- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
válasz
wmarci #15447 üzenetére
Én erre a konfigba nem tennék ennyi pénzt. Ugyanennyiért ott az általad linkelt nas, a gyári szoftverrel és az összes szolgáltatásssal és frissítéssel.
Ha magad akarsz építeni, akkor ennél erősebb procit tennék bele, ráadásul nem egybe a lappal, hanem külön. Nekem egy i5 (45xx) proci, a lap, 2*8 gb ram + ssd egy panel táppal 20 w körül fogyaszt.Ugyanannyiért kb ugyanolyat építeni sztem nem éri meg a szolgáltatások miatt. De ezt mindenki maga dönti el.
Szerk: most látom, hogy a te gépedben már a hdd is benne van. Azaz 23 eFt-ot megspórolsz. Ettől függetlenül tartom a véleményem.
Sőt ha írsz privit, van szűk 1 éves ennél erősebb nasom (918+) eladó, megbeszéljük ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest