Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
ezek a r0hadt trollok h mindenhol ott vannak [link]
-
Weeman1
veterán
Milyen kocsma ez ahol piáról szó sem esik?
-
nggabi
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #16678 üzenetére
110k
Az új ára a 200k-t súrolta.
A Note support kihalásának fő oka, hogy megjelent az SGS3, a modderek szinte azonnal lecserélték a nótát, és innentől a fejlesztéseknek annyi, a Samsung sem foglalkozik már az óriásbébivel, majd a nóta2 lesz itt a megváltás (200k-ért
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#40993792 #16677 üzenetére
Nem lenne semmi gond vele, ha mindezt ésszerű áron adnák. Simán bele lehetne törődni a hibákba, ha egy barátságosabb árcédula lenne a termékeik mellett és azt mondhatná rá bárki, hogy "a fene vigye el, hát adtam érte 50 ezret és nem tökéletes, de nekem így is megfelel" Lásd: Blade... Viszont 110k-ért már nem ez a véleménye az embernek, hanem az, hogy "b.meg én ilyet fost biztos nem veszek!!!
"
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt ide is.
-
nggabi
félisten
nah, de vissza a topik eredeti témájához
sz@rblécsak vicc vót -
nggabi
félisten
[link]
trrolooll
zsóti bedobja a kádba a döfit. döfi elmerül, úszik. zsóti: te asszony, mik ezek a kis gumidugók itt az asztalon?
-
kutkut
addikt
Jah, lenne egy kérdésem a zurakhoz... Szegény sgs-en mintha fogyna a ram. Irreálisan sok a használt ram, bezárja a launchert, pedig a beállításokban be van pipálva, hogy ne zárja be, és nem is szokta bezárni. Ma valamiért meghülyült.
A kérdés, hogy tudnám kideríteni, mi eszi a ramot?! Próbáltam a "top" parancsot, de ott nem tudtam sok mindent kihámozni, túl sok az adat, nem fér el a kijelzőn. és mire görgetnék a listán, a frissítés miatt visszaugrik az aljára. Próbáltam letölteni egy elixirt, de letöltésnél fczik a market.
Persze, töltsem le máshonnan... Egyéb ötlet?
-
Luissimo
veterán
-
nggabi
félisten
nesze zsótikám, vérbeli motorolafan [link]
-
nggabi
félisten
trololl [link]
-
Weeman1
veterán
Pálinkás hétfő reggelt.
-
-
Luissimo
veterán
válasz
tariattila #16610 üzenetére
milyen tok van ott?
és holvetted ? ? -
nggabi
félisten
válasz
tariattila #16610 üzenetére
vizet. de azt kva sokat
-
tariattila
veterán
aggy'sten!
mit ittatok ma?
-
nggabi
félisten
nah ez a buli is megdöglött
más: gördeszka 1.hsz "Többféle szoftver közül lehet válogatni, amivel a tudása elérheti a benne rejlő lehetőségeket."
muuhahh nyííhhaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Baldur's Gate 3
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest