-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T1k3
tag
Felraktam az új Fagyi ROM-ot.
- Frissítést szokás szerint nem szereti a telefonom.
- Jó, visszatöltöm az előzőt. Meg sem lepődtem, hogy nem töltötte be.
- Harmadik nekifutásra nem dobta a 7-es hibakódot telepítésnél.
- int2ext nálam még mindig nem jó, csak a kezdőképernyőig jut a telefon.
- Újra.
- Minden jó, semmi hiba, gondoltam én. Mígnem ugyan az a hiba generálódott, mint az előző verziónál. Nem tudok letölteni a Play Store-ból. (Eddig csak a Fagyi ROM-oknál tapasztaltam ezt. Bár gondolom nincs összefüggésben.)Természetesen utána néztem máshol is - xda stb. - ennek a Play problémának. Mindenhol ugyan azt találtam, mint itt.
- Fiók törlése, cache etc. - Nem jutok előrébb.
- Gyári állapot visszaállítása. - Ez a legutóbb bevált de az összes beállításom...Arra viszont sehol nem találtam magyarázatot, hogy mi okozhatja. Valakinek valamit használható ötlete van?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged