Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Egy javítással vagy frissítéssel lehet, hogy meg tudnád oldani, de ha a boot miatt össze is jön, nagy valószínüséggel megöli a linux boot részét...
Javaslom, hogy köss be egy másik vinyót (a mostanit kösd ki), telepíts rá egy ugyanolyan xp-t mint ami most van a vinyódon, majd utánna kösd vissza a mostani vinyód (erre csak biztonsági szükség van, én már néztem el ilyen esetben partíciót és küldtem másvilágra 40GB adatot), de továbbra is az új vinyóról boot-olj (ha lehet a boot progit hagyd ki a dologbó).
Itt jön az a rész, amit a szervízben vettünk észre: ha egy tökéletesen működő rendszer mellé felkötsz egy haldoklót, van esély rá, hogy helyrerántja. Ehhez az kell, hogy ne legyen túlságosan megsérülve az xp.
egy kicsit elszüggyögsz, oszt utánna leállítod, visszakötöd rendszernek a rendes vinyód és megpróbálod betölteni az xp-t... próba cseresznye
Egyébként: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest