- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Most találtam ezt a progit elég jónak tűnik
Bővebben: link -
ToBeY
nagyúr
Viccnek szórakozni tökéletes egy Atomix de ha megnézed a Fruity Loops picit komolyabb dolgokra képes persze ha értesz hozzá.Nekem egy hosszú sípolást sikült összehoznom 1 hangból,haveromnak 1 trance zenét
ToBeY
nagyúr
Ez azért már nem olyan rosz
ToBeY
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #22 üzenetére
Az a Ejay sem a legtutibb Atomix kategória pár gomb és sávokat kell pakolgatni semmi extra.Haverom Frooty lopps 4 -el 1db hangszinből meg egy lábdobbol csinált zenét majd elhozom tőle ha érdekel valakit!
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg átlehetne nevezni egy zeneszerksztő,dj topicra ha még nincsen ilyen.Mindenki elmondhatná szerinte melyik a legjobb software,és esetleg a kész műveit is bemutathatná a tisztelt topic olvasóknak.
-
ToBeY
nagyúr
Frooty loops ,Cubase SX is nagyon jó zeneszerkesztők ugyan nem DJ progik de még ezeket is használtam ful profik!
-
ToBeY
nagyúr
válasz burgatshow #14 üzenetére
Ehez még jön csomó minden(wav editor stb...)ahoz nem találtam screenshotot
-
ToBeY
nagyúr
A D-Vinyl valahogy így néz ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Hát Atomix-el el lehet hülyéskedni de komoly dolgokat nem lehet csinálni kezdőknek való.
-
ToBeY
nagyúr
Én meg arra lennék kíváncsi,ki milyen DJ progit használ kinek mi a jó?
Szerintem az egyik legjobb DJ progi a Tarktor és D-Vinyl
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB