- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
AND1
őstag
Mindenből ugyan azt a verziót telepítettem, egyedül a VIA 4in1 legújabb verzsönjét töltöttem, hogy az a legfrisebb legyen a kt8 miatt.
-
AND1
őstag
nod32 talált vmit, de kiírtotta...meg ugye egyből adaware-t is küldtem neki. Azzal is kitisztittom a rendszert. Szal..most elvileg nincs semmi. De rohadtul idegesit, hogy fellépek netre 1-2 órát és máris jönnek a gondok. Pl elfelejtettem tök véletlenül a sasser meg a blaster pach-et betolni, mert így is van elég gondom...erre az is megtalált és reboot-olt :))
-
AND1
őstag
Pár nappal ezelött vettém észre, hogy netezésnél, mikor az oldalakon görgetek megakad/befagy a lap (1-2-3 sec) és utána megy tovább. Sok sebből vérzett már xp-m így hány megkenyelmeztem neki és újratelepítettem. A diagnózis azóta is fenn áll. Tapasztalt már vki ilyet? Mert én még nem...pedig láttam már sok mindent. Hw kizárt, sztem vki sw gumbanc lehet. Friss a rendszer.
4in1,dx9,Catalíst,landriver,adaware,nod32 és néhány progi van fent. Tudom, nem nagy dolog, de rohadtúl idegeít és nemtom mire vélni. Jaah mási, hogy nem rendszeres. 5 percig ilyen, aztán 10 percig nem észlelem, aztán megint. Mi a fene...?!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest