Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #101 üzenetére
Előzőleg másik helyen egy Denon erősítőre kötve használtam a régebbi Mission 760i dobozkáimat, de most már a Yamahára vannak kötve.
Végül úgy döntöttem, lemondok erről a musiccastos ötletről és veszek egy polc alá szerelhető internetrádiót, ezzel meg fog oldódni a kérdés.
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #99 üzenetére
Nem vezérlek a telefonról semmit, mert még csak ismerkedem ezzel a MusicCasttal.
Az R-N402D-t négy éve vettem. Akkoriban különösen, de a mai napig is vezetékes párti vagyok, így annak idején a multiroom szolgáltatásban mindössze tartalék lehetőséget láttam. Ami akkor fontos volt, a wifi az internetrádió miatt, és azt hiszem, emiatt lett ez a típus. A nappaliban két jó kis JBL Studio 230 dobozom van, ez bőven jó társasházi környezetben.
Köszi neked is a segítséget.Alex91: Köszönöm a tanácsokat, segítséget, de azt hiszem, más megoldást keresek.
-
egykori
őstag
válasz
mobilizmo #93 üzenetére
Köszi az ajánlatokat. Miért csak a MusicCast kompatibilis hangszórókkal működne a kapcsolat? Az Alex91 fórumtárs általi gondolom, nem ilyen. Egyébként ennyit, amennyibe ezek kerülnek, nem áldoznék erre az ügyre. Te telefonról vezérled az R-N402-höz kapcsolt eszközöket? Azért kérdem, mert még semmilyen tapasztalatom sincs e téren.
Viszonylag sokat vagyunk a konyhában, az ebéd kivételével ott étkezünk, ott folyik nyilván a főzés, sütés. A rádióerősítőről tudnánk a zenéket, híreket, sőt, több internetes adót is hallgatni. Tehát, nem kell Hifi minőség, viszont, jó lenne minél jobban kihasználni a Yamaha adottságait. Szerintem, szuper készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest