Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
dr42
tag
erdekes problemam van, es sajna nem egyedi az eset. a kornyezetemben levo XP-s gepek kozul 3/4-dük csinalja ezt. nem tudok rajonni miert van es mi az oka.
roviden.
bebootol a gep, feljon a windows, megjelenik az asztal minden ikon stb. tudok kattintani, pl winkommander winamp ilyenek elindulnak, de rendszertulajdonsagok, dialup ilyenek nem. feladatkezelot elinditom, es latom, hogy nincs bejelentkezve felhasznalo. varok, kb egy fel perc mulva megjelenik a felhasznalo, es tettre kesz a gepem. sejtem, hogy a halozattal van vhogy koze, de nem vagom mi. fix ip-t beallitottam a ket halokarinak (nforce2-es alaplap), igyse jo. de mas gepeken amik pl via chipesek ott is ugyanezt csinalja! mi lehet a megoldas?
ja. bootvis-be mertem egy boot idot, es 17 mp alatt jon be a rendszer, majd 17-38ig tart a logon+serv...
szal itt a bibi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest