- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Szerintem nem vicc, csak teljesen mást gondolnak a zenehallgatásról. Nyilván másként szocializálódtunk zenehallgatás ügyileg is. Abban az időben amikor én kezdtem nyilván mások voltak a technikai lehetőségek de a zene is. A concept albumok időszakában nem hogy egy számba a beletekerés, de még egy lejátszási lista teljesen felesleges lett volna. Egyszerűen úgy hallgattuk az albumokat ahogy voltak. Változott a világ és a zene is, de őszintén megmondom én még most is csak nagyon kevés esetben tudom elképzelni a beletekerés szükségét, talán hosszú DJ szettekben, de olyasmit meg nem hallgatok.
Ettől persze még a funkciót bele lehetne rakni, kiváncsi lennék más multiroom rendszerek mobilos appjainál van-e ilyen funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, hibátlan LG OLED55C21LA - garanciával!
- SAMSUNG 50" Neo QLED 4K QN90A Smart TV eladó
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest