Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel a Nexus dologgal nekm is beleraktátok a bograt a fülembe
még tavaly decemberben vettem a pengét, apám előfizujára mert pont lejárt neki és amúgy is hosszabbítani akart, így a nyári melóból lett pénzen vettem meg a mobilt. Viszont hiába adtam oda apámnak kp-be azt a húsz rugót, akkor is kamatmentes részletre vette meg a telefont...így eladni sem tudom még
de nézegettem a mobilokat, és találtam két telót amik remélem jó árban lesznek, Huawei x5 és Glory (írtam a tének, hogy lesz-e náluk az x5, de azt írták, hogy nem tervezik
), így maradt a Glory, amit még nem biztos h árulni fognak, de reménykedek benne.
Visszatérve a Nexusra, ha jobban belegondolok még tudok várni nyár végéig, gyűjtök még a zsebpénzemhez (ha sikerül vmi diákmunkát találnom) és nem költöm rá az egészet a barátnőmrehanem lecserélem a mobilt is
de akkor már nem egy nexus típusúra, hanem egy Glory tudásúra, esetleg arra ha kapható lesz, de kétmagosat még nem szeretnék, annyi pénzt sehogy sem tudok összekaparni
És hogy a piáláshoz is hozzászóljak: nem értem hogy miért iszik indenki ok nélkül, apámba is azt utálom h kétnaponta hótrészeg...én is megiszok egy sört ha van vmi buli, vagy legutóbb épp házi pálesszel kínáltak meg bnőm bérmálási buliján (ráadásul motorral voltam
) de ok nélkül én nem piálok
Viszont most koccintanék arra, hogy a romfőzőink mégsem hagynak el minket -
kelzsoca
félisten
Nah végülis átrágtam a dolgot, és maradok a Blade-nél
Erre esetleg lehet inni is, ha már erre jártok.
-
Luissimo
veterán
Áááá, dehogy.
Itt sokkal jobb a nexus, ivó cimbo rák vannak itten.apropó. Ti mindent tudtok.
tudja valaki hogy a buborékos ásványvízben hogyan teszik a buborékok köré a vizet??
(mert azt már megtanultam, hogy a cső úgykészül, hogy fúrnak egy lyukat a levegőbe és azt utána körűltekerik lemezzel.) -
Miksz
tag
Szilvás jó estét
sörrel körítve.
Én is maradok pengés, nem fussa negyed évente új telefonra
Inkább legyen ser meg jókedvja, meg mán hozzám nőtt ez a kis szerzet
vagy stockholm szindrómám van -
TRob1
veterán
Sztem már mindneki a Nexus S topikban lakik
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #3378 üzenetére
ajaj! tilleg kihaat a fórum...
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Pumika1975 #3377 üzenetére
írok valamit aztán kihal a fórum....
-
Pumika1975
senior tag
válasz
pista59 #3371 üzenetére
így van, inni kell rendesen!!! abból nem lehet baj...
ux1:
nekem is van mire, most költenem, fiamra meg gyüjtök gázpalackra pálinkafőzéshez
zsoca: tudom, hogy megérné, meg jó telefon, de ....... november elött nem cserélek mobilt 1 év hűség akkor telik le, arra meg több ilyen kategóriájú telefon lesz hasonló áron, addig meg inkább blademmel iszogatok
közvetlen munkatársamnak sgs sII-e van nagyon jó , de megnézettem vele a processzor használatot....
szinte nem is használja mindkét magot.... -
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #3370 üzenetére
Dehogy... Azok vagy játékos gyerekek, vagy szimplán józan-életű hülyék. Esetleg nincs mire költeni, ( igaz pálinkára lehetne, vagy utalhatnának nekem is )
(#3372) kelzsoca
Igen úgy másfél éve "felső" kategória VOLT.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Hát kérem ezek a tények, egy felsőkategóriás készüléket adnak oda most jó áron a T-nél.
-
pista59
őstag
válasz
Tudományosan kell foglalkozni a kérdéssel!
Az agy tudvalevőleg folyadékban van, akinek telik rá, annak egyenesen alkoholban.
De már a víz is drága, és mint látszik, páran kezdtek kiszáradni, az agyuk meg kocog a koponyához, vízhangszik, csörög, zörög.
Mi csak igyunk rendesen, nehogy elbutuljunk -
pista59
őstag
válasz
dragon1993 #3368 üzenetére
Hogy a két mag négy legyen, az nem lézerágyú, hanem klónozás
-
Glatius
őstag
válasz
pista59 #3362 üzenetére
Na ja! Ritkán foglalkozik az ember fraktálgeometriai alkalmazásokkal okostelefonon...
Egész egyszerűen beteges ötletnek tartom ilyen eszközre tenni olyan alkalmazást, amit már érdemes megosztani két processzormag között. Általában külön üzemel a GSM adapter, erre nem kell szót vesztegetni. Sok készüléken külön RAM modul is van hozzá. Általános feladatokra elégnek látszik 800-1000MHz és egy jó grafikai processzor még kellhet a 3D alkalmazásokhoz. A többi pedig parasztvaku, e-penis, és egyéb galádságok.
A svájci bicska utódja a kínai telefon: RDS rádióval, rádióadóval, sokkolóval, mini házimozival, lézerágyúval és FM babaőrrel...
-
konikan
aktív tag
Anyám a délután folyamán mondta, hogy kellene neki egy új telefon (k310 van most) mutatom neki a nexust a t-nél, meg a mobilarénás videót, csak ennyit mondott: nekem kell egy ilyen...Jövő héten megyünk telót venni
Ha már kötött előfizut egyszer (a blade-re nekem) akkor mellette lehet még 1-et? -
pista59
őstag
válasz
Glatius #3360 üzenetére
Én sem a márkához vagyok hű, hanem amit kaptam a pénzemért.
Mivel ez itten a Tudományos Alkesz Akadémia, jó lenne tisztára tudományos alapokon kitárgyalni, hogy a kétmagos, sokmagos, sok gigás processzor milyen alkalmazás hogyan tudja kamatoztatni, és viszont, a gagyi 600 Mhz-s proci mire nem alkalmas.
És akkor én is, más is, mivel tudja, hogy milyen alkalmazásokat szándékszik futtatni, tudja, hogy mi kell nekije.
Epénisz szindróma itt nem lehet, mert ez tudományos.
Ilyen érveket tudok elfogadni:
240*320 kijelzőn a 2 gigás proci az 1 óras filmet 5 perc alatt lejátsza.
Ekkor látszik az erő fölény konkrétanJa, el ne felejtsem: igyunk már
-
pista59
őstag
válasz
infectedmann #3358 üzenetére
Én nem adom lejjebb a blédnél. Nem kell a nexus.
-
infectedmann
őstag
Ha minden ROM buherátor Nexus S-t vesz mi lesz velünk?
Nekem is váltanom kell, akkor
-
TRob1
veterán
Na akkor hajrá mindenki, úgy látom nem pörög a Nexus S topikja. Fel kéne kicsit turbóznotok
-
baal-amiga
senior tag
Ez megnyugtató.Szerintem ez tendencia lesz, minden gyártó/szolgáltató rá lesz kényszerítve az árcsökkentésre a kínai áruk dömpingje miatt. (Meg ugye Kína már USÁ-nak hitelez.) Ha a minőségellenőrzés is általánosan javul, komoly piacokat veszíthetnek a drága telefonok gyártói.
(#3344) TRob1 Milyen igaz, eszembe is villant, hogy pléd vételekor is nagyon hónap vége volt, s gyorsan kellett dönteni a flotta szerződés változása miatt.
(#3347) hr Ha ügyes vagy és ágyas barackot választasz, talán lesz benne +1 mag
-
TRob1
veterán
válasz
szezso15 #3342 üzenetére
Ebből is látszik, hogy még nagyon gyerek vagy (te majd csak később fogsz sírni - ahogy a magyarok többsége teszi -, hogy így nincs pénz meg úgy nincs pénz. Csak cigire, piára, meg több telefonra, meg jó pc-re+mellé laposra...stb.). Van 1 jó telefonod, meg van 50k-d, de te inkább veszel egy másik telefont.
(#3343) ux1:
-
ux1
addikt
válasz
baal-amiga #3338 üzenetére
Nyugi lesznek rom-ok. Nekem a következő az már 2 magos lesz, ha lesz ilyen jóárasítva. Most szezso-tól megveszem 11-ért a plédet.
Így lesz kétmagom
(#3344) TRob1
Pedig menyit lehetne inni 50k-ból
-
szki
őstag
válasz
baal-amiga #3338 üzenetére
Mnyp pénz mire megjön (még egy hónap), addigra már a Nexus S-t kell cserélni akciós SGSII-re
Pontosítás: Nokia5800-at 2009.02. hóban vettem, és nem 2008. De 60-70eFt között volt 2 év hűséggel. És pont a Blade lett az utódja. Van pár aranykártyás előfizu a családban, és csak upgradelni szoktam mindig a készüléket.
Szerk: lehet el se kell adnom a Blade-t, mert a 10 éves lányom jelezte, hogy kellene neki
Na megyek füvetnyírni! -
-
baal-amiga
senior tag
Na, le is hűtöttem magam, csak racionalizálni kell: penge 20k volt, 3 hónapja van meg; dominóban azért bő minimálbér a 'zess (meg lagzi meg jogsi meg blablabla fontosabb). Persze ha visszautalják a mnyp reálhozamomat, s lesz még eksön, újra begerjedek
Különben is, már négy hónapja nem vettem karórát, nem akarom elkezdeni a telefonok gyűjtését.
Szezso: ígérj be kitűnő bizit, hogy minden nap le/kiviszed a szemetet, sosem részegedsz le, nem állítasz haza terhes osztálytársnővel... stb.
Azért remélem a romfőzők legalább nem vesznek gúglifont, mi lenne akkor velünk?
-
TRob1
veterán
válasz
szezso15 #3332 üzenetére
Mondd neki hogy majdnem duplája a proci sebesség, és gondoljon bele, hogy 1 perc alatt Te majdnem 2 percet tudsz ezáltal beszélni, és így mennyit lehet spórolni. Sőt, kétszer gyorsabban tudsz sms-t is írni, ezáltal meg ugye több idő marad a szobád rendbetételére. És a navigáció is gyorsabb lesz, ezért gyorsabban is fogtok odaérni, bárhová is mentek: ez ugye megintcsak sok plusz szabadidő...stb.
Egyébként az ovónénidtől is kérhetsz pár tippet, sztem biztos szívesen segít.
-
szki
őstag
válasz
szezso15 #3331 üzenetére
Nem tudod Te miből maradtál ki Symbian Touch kihagyásával
És persze sok más mindenből... Mikor születtél, én már akkor mobiloztam kofferrel
(1996-ban Westel450)
Félre a tréfát: akkor megbeszéltük. Hamarosan lesz pár alaposan tesztelt, eladó penge
És lesz pár új Nexus S. Remélem jófajta főzött romokkalszerk: egyszerű a fogadalom: többet nem fogsz készíteni ZTE Blade-re főzött romokat, és több időd jut a házimunkában segédkezni
-
szezso15
addikt
Ba*ki, segítsetek!
Hogy magyarázzam be anyámnak, hogy így meg úgy megéri??HELP!!
Olybá tűnik, fogadalmat kell neki tennem
-
szki
őstag
válasz
konikan #3323 üzenetére
Nem biztos, hogy lejjebb megy az ára. Én voltam így Nokia 5800-zal 2008 januárjában, és nem ment le az ára hónapokig! (megvettem 2008 februárban)
Amúgy döntöttem: jövő héten kapok fizut, és WebShopból megrendelem a Nexus S-t 2 év UPG, és részletre. Lesz két telefonom átmenetileg, de a Pengét biztos el tudom majd adni megfelelő áron. -
Heimdallr75
őstag
jól olvasom hogy nincs sd-bővités?
(#3326) kelzsoca:
nyilván csak meglepett kicsit
ilyet utoljára a 2 napig nálam lévő optimus 7 en láttam
igaz az win7 mob
Messze kerüljetek el -
kelzsoca
félisten
Bizony-bizony, ez már kifutóban lévő termék, kisöprik a raktárkészletet, és valószínűleg ennyi volt
(#3323) konikan
Ennek az ára már nagyon nem fog mozogni
(#3327) Heimdallr75
16Gb nand nem elég?
Legalább nem kell SD-t venni, és a NAND jóval gyorsabb mint egy szutyok SD kártya
-
szezso15
addikt
Domino-ba venném, 50 van kéznél, 11-et csak kapok a plédemért
-
kelzsoca
félisten
No akkor folytassuk itt!
A Google Nexus S nagyon jó áron van feltöltőkártyás csomagban!
Egy ZTE Skate sehol sincs ehhez a tudáshoz képest, és az is lesz ennyi.
Én erősen gondolkozom a váltáson, és nem vicc.
-
pista59
őstag
Ezek után maradt megint a vedelés
Éljen a CM extra settings
Igyunk! -
Miksz
tag
HUKK
-
Glatius
őstag
Az a SE X8 egy visszafejlesztett olcsóság.
A penge pedig a maximum amit ilyen vasból ki lehet hozni.!
Az egyiket azért csinálták, hogy a csórókat is le lehessen húzni a Pengét meg hogy nekünk is JÓ kütyü legyen a zsebünkben.
Jelentem befejeztem!Nem a söröcske beszél ám belőlem... pedig suttog ám!
Igyunk az X8-as telócskának megszavazott 2-es személyi számra!
-
pista59
őstag
Na, most értem a sony-hoz. Innom kell erre az elvetemültségre!
Azt a töpörödött kis sz.rt hasonlítani egy eredeti blédhez? Hát nem semmi, de a bátorságot tisztelem, amiért egy blédes topicban illeneket le mert írni a fickó -
Miksz
tag
Igyunk a szilvafákra
épp szliva pályinkát izsomOpps szép napot mindenkinek
-
pista59
őstag
Borzalom!
Amióta szabin vagyok, nincs időm fórumolni.
Vissza kell mennem dolgozni
És: éljen a Launcher2
Igyunk !!! -
Glatius
őstag
válasz
Pumika1975 #3300 üzenetére
Még mézzel is vállalható... de a méz az nagyon jó kell hogy legyen, ha egy kicsit is bűvészkedett vele a méhész, zavaros lesz a pálinka, mint amit felvizeztek.
Egyébiránt verőfényes jó reggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest