Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem is kikapcsolásra gondoltam. Hanem valami olyasmire, mint a nVidia féle UC akarna lenni az nVidia szerint.
Azaz átalakítja a kódot, hogy a kártya azt jobban fel tudja dolgozni.
Általában a +4 pipeline azért nem teljesen rossz.
Ezt valahogy úgy képzelem (lehet, hogy naívan) ha tudjuk, hogy az egyik pipeline-nak valamivel gondja van, de mást viszont gond nélkül meg tud csinálni, akkor csak olyan feladatokat osztunk ki neki amivel nincs gondja.
Ne adj isten ha tudom, hogy mit ront el, akkor úgy alakítom át számára a bemenő adatot, hogy helyes eredményt kapjak.
Ha nem kapcsolható ki teljesen, akkor esetleg elképzelhető, hogy lehetne neki valami kamu feladatot adni, ami nem módosítaná a végén megjelenő képet. De a másik három pipeline viszont hasznos feladatot végezne.
Vagy valami hasonló.
Szerintem nem lehetetlen, csak épp nem éri meg.
Valószinűleg az ATI is megírhatta volna a drivert/BIOS-t, hogy mondjuk kettessével legyenek ki-be kapcsolhatóak a pipeline-ok, de nem érte meg foglalkozni vele. -
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest