- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz
tibcsiworld #5583 üzenetére
Szerntem a Tiéd is alaplap-hibás lesz.
-
fa4hu
őstag
válasz
Meggyi001 #5576 üzenetére
Csak közben elszállt a IMEI és a MAC adress. Az IMEI-t vissza tudtam tenni Mobile Uncle Tools-os mentéssel, van Flashtools-os mentésem is minden partícióról, a MAC-et hogyan tudom visszavarázsolni belőle?
Szerk.: Illetve van, csupa e-vel, és a router MAC adress szűrése nem engedte el az ismeretlen címet. :-)
-
fa4hu
őstag
Ma este elővettem lányom alaplaphibásnak tűnő telefonját, amit nem lehetetett bekapcsolni, sem flashelni sehogy sem, így fiókba került közel egy éve. Csináltam egy recovery-s indítást, és láss csodát, elindult! Kíváncsi leszek, mikor fagy ki, száll el.
-
fa4hu
őstag
A megoldás az volt, hogy le kellett szednem az összes androidos drivert a windows alatt, majd csak a flashdrivereket visszatenni, így már felismerte a Flash Tool, és azzal Firmware upgrade-del fel tudtam tenni a gyári ROM-ot. Jelenleg tesztelés alatt, minden rendben működik-e.
-
fa4hu
őstag
Nincs véletlenül valaki Zalaegerszegről? Sikerült felflashelnem a gyári ROM-ot, ok-t írt ki, de az aksit beletéve, nem indult el a telefon. Ki szeretném zárni az aksihibát, ahhoz kellene egy belepróba erejéig egy aksi.
-
fa4hu
őstag
Pontosan ez volt a probléma, csak kora reggel én már elmentem otthonról, úgy telefonáltak rám. Én is azt mondtam a lányomnak, tegye fel tölteni, és tíz perc után magához is tért a töltőn. Most feltettem neki a Better Battery Stat-ot, és figyelem, mi pörgetheti a procit. Egyébként én is az 1.0.5-ös gyárit tettem fel neki.
-
fa4hu
őstag
Úgy néz ki, elszállt a lányom telefonja. Max Seven ROM volt rajta, de az utóbbi időben sokszor lefagyott, ezért újraraktam teljes wipe után, visszaraktam a gyári ROM-ot recovery-ből. Minden jól ment, de reggelre lefagyott a telefon, és már be sem kapcsol, aksi kivétel után sem. Van valakinek ötlete erre?
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #4886 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #4884 üzenetére
Abból is több ROM van. :-) Melyik vált be, melyiket javaslod? Magyar nyelv nem lenne hátrány.
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Melyik ROM-ot tudjátok javasolni, ami kellően gyors és az alap ROM-ra CWM-ből átpartícionálás nélkül feltehető? (Lányomnál is előjött a Play-es telepítési hiba, ideje új alapokra helyezni a rendszert.)
-
fa4hu
őstag
válasz
Darellus92 #1615 üzenetére
Szerintem nem. Ha van készleten, raktárról, Mo-ról kapod, ha rendelni kell, közvetlenül külföldről jön, ÁFA-lehetőséggel. Szerintem a készülékek többsége csak rendelhető, nincs raktáron náluk.
-
fa4hu
őstag
A lányom két hónapja használja a minideal-es ROM-mal, minden működött eddig rajta, az aksi nagyon jól bírja, a képernyő is elfogadható minőségű (mondom ezt HD-s Jiayu G3-at használva).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest