- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
bozsokiandra #8449 üzenetére
Az egyetlen, amit tudok, az a már megtekintett videók eltávolítása opció, ami jól jöhet, ha mindet megnézted már. Ez weben van a hárompontos menüben.
-
bozsokiandra
tag
A megnézendő videókat hogy tudom törölni? A 3 pöttyre katintva nincs se összes eltávolítása, se a megtekintettek eltávolítása lehetőség.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
mefistofeles #8447 üzenetére
-
Érdekes dolog történt tegnap.....
Kaptam egy emailt (nyilván fake) a Youtube-tól, amiben közlik, hogy mivel súlyosan és többször is megsértettem az irányelveiket, ezért törölték a csatornámat (két kis csatornám van, hogy melyikre gondolnak nem derül ki).
Idézem:
"Csatornádat véglegesen eltávolítottuk a Youtube-ról. A továbbiakban nem léphetsz be egyetlen csatornára sem, illetve nem birtokolhatsz és nem hozhatsz létre Youtube csatornát."
Mindkét csatornám él és használható most is, ...... -
törölt tag
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
#82860288 #8438 üzenetére
Nekem sosem kell állítani, csak ha letöltöm őket. Akkor visszakapom azt, amit feltöltöttek, és akkor tényleg ugrál a hang mindenfelé.
cigam: -18 dB(K) FS-re igazítja az átlagos hangerőt, ha ezt nem üti meg, akkor halk. Az én videóimnál nem függ semmitől, a lejátszónak van egy replay gain-je, amit a statisztikák közt látsz is. Hiába tárolja változatlanul, ezt a lejátszó teszi rá, weben és mobilon is.
-
Hacsak nem rémesen halk? Ez pontosan mit jelent? Hol van leírva mi számít halaknak?
Plusz a tapasztalat azt mutatja, hogy a feltöltött videóm hangerejével nem csinál semmit. Hiába szól rendesen PC-n pl. -6dB max hangerőre húzva a kivezérlést, a többi 0dB-re felhúzott hangerejű videóhoz képest sokkal halkabbnak tűnik. (És most ne a peak kontra RMS-ből eredő hangerődifire gondolok.) Simán átveszi azt a hangerőszintet, amivel feltöltöttem. Ha -12dB akkor -12dB marad.
Esetleg függ a konténertől, vagy hang codec-től(bitráta, mintavételi freki, bármi), hogy mihez kezd vele? -
Utólagos szerkesztőben nem lehet hangerőt állítani? A videóval mindenféle bonyolultabb trükköket lehet, pl. homályosítás, de egy egyszerű volume terkerntyű nem fért bele?
-
Rodzser Mór
senior tag
MI ez az új dizájn? PC-n nézve firefox böngészőben.
Elég szokatlan. Gombokat csináltak a kattintható részeknek, mint pl Feliratkozás , Like , Megosztés stb. Még szerencse, hogy szövegesen meghagyták.
-
peter710
csendes tag
válasz
norbertoth #8432 üzenetére
Hello, nem akarok tolakodó lenni, de ha adnál egy eléretőséget, ahol nem irogatni kell. Nem akarlak zavarni, csak szóban félreértések nélkül tudnák kédezni. Akkor hívnálak amikor nem zavarok. Köszi, szép napot.
-
norbertoth
senior tag
Igen nekem meglett mindenki még aznap
Egy háztartáson belül érdemes toborozni hivatalosan, de lehet máshogy is... nekem jók a tapasztalataim, sokáig abban voltam csak sajátot csináltam.
-
peter710
csendes tag
válasz
norbertoth #8419 üzenetére
Hello, érekelne a youtube előfizetés, legalább 2-3 fő részére, Neked sikerült megoldani? Családiban gondolkodom, esetleg Neked tapasztalat? Esetleges buktatók? Köszi a segítséget, szép napot!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #8428 üzenetére
Youtube DLP-vel az elsőre rápróbálva PC-n megy. A nagyon új, valamilyen extra jogdíj-megtartós dolog fájlbaégetését tudjuk csak kizárni ezzel... talán...
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Bele futottam egy érdekes dologba, amiről igazából nem tudom hogy a YouTube vagy a newpipe app hibája.Van hogy Newpipe-al le töltök videókat a YouTube-ról.
Általában eddig nem volt vele gondom 2 telefonom viszi a 4k@60fps youtube videókat, tehát a logika szerint ha letöltöm a videót annak ugyanúgy mennie kellene.Viszont most több videónál is belefutottam abba hogy miután letölti a gyára videó lejátszó szerint nem játszható le.
Mx player is csak hw+ vagy sw dekóder esetén játsza le.Ki próbáltam több videóval is.
link
itt 1080p / 1440 p elhasallink
itt 1440p esetén nincs gond.link
ezzel szintén nincs gond.Szóval ez most vajon a YouTube részéről valami dolog, vagy a Newpipe tölti le hibásan.
Igaz az elsőt, powertube nevű alkalmazással is letöltöttem, de ugyan az a hiba jön elő.
Egyik app sem írt ki hibát letöltés közben, azt írta ki hogy sikerült.
Természetesen vp9 ( webm ) formátumról van szó minden esetben. -
ledgeri
nagyúr
válasz
tobias40 #8425 üzenetére
Nem tudom csak gondolkodom:
Ha az account >> emailcím, akkor az másik emailcím, szóval másik account... (hacsak nem marad az account és annak a címe változik..., ami megint más)
Ha főnök >> aki fizetett, vagy fizet, ekkor ő a fizető szóval a főnök.Tényleg nem tudom! Csak ez tűnik logikusnak... aztán kiderül, hogy hol hova kell kattintani.
-
tobias40
veterán
A prémium családiban meglehet változtatni valahogyan hogy másik email cím legyen az aki szerkesztheti a csomagot?Tehát aki a "főnök" a 6 tag között.
-
gringoka
aktív tag
válasz
norbertoth #8417 üzenetére
Helló! még mindig keresel tagot a családi csomagba?
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #8420 üzenetére
Van opció jelentésre, igen. PC-n a 3 pötty és ott lesz, mobilon meg fogaskerék és Report & Feedback ha jól emlékszem.
-
WhiteWalker
nagyúr
A kamu foci összefoglalókkal lehet mit kezdeni??? Jelenteni , vagy bármi?
Mert baromi bosszantó , hogy van egy bajnokok ligája nap és rengeteg fake összefoglaló van pes/FIFA videojátékkal mögötte , a rendes meccs helyett.
-
norbertoth
senior tag
Hogy ne legyek teljesen off, webos tv-n másnak is új elrendezése lett az ikonoknak vagy ez csak egy tesztfázis? Eléggé elpakolták az ikonokat, annyira sokat kell lépkedni hogy mindig beállíthassam a magyar feliratot (már amelyik videóhoz van). Nem lehet beállítani hogy alapból ha van a magyar feliratot részesítse előnyben?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
norbertoth #8417 üzenetére
Lassan meg is tudjátok együtt venni, és legális lesz.
-
norbertoth
senior tag
Ismét elnézést, mostmár én keresek 2-3 főt családi csomagba.
-
norbertoth
senior tag
Elnézést, 2db helyet szeretnék, mert tesóm is lenne még plusszba.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Elnézést ha ilyet esetleg nem lehet, az összefoglalóban nem találtam erre utaló írást, de nincs valakinél esetleg 1db szabad hely yt premium csomagba?
-
válasz
GoodSpeed #8411 üzenetére
Úgy látom, hogy itt mindenki csak Youtube-ot néz, de pénzt nem keres vele
https://www.followchain.org/payments-accounts-cancelled-adsense/
-
-
Helló,
Szóval az lenne az érdekesség a részemről, hogy eddig nagyjából egyezett az Adsense jelentésben szereplő összeg és a Youtube elemzés lapon látható összeg becsült nagysága.
Pontosan október 1-jén illetve október 12-én tettem közzé két olyan videót is, amelyek nézettsége jelentős profit különbözetet okoz elvileg. Így azt gondoltam ,hogy most október 21-én Annyit utalnak nagyságrendileg mint a Youtube elemzésben látható. Viszont az van, hogy Adsense oldalon kiutalásnál 11 000 Ft-tal kevesebb az összeg mint az elemzés lapon van .Lehet eltérés a Youtube elemzés és az Adsense könyvelési dátumok között, vagy esetleg az van ,hogy még a szeptember utolsó napján érvényes egyenleget könyvelte le a rendszer, és a különbözet majd november 21-én utalódik ki?"Az AdSense-kifizetések időrendje
Az AdSense havi kifizetési ciklussal működik. A becsült bevétel egy hónapon keresztül halmozódik, majd a következő hónap elején a rendszer összesíti a bevételeket, és hozzáadja az egyenlegéhez, amelyet a Kifizetések oldalon tekinthet meg. Ha az egyenleg meghaladja a kifizetési küszöböt, és Ön nem állított be kifizetési visszatartást, akkor a hónap 21. és 26. napja között kifizetésben részesül. Az összeg beérkezésének pontos ideje függ az adott időzónától, attól, hogy a 21. nap hétköznapra vagy hétvégére esik-e, valamint a kiválasztott fizetési módtól." -
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #8409 üzenetére
[link] Wiki szerint a törököknél a legolcsóbb...
-
s7evcsenko
addikt
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #8407 üzenetére
A tied átszámolva forintra,mennibe kerül havonta?
Hol lehet megnézni hogy melyik országban mennyiért adják az előfizut?
-
tobias40
veterán
válasz
s7evcsenko #8402 üzenetére
Igen,ez családi volt,így már a következő havi díjat nem fizetem be nekik..
Nem túl okos döntés mert eddig legalább kaptak érte vmennyi pénzt,ezután alaposan meg fog csökkenni az előfizetők száma....
Én nagyon ritkán használtam ezért nem ér nagy veszteség ha visszamondom... -
FattyDove
őstag
válasz
KubanitoS #8404 üzenetére
Ez van, amikor az adblockeres nekem minden ingyen jár rinyapinák kisírnak valamit.
Amúgy Linus elég jól elmagyarázza, hogy miért teljesen legit dolog az, hogy a 4K tartalmat fizetőssé tennék. -
KubanitoS
veterán
Amúgy redditen is megy a hőbörgés sok amerikaitól is. Azoknak sem tetszik az emelés.
-
FattyDove
őstag
válasz
s7evcsenko #8402 üzenetére
Hát mert neki családi van, nekem meg sima.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest