- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokratesz71
csendes tag
válasz dgyuri0123 #11787 üzenetére
Nem tudom honnan veszed, hogy bármit is rosszul csináltam... primarera te csatolsz mindig vissza, van hogy az erősítőnek kell menni... az i22-n már több szinten túlléptem, nem minden embernek végállomása az i22. Egyszerűen egy Dali rubiconnal nem volt pariban. A Hangsúly itt azon van, hogy egy 10000 Ft os valódi félvezetőt hírből se látott vacakkal kapcsolatban úgy adjátok elő, mintha annak ugyanolyan hangja lenne mint egy több 100000 Ft os hifi készüléknek, holott dgyuri egy majdnem 1millás rendszerbe illeszti a 45$os kütyüjét, amiben még konverter sincs, de úgy írja ide le, mintha attól lenne élvezhető a muzsika. Nos ez vicces tényleg. Én nem keverek semmit, HDMI n keresztül is a digitális jelet átalakítja egy házimozi erősítő Dac-ja és azt hallgatod. Azoknak a multimédiás lejátszóknak van saját dacjuk, amelyeknek van analóg kimenete, amelyiknek nincs az lehet, hogy negyven dollár és ezzel tök jó itt nyomulni hogy milyen gáz és milyen sznob itt mindenki, aki drágán vesz, de megszólalni csak a külső dac árával együtt fog megszólalni élvezhetően. És ebben Semmi vicces nincs. Inkább nem kéne elferdíteni és fölnagyítani, ill. elnagyolni adott esetben dolgokat. Mert még mindig nem tudom, hogy én mit keverek, de azt is szeretném hallani, hogy most akkor mitől szól szépen az a negyven dolláros kínai kütyü, ha nem a primare i22 től és pioneer zászlóshajó dacjatól. Amit persze ezen diskurzus során tudtunk meg. Mert ezt tényleg nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest