Sziasztok 3X
Nincs ötletetek???????????

Lenne egy igen fontos kérdésem...előre leszögezem eléggé lammer vagyok
Win XP sp3, 2g ram,asrock alaplap 3g intel proci,egy cd,egy dvd olvasó/író,egy 80 és egy 160g winnyó...tökéletesen futó,stabil,"gyors"kis gép volt....
újra kellett raknom a rendszert bizonyos okoknál fogva,azóta egy elég furcsa dolgot művel...
a slave winyó(160G) megnyitásakor legalább 1 percig tart amíg beolvassa az adatokat (illetve a saját gépből pillanatok alatt hagyja hogy belépjek a meghajtóra,de ott már látszik,hogy a mappákra a képeket nem rakja ki,csak egy perc késéssel...amíg ez a belassulás tart,természetesen nem enged mást sem csinálni....utána mintha mi sem történt volna, ugrálhatok ide oda a mappákban,minden ok....illetve néha minden előzetes nélkül felpörög a meghajtó és ugyan ez az egy perces belassulás érzékelhető)
Naplófile-ban ilyen hibaüzeneteket találtam:
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 atapi 5: Paritási hiba van a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Rendszer Hiba Nincs 2008-11-12 13:24:15 Disk 11: Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\D.
(nem úgy tűnik,hogy ezek időpontja egybeesne a fent említett problémával,de ezt ma próbálom ide kábel cserével orvosolni)
virnya és féregírtás megvolt,bad sector nincs sehol,már nincs tippem....azon gondolkodtam,hogy jelenleg sp2,illetve Net keret 3.5 van fenn...csak ennyi az eltérés az eredeti konfigtól,ami sp2,illetve Net2.0 volt...ezeket,lehet,hogy visszarakom....
Várom válaszotokat!
Üdv:Jammer
Jammer

[ Szerkesztve ]
Jammer
Jammer