Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Jómagam a jv16 powertools-sal szoktam b*szogatni az indulókat, meg az AdAware-val a kémeket.
Utóbbi magáncélra free, elôbbi kipróbálós -
simonzé
addikt
Mivel mexűnt a Win98 támogatása, hamarosan nekem is XP-t kell maj beszereznem. Fáj a szívem :((
-
Bandit21
addikt
1000 köszönet! És külön köszi h nem kaptam leosztást a láma kérdésért! Sajna még csak 3 hónapja van XP-m.
-
Male
nagyúr
Másik megoldás: regedit
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun
Itt minden fel van sorolva, nem rejt el semmit a win (persze még ottvan a Startmenüben levő rész is, de gondolom az elég egyértelmű) -
Bandit21
addikt
Tudom ez most nagyon láma, de volt 1 progim amivel megoldottam és már nincs meg megtalálni se tudom szóval volt 1 kis spy progim le lett szedve de az AIDA szerint még mindig megvan a hivatkozás rá h elinduljon indításkor és szeretném megkérdezni h XP-ben hol elérhető az a lsita h milyen programok induljanak el automatikusan induláskor köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest