Hirdetés
Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #9623 üzenetére
Mindenképpen valami hardver területen erősebb készüléket(szerintem kevés ez a proci ennek a telónak ekkora kijelzőhöz).pl. egy Defy az már faxa lenne.Használtam egy hétig Defyt és a 2.1-el sokkal gördülékenyebb mint az enyém 2.2-vel. A skate elég jónak tűnik persze majd csak akkor mondhatjuk ezt ki,ha kiderül mennyibe kerül. Meg hát mikor kezdik azt még forgalmazni itthol?
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #9607 üzenetére
Faxa!
A te romodban csak 2 dolog zavar.Az egyik,hogy mindig kikapcsol töltés után,+ még valamikor úgy 65% környékén is napközben mikor merül,meg a taskbart nem lehet visszahúzni,viszont sokkal gördülékenyebb a rendszer,nem akadnak a játékok,stb....Tehát összeségében jobb mint a 2.2,csak vannak benn apró idegesítő dolgok.
-
miresz
veterán
Hi!
Lesz valamikor használható 2.3-as rom? Tud valaki valamit erröl? Meg egy lehet,hogy hülye kérdés miért mindenki a 2.2 fejlesztésével foglalkozik,mikor van már 2.3-as rom is.Miért nem ezt? Csak kérdem. -
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca rom-ról valaki tud valamit? Hibák,stb....érdekelne,főként az,hogy ez is újraindul-e minden töltés után?
-
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca-ról tudna valaki feltenni egy képet,hogy hogy néz ki a témája? + valami tapasztalatot írni? Előre is köszi.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz
kelzsoca #5166 üzenetére
(#5111) miresz Erre? Betű téma megoldva.
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5153 üzenetére
Köszi már megoldottam úgy,hogy a blue témában található Fonts mappát felül írattam az eredeti témában található Fonts mappával és updatoltam és már fent is van az eredeti betű típus,de maradt a kék téma.Azért THX!
-
miresz
veterán
válasz
Razor_alpha #5142 üzenetére
Igen ahogy írtam is én csak betűtípust akarok cserélni,a kérdés csak az,hogy melyik az eredeti,ill. honnan tudom leszedni?
-
miresz
veterán
válasz
latis666 #5116 üzenetére
Nekem naponta legalább 2-szer kikapcsol a 2.3-al+ még egyéb hibák is vannak benne,ezért is tettem fel a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t a 2.3 helyett.Én örülnék a legjobban ha lenne egy működő,hibátlan vagy elenyésző hibával rendelkező 2.3-as rom,már tenném is fel,mert nekem is nagyon bejött.Csak ne lenne ennyi hiba benn...
-
miresz
veterán
Hi! Kelzsoca 2.3.3 HUN-al lesz valami továbbfejlesztés,ill. hibajavítás,vagy marad így? Feltettem,updatoltam,sokkal rugalmasabban működikmint a 2.2,csak sok benne a hiba,és ezért feltettem a Swedish Spring RLS3 Kelzsoca Lite Blue-t.Ez sem rossz,sőt nagyon szép lett,de azért jó lenne egy frankón működő 2.3.
Szerk: ill. a svéd romban nagyon kicsik a betűk,vagy nekem kellene szemüveg
Visszaolvastam meg is találtam a betűtípusokat,de nem tudom melyik-melyik. Akérdés az lenne,hogy melyik a sima android betű típus?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest