Hirdetés
Aktív témák
-
60wattosNeon
csendes tag
háj
abbahagytam me sok a bunkóparazt és kevés magyar van. nameg hamar meglehet unni

-
JetiRulez
őstag
Nem sok emberi lényt érdekel ez úgy láccik. Én se jáccom vele mostanság, de ha megjön a kedvem...

-
Yeti910331
aktív tag
válasz
60wattosNeon
üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Én mostanába sokkal inkább SA-ba multizok (mindíg mással jáccok).
-
60wattosNeon
csendes tag
Na. Kiprószáltam ezt a gémet és aszondom..., hogy egész jól el lehet vele hülyülni, ha unatkozok, vagy nem hot-dog sütő van éppen a fejemben.

Adok rája 7 pontot a 10ből. -
Yeti910331
aktív tag
Hogy is kezdjem el? Gondolom első hallásra mindenkinek egy kemény, tuti kis gém jut eszébe, de ez nem így van (vagyis félig igen).
Valójában ez egy multiplayer program a régi DooM motoros játékokhoz, mint pl.: DOOM1, 2, TNT, PLUTONIA és HERETIC (ez ne tévesszen meg, mert nem olyan nagy bénaság, ahogy gondoljátok). Annyi újítás van benne, hogy raktak bele rengeteg Új -pályákat, -fegyvereket, -hangokat, -szörnyeket, -zenéket és –hangokat (ezeket minden szerverbe lépés előtt letölt a progi 5 percen belül); ráadásul addíg tolhatod felbontást, amíg a géped bírja (nálam 1600x1200 a max).
Ami szükséges hozá: eredeti *.WAD fájlok a játékokból (ezek nélkül el se indul a multi), amiket a progi /wads/ almappájába kell bemásolni.
Amikor elindítod a ZDaemon-t, be kell írnod egy általad választott Felhasználónevet és Jelszót, aztán a 'New Account' gombot kell megnyomni.
Ajánlott beállítások a könnyebb kezelhetőség –és a teljesítménynövelés érdekében:
Main Menu>Options>Customize Controls: Jump (Ugrás)
----------------------------->Mouse Options: Always Mouselook (YES); Overall Sensivity kivételével az összes csúszka (MAX)
----------------------------->Gameplay Options: Always Run (YES)
----------------------------->Sound Options: 3D Sound (ON)
----------------------------->Display Options: Brightness (kb. 25%); Crosshair (CROSS 1); Blood Type (SPRITES AND PARTIC); Bullet Puff Type (PARTICLES)
----------------------------->Set Video Modes: Fullscreen (YES); 1024x768-nál nem érdemes feljebb tenni a felbontást.
Innen lehet letölteni: [link]a ZDaemon honlapja (ZDaemon 1.08.01 setup -ra kell kattintani)
A progival foglalkozó egyéb oldalak: [link][HT] Hungaryteam klán honlapja
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest