Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Nálam érdemben a gui frissült kicsit, a használat maga nem változott. Mondjuk nekem a régi virtuoso csomag van, és a mostani változások egy része ebben nem érhető el, csak az azóta bevezetett, drágább, premium nevű csomagban. Úgy látom, azokat implementálták, amik a fent linkelt bétában megjelentek.
-
csergyuri
tag
Első körben csak a radio paradise mműködött tovább, a spoty-t csak saját alkalmazásból tudtam hallgatni, volumio alól nem ment. Ma reggel sikerült minden állt helyre a rend, azt hiszem most már minden jól működik. Közben nemzetközi csoportban olvastam, hogy valakinek a saját NAS-on tárolt zenéit nem látja frissítés után...
-
Patice
Topikgazda
Nehéz megmondani, hogy az erősítőbe épített DAC minősége mit tud egy dedikálthoz képest. Ha nem akarsz külön DAC-ra költeni, akkor jobb választás, ha egy RPi-ból csinálsz egy streamert megfelelő szoftverrel, és akár külön digitális kimenetű kártyával.
Az előttem szólóhoz képest nem tudnék jobbat mondani, teljesen jól írta le a lehetőségeket.
Amivel még esetleg érdemes játszani dedikált kártyánál, hogy amelyik támogatja a külön tápolást, azt érdemes így használni (külön tápegység a Raspberry-nek és egy másik a kártyának). Egy kártyának pl. lehet a tápja egy mobilos akkupakk, csak abból sem a legalja.
Gyári megoldás lehet még mondjuk 100k környékén egy Auralic Aries mini használtan.
Alternatíva lehet még az RPi mellé nem egy HAT, hanem egy USB-SPDIF transzport is. Ezekből szerintem van bőven választék az általad megadott árkategóriában. -
Polllen
nagyúr
Az én variációim DAC vásárlás nélkül
15k-ig:
1. Rp4 USB-ről, pl. olcsóbban egy klotz, drágábban egy supra USB kábel + legalább egy meanwell táp az rpi-hezKicsit 15k felett:
Rpi4 + Hifiberry digi plus/pro + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)50k-ig:
Rpi4 + Allo DIGIONE + profigold coax kábel + legalább egy meanwell táp (nyilván lehet jobb coax kábel és táp is)
ALLO USBRIDGE + supra usb kábel (ebben az esetben az rpi4-t el kell adni, mert ez a player egyben van egy másik board-dal)100k körül nem tudok mit ajánlani, max az 50k-s opciókhoz egy jobb tápot. (ifi vagy lineáris)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest