- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
felment a telóra a sweet dreams III, kösz mindenkinek aki segített
-
dr_ace
aktív tag
válasz
dragon1993 #27093 üzenetére
köszi a választ.
van olyan clockwork mod ami számítógép nélkül telepíthető? és ha igen akkor hol találok ilyet? (esetleg leírással együtt)
-
dr_ace
aktív tag
válasz
Pumika1975 #27083 üzenetére
köszi a segítséget
de az még mindig nem derült ki, hogy miben jobb a sweet dreams mint a gyári froyo, illetve hogy kinézetbeli módosítások vannak-e rajta. valaki ezekre? -
-
dr_ace
aktív tag
sziasztok, tanácsot szeretnék kérni.
még régebben foglalkoztam custom romok telepítgetésével, valahol az FLB 8-9 környékén, aztán valahol a swedish springnél már elvesztettem a fonalat, mert amióta kijött a gyári t-mobileos froyo azóta az van fenn és nagyon meg vagyok elégedve vele.
gondoltam megnézem, hogy most hogy állnak a dolgok, van-e már jól használható gingerbread (CM7-tel sosem foglalkoztam), és látom hogy a sweet dreams romok népszerűek nagyon. a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e erre áttérnem gyári 2.2-ről, milyen előnyökkel járna?
a gyári rommal most 3 napot szokott menni egy töltéssel nekem a blade, gyors, stabil. ehhez képest jobb a sweet dreams?
és még annyi kérdésem lenne, hogy a jelenlegi sweet dreams rom kinézetre eltér az alap androidos kinézettől? pl betűtípusok, témák ilyesmi. ha igen, akkor lehet rá felrakni olyan témát amivel teljesen gyári kinézetű lesz?köszi szépen előre is a válaszokat
-
dr_ace
aktív tag
sziasztok, tanácsot kérnék.
szerintetek mennyiért lehetne eladni a blade-emet? fél éves t-mobile-os (tehát még másfél év gari van rá), karc- és sérülésmentes, hibátlan, gyári 2.2 szoftver van rajta, minden gyári tartozéka és a doboza is megvan.
köszi előre is a tippeket -
dr_ace
aktív tag
válasz
jano_77 #10111 üzenetére
"Tudja vki, hogy létezik-e a ZTE Hungary Kft.?!?
Illetve, hogy vannak-e ott emberek, dolgozók?"van, azzal az irodaházzal szomszédos irodaházban vannak, amelyikben dolgozok.
gondolom dolgoznak ott emberek, máskülönben meglehetősen okafogyott lenne bérelni egy irodát, nem?
viszont abban is biztos vagyok, hogy ők nem fognak veled foglalkozni.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest