Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MuFFo
tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy N40L amin 5.0 van és nem tudok belépni (User és pass is elfelejtődött). Windows alól látom a mappákat és még másolni is tudok róla. A megoldás lenne egy frissebb verzió, pl. 6.2.4. Itt a fórumon ajánlották a minap hogy a Jun féle loaderrel rakjak újat. Végig is mentem a lépéseken, és nem látja a pc. Próbáltam 1.02b, 1.03b, és 1.04b-vel is. A pendrive vid-pid és a microserver hálókártya mac addressét beállítom és a kép itt megáll. Ezután kellene a synology assistantnak felismernie vagy a synology netes felületének, de semmi. Hol a user error? -
MuFFo
tag
KÖszönöm, holnap megpróbálom!
-
MuFFo
tag
válasz
ArthurShelby #23659 üzenetére
Köszönöm! Mivel 2015-ben telepítettem az előző verziót, már nem emlékszem mit csináltam. Nincs valahol ilyen step by step leírás 6.2.3-hoz mint a 7.1-hez? Már most megnyitottam kb. 10 fület a böngészőmön ezügyben és egyre jobban bele vagyok zavarodva mit használjak és hogyan.
-
MuFFo
tag
Üdv! Tudom, kaparjam ki magamnak, de hátha valaki:
[link] -
MuFFo
tag
Üdv!
Adott egy HP gen7-es gépem, amire 5.0.xxx van telepítve. Évekig nem használtam, aztán windows alól sikerült róla lementenem a szükséges adatokat, viszont rámásolni nem tudok, mert nem tudom a felhasználói nevet és a jelszót. Gondolom erre csak egy új telepítés a megoldás elveszett adatokkal. Mi a legutolsó verzió amit erre a gépre lehet telepíteni és mi a legfájdalommentesebb módja? Esetleg lépésről lépésre leírás valahol, mert már nincs annyi szabadidőm, mint annak idején, hogy sokat kísérletezgessek. Köszi
-
MuFFo
tag
válasz
misimagaki #13966 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
MuFFo
tag
Üdv mindenkinek! Adott egy HP microserver valószínűleg 5.2-es Xpenologyval, kb 3 éve (lehet hogy 4 is van) nem volt bekapcsolva. Nem foglalkoztam vele, de most elvesztek a régi családi képek és a kedvesem letépi a fejemet ha nem szedem elő. Azóta felhőben tárolódnak, csak az az előttiek voltak a gépemen. Természetesen a jelszót elfelejtettem. Be lehet egyáltalán jutni, vagy várjam a megváltó halált?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest