- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28908 üzenetére
Hát nem hibátlan a rendszer az biztos. De mivel csak 7 névjegyed hibádzik, szerintem a legbékésebb megoldás, ha azokat szépen átgépeled a gmail címtárba, telefonról letörlöd, következő szinkronizálásnál, pedig ott teremnek a telefonon. A továbbiakban meg mellőzöd a csak telefonos névjegyek létrehozását.
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28889 üzenetére
Hát az úgy érdekes. Úgy érted, hogy elkezded gépelni a nevet, és még akkor is túl sok a szemét közte? Ezesetben lehet a gmail fiókodban kellene körül nézni a kapcsolatok táján. Én egyszer raktam rendbe őket, igaz fél napomba telt, de azóta is hibátlan, meg remélem még sok évig az is lesz. Csak megfelelően kell őket csoportokba rendezni, és akkor a telefon sem problémázik majd a megjelenítéssel. Nekem legalábbis sikerült testreszabni.
-
syl5
őstag
válasz
Shodan #23234 üzenetére
"egy olyan kérdésem lenne hogy ha két google-os fiók is be van állítva a telefonon, akkor hogy lehet megoldani hogy az egyik-ről csak a picasawebalbumot syncelje, a többit naptár, mail a másikról. Illetve a contactokat egyátalán ne syncelje?"
Beállítások/ Fiókok és szinkronizálás menüben rányomsz az e-mail címre és kiválasztod, hogy mit szinkronizáljon és mit ne.
"Az alaklmazásokat nem lehet valahogy mappákba rendezni?"
A "menüben" alap launcher-el nem, de például Go Launcher-el igen.
Az "asztalon" viszont lehet mappákat csinálni az alap launcher-el is.
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest