Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
Nos, arra a gyanúmra,hogy a CyanMobile eXperience ROM a hátam mögött hívogat+sms-t küldözget megjött a bizonyíték. Volt a múlthavi számlámban pár gyanús tétel,kértem egy részletest és olyan időpontokban,amikor fizikailag sem tudtam volna telefonálni (vezettem + reggel hat órakor indult a hívás !),felhívta kollégámat,a legtöbb, amit egyszerre benyomott az 40 perc volt. De ,és itt jön a csavar,a kollégám meg nem emlékszik,hogy felvette volna és hallgatta volna a nagy semmit 40 percen át! Ráadásul a kettőnk közti egyezmény szerint én csak csörrentem,ő hív vissza,mert neki céges flottája van.
Szóval óvatosan ezekkel a romokkal emberek,nem feltételezem,hogy szándékos ez (mert a fejlesztőnek szvsz ebből nincs semmi érdeke),de belekerülhetnek ártalmas kártevők is.Ha azt veszitek észre,hogy olyan hívást produkált ,amit nem ti kezdeményeztetek,azonnal le vele a telefonról !
Bocsi,ha egy picit OFF volt.
Visszagondolva,abban az időben a gyári tárcsázó helyett az Ex Dialer volt beüzemelve !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest