Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Na megjott a kicsike
A kocsiban meg nem volt alkalmam hasznalni, mert jelenleg sajna szerelonel van, de kiprobaltam egy Hi-Fi-n es szuperul mukodik!
Ezzel az alkalmazassal allitottam be:
https://play.google.com/store/apps/details?id=schaefferdstudio.autoplaypro
A kovetkezot tudja igy:
A telefon ha egy adott eszkoz kozelebe er, akkor automatikusan inditja a zenelejatszot (google play music) Ha elveszem az aramot a cucctol (tehat radio kikapcs), akkor 5 perc utan kikapcsol magatol, DE itt a pozitivum, ha USB-re van dugva, tehat "tolt" akkor magatol felkapcsol, ha ujra aramot kap! (ettol feltem egy kicsit, mert macera lett volna mindig a kesztyutartoban turkalni...)
A hangminoseg kivallo es vegre nincs alapzaj az FM miatt!!
egy ilyen cuccal van rakotve a kocsi radiojara (csak az enyem Renault-hoz van):
http://www.xcarlink.hu/webshop/ford/ford-usb-sd-mp3-adapter-detail
De igazabol egy sima ISO - Jack atalakitoval is megy:
-
vampire17
addikt
Azert cserelnem mert, regen a Roidmi tok jol mukodott, de az utobbi idokben mar egyszeruen nem talalok olyan frekvenciat, amit ne zavarna valami... egy Gyongyos-Budapest szakaszon kb 10 Km-enkent frekit kell valltani, mert alamaszik valami es nagyon durvan rontja a minoseget... Mar nagyon idegesito... Belvarosban meg lenyegeben hasznalhatatlan... Minden keruletben mashova kell hangolni...
Tenyleg fura amugy, mert regen nem volt ez...
Mar megrendeltem amugy, majd meglatjuk mit tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Nasan mobiltelefon kijelző felújító szett.(csere is )
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő