- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
fmfizikus #7491 üzenetére
Én még anno amikor megvettem 2 éve az X10-t is írtam, hogy akkor az USB 3.0 bemenettel gondok vannak. Mivel nem volt rá szükségem hagytam az egészet. Van 5 TB NAS és 2 TB a zidoo hasában. Eszerint nem sok változás törten e téren.
És nálam a kb 2mp kimerevedés hálózatról nézett mozi filmeknél van de elindul magától. De ez már az X8-n is meg volt. -
válasz
fmfizikus #6993 üzenetére
Kiegészítésként még annyi, hogy ha megnyitod a film borítóját és látod az adatlapot, akkor annak az alján látod, hogy mi az a fájl, ami információként szolgált az adatlaphoz. Sajnos nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, hogy ez alapbeállítás-e, vagy be kell kapcsolni, de sokat segít.
Ugyanígy az adatlapon ha négyzetekben számok jelennek meg (1. 2. 3.) az azt jelenti, hogy az adott adatlaphoz több fájlt csoportosított. Azokat külön-külön fel lehet ismertetni. Ez főleg gyűjteményeknél fordul elő, ha nem pontos a fájlnév.Nekem ezek voltak, amik nem tűntek fel elsőre, gondoltam leírom.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
fmfizikus #6993 üzenetére
A filmek mappában csak filmek a sorozat mappában csak sorozatok a zenei mappában .......... stb.
Külön külön kell megadni és bejelölni mi található a fő könyvtárba.
Ha lehet a semple fájlt ne töltsd le vagy ha lehet töröld ki. Azok szoktak + megjelenni. PL én a focit a sorozatok közé mentem és valamit keres helyette és ha talál akkor berak valamit. De a leírt lehetőségnél lehet törölni a listából és utána tiltani, hogy ne szkennelje. Akkor azon a bélyegen lesz egy zárt lakat ikon.
Az alap megjelenése a H.T 2.0-nak az All megjelenése.
A bal oldali menüben fent a jobb sarokban is van egy szűrő és ott ki tudod választani melyik mappát amit szkenneltél jelenik meg, de amint kilépsz a H.T.-ből vissza áll az All-ra. -
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
fmfizikus #6973 üzenetére
Egyszerű a válasz nincs feltöltve még a TMDB oldalra.
Akár te is felhetedelted reg után ha csinál egy ismertetőt.
A Zidoo player alapból be van állítva az eléréseket neked kell megadni, de gondolom azok megvannak. A lejátszó utolsó piktogramnál vannak beállítások de angolul és az nekem sajna nincs. De azok már csak finomságok a mentések meg egyebek végett.
Lorantz24 - azt még nem próbáltam. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
fmfizikus #6961 üzenetére
Szia!
Okvetlenül töltsd le a legújabb fw-t és másod egy penre és arról a fő oldalon ABAUT - Update . Magától a 3 év alatt csak 1x frissült a box. Meg fog javulni a találati arány.
Az időjárást most megnéztem és nem találok hozzá beállítási lehetőséget de nálam BP 0-6 c fokot mutat. Lehet, hogy google fiók kell és a helymeghatározás engedélyezése és a legközelebbit mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest