Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Jómagam a jv16 powertools-sal szoktam b*szogatni az indulókat, meg az AdAware-val a kémeket.
Utóbbi magáncélra free, elôbbi kipróbálós -
simonzé
addikt
Mivel mexűnt a Win98 támogatása, hamarosan nekem is XP-t kell maj beszereznem. Fáj a szívem :((
-
Bandit21
addikt
1000 köszönet! És külön köszi h nem kaptam leosztást a láma kérdésért! Sajna még csak 3 hónapja van XP-m.
-
Male
nagyúr
Másik megoldás: regedit
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
Itt minden fel van sorolva, nem rejt el semmit a win (persze még ottvan a Startmenüben levő rész is, de gondolom az elég egyértelmű) -
Bandit21
addikt
Tudom ez most nagyon láma, de volt 1 progim amivel megoldottam és már nincs meg megtalálni se tudom szóval volt 1 kis spy progim le lett szedve de az AIDA szerint még mindig megvan a hivatkozás rá h elinduljon indításkor és szeretném megkérdezni h XP-ben hol elérhető az a lsita h milyen programok induljanak el automatikusan induláskor köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- E-roller topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest