Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
bakonyip95 #24 üzenetére
Kíváncsi vagyok a Hero 5-re.
Ez egy Hero 4 black. Modernebb energiatakarékosabb chipsettel és bika akkuval. Tényleg tudja a 2+ óra FHD 60fps-t. Emiatt adtam el a Hero 4 Black-et.
A videójával nincs bajom. A műanyagok... Szoftveresen is gyúrhatnak még. Ettől eltekintve egy nagyon jó kamera Hero 4 Black árának a feléért.
Egyiket már lehet viszik is e-bayen. -
eddie1978
senior tag
Én kilépek a Yi 4k tulajdonosok táborából. Rápróbálok egy Hero 5 Black-re.
-
eddie1978
senior tag
Az egyik kamera háza elrepedt az állványmenetnél (tokban és állványon használtam, le nem esett soha). Honorbuy is kapott egy levelet. Úgy tűnik nem megy a burkolat gyártás a Yi-nek.
-
eddie1978
senior tag
DX válaszolt. Ők nem látnak problémát a repedésről készült képen. Szerencsére le tudom gyártatni az alkatrészt aluból.
Ma szétszedtem a gyártás miatt.
Ez nem igazán egy repedés, hanem szakad szét az anyag mint amikor sajtot tör az ember. Sok kis párhuzamos repedés van.
Kamera szuper, tok egy fos. -
eddie1978
senior tag
Eredeti Yi tok nem valami jó nálam. Van kettő is, de mindkettőben lötyög a kamera. Egy hónap használat után elrepedt az egyik zár mechanikájában az egyik műanyag alkatrész. Írtam DX-nek, hogy ilyenkor wtf? Amennyiben nem cserélik, kap egy erősítést.
Valószínű a tokban lötyögés miatt valami ordenáré szar a hang ha a bringa kormányra van rögzítve. Mellkasra téve jobb.
-
TomY0912
újonc
Sziasztok,
Annyi lenne a kérdésem, hogy honnan lenne a legcélszerűbb megrendelnem a kamerát?
Tudtok esetleg valami jó helyet.
Köszönöm. -
eddie1978
senior tag
-
eddie1978
senior tag
Megjött a kamera. Jó. Honorbuy-ról pár nap alatt itt volt. Még a tokot várom dx-ről.
-
Kitaláltam, hogy összedobnék egy a 360hero rendszerhez hasonló vr-kamerát emberi áron, de ahogy az ebayes árakat nézem... Mivaan, ezt a kínai cuccot annyiért mérik, mint egy alighasznált hero4blacket
?? Agyameldobom... A h4b-m szűk másfél éve fájt 400eur-ba, ez is lesz annyi, mire megkapja az eu-s áfát+helyi garit.
-
eddie1978
senior tag
Fehéret vagy feketét. Yi-m fehér volt. Szerintem ez is az lesz.
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #7 üzenetére
Köszi
Gondoltam, hogy nem lesz jó, de hátha.....Lassan el kell passzolnom a sima Yi-t és nézegetnem beszerzési forrásokat.
-
törölt tag
Amint elérhető lesz valami europai beszerzéssel én nyaralásra tuti veszek egyet.
Vajon a sima Yi tartozékai nem kompatibilisek ezzel? Gondolok elsősorban a vízálló tokra..
-
martin555
aktív tag
-
knoxhu
senior tag
Csak én sokallom kicsit az árát az első verzióhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest