Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - RAM topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - SSD kibeszélő

- 

PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

scyllarus
veterán
válasz

Gorky01

üzenetére
						"CM9 & AOKP Theme - TouchWiz 5.0 v3.0.4.apk"
Te írtad
 Benne van a nevében a TW, de az is hogy téma. Ez egy téma, amelyik az aktuális launchernek - ha az engedi - TW kinézetet ad. Az ikonok azonnal megváltoznak, de a launcher kinézete néha csak újraindítás után. Nekem ez szimpatikusabb egyébként, a saját jól bevált launcheremet szeretem használni, a TW tetszik kinézetre, de az eredetivel azért vannak gondok, kérdezz meg egy Samu tulajt... Szárnyakat adhat egy Samu telefonnak egy launcher csere. 
.
Mindkettő benne van a névben. Vannak TW launcherek, amik valóban önálló programok, még a SGS III launchere is hozzáférhető már, de ahhoz pl. ARMv7 kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mozilla Firefox
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - Motoros topic
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Eredeti játékok OFF topik
 - World of Tanks - MMO
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
 - Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Benne van a nevében a TW, de az is hogy téma. Ez egy téma, amelyik az aktuális launchernek - ha az engedi - TW kinézetet ad. Az ikonok azonnal megváltoznak, de a launcher kinézete néha csak újraindítás után. Nekem ez szimpatikusabb egyébként, a saját jól bevált launcheremet szeretem használni, a TW tetszik kinézetre, de az eredetivel azért vannak gondok, kérdezz meg egy Samu tulajt... Szárnyakat adhat egy Samu telefonnak egy launcher csere. 
.