Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Haok
tag
Üdv all.
Nagy problémám ONE...felraktam az XP style progit tegnap, azóta próbálgattam küölönbözQ témákat, stylokat. Ma is felakartam rakni egy új style-t, elindítottam ez exe progit , nem .theme, vagy.mystless file volt, hanem .exe, magát feltelepítette, de ennyira elállította a színeket, hogy szinte minden fekete...megy minden rendesen, mert amtit látok azt eltom indítani (doom3, winamp stb) csakmert az asztalon vannak az ikonjaik.
Az asztal hátterét már megváltoztattam, (vakon kattintgatva, kb 15 min alatt), hogy legalább azt lássam , de a style-t nemtom megváltoztatni, mit tegyek????
nem akarok formázni, pls HELP...csökkentett módban is uanezt a stylet rakja be:( :F:F:F:F:F:F
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest