Véleményem szerint az a winyó halt meg, amelyik a dvd-romra van kötve,ezért nem pörgeti tovább a telepítőlemezt, bár nem arra akartam rakni a rendszert, de lehet hülyeséget mondok, nem nagyon értek hozzá. Valakinek ötlet? Előre is köszi

Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan

(#22036) sekli válasza djbahool (#22033) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

én is pont tegnap gondoltam rá, hogy megkeresem a tavalyi topicot, de én is szomorúan láttam, hogy eléggé halott...

[ Szerkesztve ]

(#22037) Pörp válasza PuMa_ (#22035) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Attól hogy egy kábelen van a dvd-romal egy rossz vinyó, nem akadályozza a rom működését. Ha a vinyó kattant, akkor azzal lesz a baj. Gondolom a 120-as Maxtorodról van szó. Ha jól tudom, a PowerMax program amivel tesztelgetni.

(#22038) GrandeP válasza PuMa_ (#22035) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Bővebb leírást tudnál adni?!

Mert így lehet h dvdrom a szar és azért fagy le a telepítés, de még lehet ram és proci hiba is...

Kék halál vagy lefagy? "hülyegyerek" Xp vagy normális winfos?

Addig is tedd külön szalagra romot és wincsit.... és próba.

(#22039) ollie válasza PuMa_ (#22035) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen esélyes, főleg, ha a kattanás a vinyóból jön. Bár akár az alaplapi IDE vezérlő is meghalhatott, de a legjobb esetben csak az IDE kábel adta meg magát. Első lépésben cseréld ki a PATA kábelt.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#22040) ollie válasza consulatio (#22030) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De hol használnád ezt a listát? HTML? Excel? Valami programnyelv?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#22041) PuMa_ válasza Pörp (#22037) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Igen a Maxtor winyón van a rom és az is kattan szerintem. Bár a kisebbik samsungra akartam telepíteni. A maxtor winyó egyszer már el is szált, getdataback-el hoztam vissza.

A Win normális SP3-as az új gépen már az megy gond nélkül. A gép viszont már gyanúsan viselkedett telepítés előtt, azért is akartam újrarakni, gyakran fagyott.

(#22042) GrandeP válasza PuMa_ (#22041) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

A maxtor winyó egyszer már el is szált,

Akkor szerintem nincs miről beszélni... :U

[ Szerkesztve ]

(#22043) PuMa_ válasza GrandeP (#22042) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Viszont neki csak annyi köze volt a telepítéshez, hogy rá volt kötve a rom. Másikra ment volna a rendszer, lehet hogy így is ő zavar be?

(#22044) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello mindenki!
A következő mobilok közül kellene választanom: SE k530i ,k660i ,w880i, illetve Nokia:3120c ,5310. Ki mit ajánl?

(#22045) GrandeP válasza PuMa_ (#22043) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Előferdülhet, mivel a winfos ellenőrzi a meghajtókat, most hogy ha kakásat is ellenőrzi, akkor simán lefagyhat....

Kábel csere, csak az olvasó és egy jó wincsit a gépbe....

(#22046) PuMa_ válasza GrandeP (#22045) üzenetére

PuMa_
(kvázi-tag)

Annyira jellemző, hogy eladás előtt hal meg. Érzi, hogy lecserélem :)) Köszönöm a segítségeket :R További szép napot!

"Vicoo" A legtöbbről találsz teszteket, én is nemrég vettem, 1 hét non stop olvasás kellett a választáshoz :)

[ Szerkesztve ]

(#22047) Vicoo válasza PuMa_ (#22046) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

1 hete nonstop olvasok , épp azért írtam ide, hogy a végső döntésem előtt mondja rá valaki az áment az egyikre. Igazából én W880-ra gondoltam,de nincs benne rádió... Igaz eddig sem volt rádióm ,de lehet néha használnám. Meg fotófény sincs ami talán jól jönne sötétben,de ez nem fontos annyira , a kamera nekem csak néha kell.

Szerk: a Nokiákról azért nem nyilatkoztam mert elsősorban SE-t ismerem,meg ahhoz van már 1Gb M2.

[ Szerkesztve ]

(#22048) GrandeP válasza Vicoo (#22047) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Nekem SE .vel csak rossz tapasztalataim vannak... meg valahogy nem tudnak el rugaszkodni a Joysticktól.... és még csúnyák is...
De ez magányvélemény...

(#22049) Vicoo válasza GrandeP (#22048) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

hát a joystick már rég nem téma náluk,de a csatlakozójuk az kv@ sz@r. Lehet 5310 lesz ebből. De ott még a kártyára is költenem kell,és abban sem vagyok biztos hogy rensen kezeli az AAC+ zenéket. Az eddigi Nokiák amiket néztem azok nem kezelték a ennük lévő ID3 tageket,a lejátszóban csak a fájlnév volt elérhető...

(#22050) GrandeP válasza Vicoo (#22049) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Ne mond má, 880w is joystick-os... ;]

Memória karit 1500 ft-ért vehetsz 2 gigásat itt a ph...

Mondjuk nekem pofám lapos, én n95-el nyomulok... :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.