Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi hogy még hozzászólok, látom már lezártátok, de…
Akkor nem angolul kellene kérni a redditen ha ez a probléma. Bár kétlem. Magyar nyelvű videóval eleve nem tudsz versenyezni az angollal vagy egyéb nagyobb nyelvekkel, nem is értem miért kerül ez szóba.
Amúgy sem lenne sok haszna 200 db nézőnek akinek 80%-a nem nézné végig mert nem is érdekli a téma, ha érdekelné már megtalált volna és feliratkozna magától.
Az én videóim nézettsége is gyatra, de tudom hogy miért és ahogy mondták csalással sem jutnál velük előrébb. Ha tényleg fontos neked akkor vagy tanulj meg jól angolul vagy fogadd el hogy magyar nézőből egy adott témában elhanyagolható számú néző van és ha még a videó is rossz, akkor azt is darabolod tovább. -
Amur
addikt
a harmadik résszel kapcsolatban létrehoztam egy postot a reddit youtubers csoportban.
Ott talán hamarabb összejön egy nagyobb létszám.
Ha akartok csatlakozni a kezdeményezéshez ott jelezzétek, és ott a csatorna linkelése és a felrakás idejének megadása után tudjuk tolni egymásnak a powert!
your new video at the begining of the searchjelenleg eltávolították mert nem tartalmazott valami kötelező részt..utánaolvasok aztán újralinkelem!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Samsung Galaxy Buds2 Pro OLVASS LENTEBB!!!
- Verbatim DVD-R DL dual layer írható kétrétegű DVD lemez lemez
- új Samsung EE-P3200 gyári multiport adapter, USB-A,HDMI,Type-C, szürke, USB HUB mini dock
- Apple Watch SE - 44mm, arany. Hibátlan, hiánytalan.
- Lenovo L14 G1 Ryzen5 4650 MAGYAR 8Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest