- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
ZSOOLT2
tag
Másfél órát küzdöttem, de végül csak sikerült egy B08as verziójú gyári Romot felrakni, hogy a Clocwork helyett a gyári recovery jöjjön elő.
Ehhez képest a 2.2-es frissítés lement 5perc alatt....
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Lenne egy láma kérdésem:
Visszaállítottam a gyári 2.1-es androidot, hogy rárakjam a frissítést. Viszont nem tudom a clockworkot leszedni, hogy az FTM felirat visszajöjjön az indításkor.
Tud esetleg valaki segíteni, hogy szedjem le? A feladatkezelővel már eltávolíttattam.
-
ZSOOLT2
tag
A "T" honlapján is csak annyit írnak op.rendszernél, hogy Android, verziószámot nem. Bár nem tudom, hogy korábban is így volt-e.[link]
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy el-lehet-e érni a "főképernyőről" közvetlenül a hívás, ill. az üzenetek menüjét a képernyő aljáról?
Voltam pár T-pontban, de nem volt sehol kirakva a telefon, viszont minden más Androidos vasnál az érintőképernyő aljánál volt egy hívás, menü, és üzenetek "gomb", a Blade-es képeken meg csak a menü elérése látszik.
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Az akkumlátor átlagos használat mellett hány napig bírja működtetni a telefont?
Lehet valamelyik alkalmazással segíteni az alacsony hangerőn, vagy az újabban gyártott telefonoknál már nem jellemző, hogy halk legyen?
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Két kérdésem lenn, Androidos okostelefon vásárlásán gondolkodom:
Melyik az aktuális legfrissebb hivatalos Android verzió erre a telefonra?
Mennyire jellemzőek a kopások/karcok ezen a típuson?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest