Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem nagyon hiszem hogy egyenként tudnák lekapcsolni a hibás futószalagokat mert akkor minde chipet tesztelni kellene szépne addig amíg nem találnak 4 működőt és aztán lekódolni a helyüket valamibe. De mibe? Amikor kijön egy chip nincs még meg kihez kerül és milyen bios ül mjd mellé.
Durván az lehet hogy kész a chip, letesztelik hibázik-e 8al. Ha igen akkor átkötéssel lekapcsolják az egyik 4est és megint megnézik. Ha most megy akkor eladják 9500nak ha nem, akkor megy a szemétbe. -
anaqer
veterán
Amennyire én tudom, ez nem egészen olyan, hogy ha rossz egy gyertya akkor három hengerrel megy a motor. :)
Legjobb esetben is bitangmód kifinomult driverszintű support kellene a dolognak, ami felismeri, hogy az adott chip adott csővezetéke vajon melyik részén ereszt. De kétlem, hogy egyáltalán megoldható lenne. :( -
divot
veterán
Én is valami hasonlón elmélkedtem, csak puritánabb (lámerebb) megfogalmazásban. Egyébként azért jutott mindez az eszembe, mert két kártya is járt nálam az utóbbi hetekben, egy 9500-as, amely eléggé bekockázta a képernyőt, és a mostani 9800SE, ami a 9500-hoz képest alig hibázik, de hibázik.
Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest